Bir soru kesinlikle cevaplamanızı istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kelebekçi 16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 930
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozkan Kurum
Meslek
Okuyorum
İlgi Alanı
Kuşlar
Kışın Güvercinler üşürmü üşüyosa ne yapabiliriz? Cevap istiyorum ...

Kelebekçi 16' Alıntı:

özkan kus da ilik olmadıgı için üşümez cereyanda kalmasın yeter

burada agabeylerin ve tecrübeli kişiler sorularına bilgileri dahilinde cevap verirler sagolsunlar

lakin bu tür baslıkların onlarcası var iken yukarı google den arasan ulasacagın halde defalarca uyarmama vede uzaklastırmama ragmen hala ne diye inat eder bizleri ugrastımak çabasını güdersin ne zevk alıyorsun be güzel kardesim bu ne hazırcılık ve tembellik dahane diyeyim sana ve sen gibilere pes dogrusu birde emrivaki yapıyorsun

gücercinler kışın üşürmü :)) kanatlı hayvanların basta olmak uzere bırcok canlının en kırıcı olan hava soguk ruzgarlı havadır. guvercınler soguk havalarda yuzde 20 etkılenıyorsa ruzgarlı soguk havalarda yuzde 70 etkılenır...soguk hava ruzgarın etkısıyle kanatlarının arasında gectıgı için kuşu kolay hasta eder... kuslar kış dönemıne gırmeye baslarken kış tüylerı cıkmaya baslar ... yuvan nasıl bılmıyorum ona gore bu kadar yorum yapabılecegım :)

Abi ben napayım kuşlara önem veriyorum bişey olmasını istemem ama sizleri örnek almak istiyorum zaten googlede arayınca saçma şeyler çıkkıo sende biliosun

Abi özür dilerim ya hatalarımı daha yeni anlıyorum sizin sayenizde sosyal hayata ne yapçağımı bilmiyorum

kuscu_marik' Alıntı:
Kelebekçi 16' Alıntı:

özkan kus da ilik olmadıgı için üşümez cereyanda kalmasın yeter

burada agabeylerin ve tecrübeli kişiler sorularına bilgileri dahilinde cevap verirler sagolsunlar

lakin bu tür baslıkların onlarcası var iken yukarı google den arasan ulasacagın halde defalarca uyarmama vede uzaklastırmama ragmen hala ne diye inat eder bizleri ugrastımak çabasını güdersin ne zevk alıyorsun be güzel kardesim bu ne hazırcılık ve tembellik dahane diyeyim sana ve sen gibilere pes dogrusu birde emrivaki yapıyorsun

abi arkdası bılmıyorum ama sanırsam cok yaramaz yasıda 12 ::)) olsun o kadar dıyelım bellı kı kuşa meraklı

kümesinde tek taraflı havalandırma var ise ve bu havalandırma direk rüzgar yönünde değilse bir sıkıntı olmaz, ama kümesin çift taraflı havalandırmalı ise veya rüzgar direk kümese vuruyorsa, üşüyüp hasta olurlar..

Geri