Bir Sorum Olacak ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alone Wolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 832

Alone Wolf

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail YILMAZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
İlk Başta Herkese Selamün Aleyküm.Bir Çift Postam Var 1 6 Gün Önce Yumurtladı.Şuan Yumurtada Yatıyor.Sorum Şu Arada Çıkartıp Gezip Uçsunlar mı? Ve Ne Zamana Çıkar Yavrular.Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum.

Aleyküm Selam 1 2 Güne kadar Çıkar Yumurtalar Fakat Kuşların Alışkın Değilse Uçurmanı Tavsiye etmem Eski Yerlerine Giderler Dışarda dolaşmaları Yeterli olacaktır

Saygılarımla

Abi onların ztn cıkmak istiyen cıkar dişisi oturur erkeği çıkar erkeği oturur dişisi çıkar böle böle anlaşırlar abi..

Alone Wolf' Alıntı:
İlk Başta Herkese Selamün Aleyküm.Bir Çift Postam Var 1 6 Gün Önce Yumurtladı.Şuan Yumurtada Yatıyor.Sorum Şu Arada Çıkartıp Gezip Uçsunlar mı? Ve Ne Zamana Çıkar Yavrular.Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum.

ARAMIZA HOS GELDİN İSMAİL KARDESİM KUSLARI RAHATSIZ ETME YUMURTADA YATMAYANI UÇURURSUN O YATINCADA DİGERİNİ

YAZILARINIZIDA NORMAL YAZINIZ BÖYLE RENKLİ DEGİL DİKKAT EDİNİZ

Cevaplarınız İçin Teşekkürler.Kuşlarım Alışmıştı Zaten.Aldığımda Çift Bile Değillerdi.Ayrı Ayrı Almıştım.Kanatlarınıda Bağlamıştım.Bayabi Süre Öyle Kaldılar.Sonra Kanatlarındaki Bantları Açtım.Ve Erkeği Saldım Kaçmadı 2 Aydırda 2sinide Uçuruyordum.Çift Olduklarını Sanmıyordum.Çünki Daha Öpüştüklerini Bile Görmemiştim.Birgün Baktım Kümeste Bir Yumurta Folluk Bile Yoktu Ortaya Yumurtlamış.Tabi Çok Şaşırmıştım.:) İşte O Günden Beri Dişi Erkek Arayla Yatıyorlar.Az Önce Kümesin Kapısı Açtım Erkek Çıktı Biraz Uçtu.Dişi Yatıyor.Cevaplarınız İçin Tekrar Teşekkür Ederim.

Geri