Bir Sorum Olcak Sayın Abiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suskun_75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suskun_75

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Karakaya
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
Kümesimi kurdum ilk başta mardin kuşu besledım sonra mardinleri bıraktım sadee bir çift mardinim kaldi ...SOnra bir çift posta bir çift baska ve birde dönek getirdım kumese koydum her şey buraya kadar tmm.Kümesteki erkek beyaz mardin kuşum ider kuşlara rahat vermıoır hayvanları çok rahatsız edoır sürekli kavga edeoır daha bugun 1 . gun oldu yane aradan 1 gün geçti ama akşam baktım yıne aynı öle kavga etmişki bir baskada kan gördüm kafasının üstünde hafifce ben ne yapcam şaşırdım bu kuş kümesi berbat hale getıroır nedeni nedir yada 1 kac gun içinde alışırlarmı birbirlerine he birde erkek mardinim eşide kaçmıstı başka bir çiftin dişisi kalmıstı onla eş olmus herhalde gördüğüm kadarıyla ...Eşinden ayrılınca filan mı oldu die düşünuorum ama mantıksız gibi ...Sİzzden cvp larınızı bekliorum ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim ....!!!

Diğer kuşları kızgın olduğu için çok kovalıyodur
Mesela bendede bi karabaş war aynı şekilde
Ama bunun bi çaresi yok sadece zamanla kuşlar birbirine alışıyor ve dövmez oluyo yine kovalıyo ama öyle zarar verecek kadar kovalamıyo yani sen sadece bekle başka bişey yapma

konu ve başlık kurallara aykırı olduğu için kililendi ve arşive taşındı.
lütfen konu açarken önce sitemizdeki konuları araştırın ve düzgün konu başlığı ile kurallara uygun konuları açınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri