BİR SURE ARANIZDA OLMAYACAGIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 572
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Sevgili Kardeslerim Abilerim Arkadaslarim, 1 hafta 10 gun boyunca forumda aktif rol oynayamayacagım, Bölümle ilgilenemeyecegim için bu gorevi bu sure zarfinda siz dostlarimin yapmasini istiyorum,
Yarindan itibariyle ( Buyuk ihtimalle Yarin ) Biz Güvercin Severlerin arasina ilk çocuğumuz olan ALİ EFE katilacaktir, Sevincimi heyecanimi sizlerle paylasmak ister, herkeze bu sevincin nasip olmasini Rabbim'den dilerim.
Hepinizi cok Selamliyorum..

Serdar kardeşim Hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin ve analı babalı büyüsün ailen adına çok sevindim bu güzel duyguları Allah hepimize yaşatmayı kısmet etsin YOKLUĞUNU ARATMAYACAĞIZ fakat yerinide dolduramayız aramıza çabuk dönnnNNN.

serdar abi hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün.ne güzel bir duygudur kimbilir o duygu.

saolun dostlarim ama uyku tutmuyor nasil yarin olucak bilmiyorum.

Serdar abi allah analı babalı büyütsün inşallah. Senin gözün arkada kalmasın biz gerekeni yapmaya çalışırız.

değerli dostum allah analı babalı büyütsün diyelim ..inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebek olur..sana sabır dilerim kendine iyi bak..

Çok teşekkur ederim sevgili dostlarım, aramıza bir kuscu daha katıldı ama adını deistirdik adı sadece ALİ oldu :)
Neyse konuyu kilitliyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri