Bir Sürü Sorun :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByGonenLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ByGonenLee

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kazımcan Akıncı
Meslek
Yok
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Öncelikle Selamun Aleykum
Ben Daha Bu Güvercin Bakımı İşinde 2 Aylıgım
10 Adet Kusum var Bunları Bir Türlü Kafese Alıştıramadım Tutuyorum Dışarı Uçurdugumda Gidiyor Başka Evin Çatısına Ben İçeri Girince Hemen Çatıma Geliyor Daha Sonra Akşama Dogru Geldigimde İse Çatının Yukarsında Oluyorlar Merdivenle Almaya Çalısınca Uçuyorlar Alamıyorum :
2: Arkadaşlar Kuşlarımın Kantlarını Bantlayıp Koyuyorum Yere Benden Korkuyorlar Kaçıyorlar Bunun İçin Ne Yapabilirim ?

kardes o kusları sat yeni al sağlam al , veya yavrularını al ama bence yenı kuslar al o kuslar ucuramassın :)))

Saygılar Besim AsLan...

HENÜZ TAM OLARAK ALIŞMADIKLARI İÇİN, YABANCILIK ÇEKTİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

ZAMANLA ONLARDA EVLERİNİ SEVECEK,SANA ALIŞACAKLAR HATTA SENİ TANIYACAKLAR.

ESKİ EVLERİNİ ,EŞLERİNİ DAHİ HENÜZ UNUTMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM.KOLAY DEĞİL ÖĞLE DEĞİL Mİ?

ONLARA DA HAK VERMELİYİZ.YABANCI BİR YERE GELDİLER. BİRAZ DAHA SABIRLI OLMAYA GAYRET EDERSEN
DÜZELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..HENÜZ ERKEN. KOLAY GELSİN.. İYİ KEYİFLER DİLERİM. :slm:

Abi Ne Kadar Süre Gerekli Bu Kuşları Alalı Yaklaşık 5 Ay Oldu

KUŞLARINLA ÇOK FAZLA OYNADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM ONLARI BİRAZ RAHAT BIRAKMALISIN..

İLK ÖNCE KUŞLARINI DOYURDUKTAN SONRA ÖNLARİNDE ARTAN YEMİ BIRAKMA.

YEMLEME SAATLERİ AYNI SAATE VE GÜNDE BİR DEFA OLACAK ŞEKİLDE AYARLA.

SALDIĞIN ZAMAN AÇ OLSUNLAR,AÇ KUŞ YEM İÇİN KÜMESİNE DAHA ÇABUK GELİR.

BİRDE SALDIĞIN ZAMAN TAKİP ET KARŞIKİ DAMA İLK KONAN KUŞU BELİRLE ONU İÇERDE TUT KUŞLARI SALAR SALMAZ HAVALANDIRMA,KÜMESİN DIŞINDA BİR KAÇ TANE YEMLE OYALAKİ YERDE GEZSİNLER.
DAHA SONRA KÜMESİN İÇİNE YEM ATARAK KÜMESTE YEMLE,BU İŞLEMİ BİR KAÇ KEZ TEKRAR EDİNCE YEM YİYECEZ DİYE KÜMESİN ÖNÜNDE KALIRLAR.

UÇURURKENDE HAVAYA HEPSİNİ DEĞİL,ÜŞENME TEK TEK AT AŞAĞIDAN PIRILTI İLE KÜMESİNE İNDİR BU İŞLEMİDE BİR KAÇ KEZ TEKRAR EDERSEN KUŞLAR DİĞER ÇATIYA İNMEDEN DİREK KÜMESİNE İNECEKLERDİR.

SELAMLAR,SAĞLICAKLA KAL.

Öncelikle Selamlar
Kardeşim eğer kuşların başka çatıya gitmeyi sık sık tekrarlıyorsa o kuşlardan hayır gelmez bence yavrularını al onları uçurursun dama giden kuşlarıda damızlık yapmanı öneririm
SAYGILARIMLA

teşekürler abiler Dediğin gibi önlerinde artan yemleri aldım kuslarımı saldıgımda çifter çifter 2 dk ara ile saldım boylece diğer catıya ucmadan kümesime gelmeye basladılar çok saol abi
saygılar !

Geri