bir türlü alıştıramadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 985

zafer199

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zafer değirmenci
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Köpekler
merhaba arkadaşlar.ben 2 hafta önce arkadaşımdan 4 çift kuş aldım.arkadasım bize 50 metre ilerde oturuyor oda bahçede besliyor bende bahçede besliyorum.kuşların kanatlarını banlamıştık geçen hafta saldım.kaçmadılar.daha sonra tam doyurdum.kümesi kapatıcakken 2 tanesi kalktı arkadasın oraya.tekrar alıp bantladım.gene 2 gün sonra açtım.2 hafta oldu.kuşlar kaçmıyor ben ellemeyince. kuşları havaya atıyorum hemen oraya gidiyolar kuşlarda kümeste rahatlar gayet geniş kümesim.kuşlar yerdeyken kaçmıyor havaya atınca kaçıyolar.kuşlarda eşli kuşlar.lütfen bi yardımcı olun ne yapmalıyım.artık kuşları istemekten ben utanıyorum.şimdiden teşekkürler.

bu kadar yakından kuş alırsan bunlara katlanacaksın kuşları aldığın yerden uçursan senin oraya inerler bence o kuşlarla uraşma uzaktan kuş al yoksa malınla malamat olursun

ZafeR abi bence yavru al ne alıcaksan .. en güzeli budur sayın zafer abim .. saygılar..

kardeş öle kuşlar 1 kere yumurta al yumurtladıgı gibi sal alışır kaçmaz

aynı durum bendede var balkondan terasa geçtim kuşları uçurunca direk balkona sefer yapmaya başlıyolar ama sonunda terasa alışacaklar balkondaki kümeste yavru bakan kuşlarım var yavrular buyudumu kümesi kaldırcam ozaman kovaladımmı geri gidecekler mecbur bakalım kısmet.

SELAM ARKADAŞLAR BEN 2 TANE KUŞ ALDIN BALKONDA BESLİYORUM 3 KATTAYIZ ÖNÜMÜZDE OKU L VAR NASIL SALMALIYIM NAIL ALIŞTIRMALIYIM BANA SÖLERMSNİZ BALKONA KÜMES YAPTIM GERİ KÜMESE DÖNERLERMİ Bİ ALIŞTIRMA TEKNİKLERİNİ SÖLERMSİNİZ ...

Geri