Bir Yandan Yetiştirmeye,Bir Yandan Yok Etmeye Çalışanlar....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oğuzz26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

oğuzz26

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuz Sürücü
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Ne söyleseniz yeridir...

Ekli dosyalar

• 543710_404633292912440_1976363569_n.webp
    543710_404633292912440_1976363569_n.webp
    139.3 KB · Görüntüleme: 1,285
Re: Bir Yandan Yetiştirmeye,Bir Yandan Yok Etmeye Çalışanlar

postalar.. yapıcak bişi yok :(

yazıklar olsun emekler verilip yetiştirilen bu kuşları vuranlara. yazıklar olsun bu kuşları vuran avcı bozuntularına. inşallah kendilerinin de akibetleri bu kuşlar gibi olur.

İnsan olarak doğmuş ama adam olamamış,ahmaklığını'da bir güzel belgelemiş.

Yazık ..

Çok güzel bir şey yapmış gibi, Utanmadan birde fotoğraf çektirmiş insana benzeyen HAYVAN!

aklı dengesi bozuk diyorum bu işi yapanların

Bukadar kusu bir vurusta vuracak degil belliki kalabalik resmi cekenle birlikte.

Belki bu kisiler hem besleyip büyütüyor hemde vuruyordur,postalar iyi yavru bakarsa iyide ürüme yapabilir.

Dogada avlanmak atalardan gelir cünkü avlanmamis bir insan atasi olan yoktur herkez milatdan önce avlanmistir.

bu konuda düsüncem onlarla birlikte degil ama onlarida bir resimle cizmemin bir anlami yok.
Eger avlanmasi yasak olmayan bir kus ise veya bu kisilerin izinleri varsa bizler bir sey dememizin anlami yok.

Böyle bir avcilik yapmak icin hayvan sevginizin sifirin altinda 50 olmasi gerek.

bence yemek maksatli vurmuslardir ciftciler cogaldigi zaman vurup iyiyorlar...1993 te izmirden avusturyaya gelirken saya kuslarimizida getirdik.. burdaki ciftcilerde guvercin besliyor hep goruyorduk catiya alay kalkinca dayim birgun dedi git iste bizim kuslara bakici yapariz onlar tavuk gibi dedi velasil gittim istedim yarin gel vereyim dedi avusturyali ciftci. ertesi gunu gittim kuslari almaya adamin elinden kutuyu aldim , kutuda birsey var ama hareket etmiyor kutuyu actim baktim :hmm: kuslar sacmayla vurulmus dedim ne yaptin biz canli istiyoruz... sonra eve gittim dedim dayima böyle böyle dayim dedi git al gel yiyelim , ertesi gunu mangal yaptik guzeldi :tamam: ...bende orda ogrendim vurup yediklerini

o kuşlar posta değil yabani olarak bilinen trakya deyişiyle yoska kuşlarıdır şu tv lerde gördüğümüz cami önü kuşları ama ne olursa olsun böyle avcılık olmaz buna katliyam denir böyle canileri cezalandırmak lazım saygılar.

tolgahan' Alıntı:
bence yemek maksatli vurmuslardir ciftciler cogaldigi zaman vurup iyiyorlar...1993 te izmirden avusturyaya gelirken saya kuslarimizida getirdik.. burdaki ciftcilerde guvercin besliyor hep goruyorduk catiya alay kalkinca dayim birgun dedi git iste bizim kuslara bakici yapariz onlar tavuk gibi dedi velasil gittim istedim yarin gel vereyim dedi avusturyali ciftci. ertesi gunu gittim kuslari almaya adamin elinden kutuyu aldim , kutuda birsey var ama hareket etmiyor kutuyu actim baktim :hmm: kuslar sacmayla vurulmus dedim ne yaptin biz canli istiyoruz... sonra eve gittim dedim dayima böyle böyle dayim dedi git al gel yiyelim , ertesi gunu mangal yaptik guzeldi :tamam: ...bende orda ogrendim vurup yediklerini
Dediğin doğrudur.Ancak ben bi video da gördüm bu kuşları vurmuşlar bir yere atmış.Bazılarında kurtcuklar vardı.Bazılarıda can çekişiyordu.Videoyu bulursam koyayım buraya..

oğuzz26' Alıntı:
tolgahan' Alıntı:
Dediğin doğrudur.Ancak ben bi video da gördüm bu kuşları vurmuşlar bir yere atmış.Bazılarında kurtcuklar vardı.Bazılarıda can çekişiyordu.Videoyu bulursam koyayım buraya..
http://www.youtube.com/watch?v=uLu4PxCC6qw

...

Ekli dosyalar

• asd.webp
    asd.webp
    107.2 KB · Görüntüleme: 772
Geri