oğuzz26
Üye
- Ad Soyad
- Oğuz Sürücü
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğin doğrudur.Ancak ben bi video da gördüm bu kuşları vurmuşlar bir yere atmış.Bazılarında kurtcuklar vardı.Bazılarıda can çekişiyordu.Videoyu bulursam koyayım buraya..tolgahan' Alıntı:bence yemek maksatli vurmuslardir ciftciler cogaldigi zaman vurup iyiyorlar...1993 te izmirden avusturyaya gelirken saya kuslarimizida getirdik.. burdaki ciftcilerde guvercin besliyor hep goruyorduk catiya alay kalkinca dayim birgun dedi git iste bizim kuslara bakici yapariz onlar tavuk gibi dedi velasil gittim istedim yarin gel vereyim dedi avusturyali ciftci. ertesi gunu gittim kuslari almaya adamin elinden kutuyu aldim , kutuda birsey var ama hareket etmiyor kutuyu actim baktim :hmm: kuslar sacmayla vurulmus dedim ne yaptin biz canli istiyoruz... sonra eve gittim dedim dayima böyle böyle dayim dedi git al gel yiyelim , ertesi gunu mangal yaptik guzeldi :tamam: ...bende orda ogrendim vurup yediklerini
http://www.youtube.com/watch?v=uLu4PxCC6qwoğuzz26' Alıntı:Dediğin doğrudur.Ancak ben bi video da gördüm bu kuşları vurmuşlar bir yere atmış.Bazılarında kurtcuklar vardı.Bazılarıda can çekişiyordu.Videoyu bulursam koyayım buraya..tolgahan' Alıntı:bence yemek maksatli vurmuslardir ciftciler cogaldigi zaman vurup iyiyorlar...1993 te izmirden avusturyaya gelirken saya kuslarimizida getirdik.. burdaki ciftcilerde guvercin besliyor hep goruyorduk catiya alay kalkinca dayim birgun dedi git iste bizim kuslara bakici yapariz onlar tavuk gibi dedi velasil gittim istedim yarin gel vereyim dedi avusturyali ciftci. ertesi gunu gittim kuslari almaya adamin elinden kutuyu aldim , kutuda birsey var ama hareket etmiyor kutuyu actim baktim :hmm: kuslar sacmayla vurulmus dedim ne yaptin biz canli istiyoruz... sonra eve gittim dedim dayima böyle böyle dayim dedi git al gel yiyelim , ertesi gunu mangal yaptik guzeldi :tamam: ...bende orda ogrendim vurup yediklerini