Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim merak ettigim bir yumurtayi kac gün beklete bilirim. Misal bir kusum yumurtladi o an icin bakicim yok. Ve bozulmamasi icin neler yapmam lazim. Kimi diyor cevirmem lazimsin kimide diyor cevirmene gerek yok.
Yardiminiz icin simdiden tessekkür ederim saygilarimla.
1 yumurtayı normal şartlar altında yani üzerine hiç kuş yatmamış olacak şekilde alır isen ve özellikle yumurta totumlu ise yani döl tutmuş ise ve yumurtudan bir beklentin varsa 1 sene kadar muhafaza etme gücün var.çeşitli nedenler dolayı yumurta elimizde kaldı ve aradan geçen 1 sene sonra anaç kuşlardan üzerine çekildi ve sonuç civ civ.kuş yavrularıydı.
Ne yapman gereken sorusuna gelince;Altın bilgiler istiyorsun.
cevabı en az 10 yorumdan sonra gelecektir.
artık uyandık sömürücü değiliz.paylaşım ve bilgiler bizler için çok önemlidir.yorumlarda öyle.
Yeni yumurtlanmıs (üzerine yatılmamış) bir yumurtayı ben 6 ay kadar saklayip daha sonrada yavru aldim. ßunu yapabilmek için bir yoğurt kabını tuzla doldurman yeterli dolu olan kabın içine yumurtaların hiç bir yeri görünmeyecek sekilde gömüp ağzını kapat oda sıcaklığında ve kuru bir yerde muhafaza etmen yeterli olacaktır. Kabın hareket etmemesinide sağlardan durumu garanti edersin. Bol yavrulu sezonlar..
Max 1 efendi siz tam nedemek istiyorsunuz artik uyandik davasi. Yorumumu on cevabindan sonra alirim gibizine. Bunu bana net bir sekilde anlatirmisiniz. Ve kural disinda olan ney yapmisim bunu detaylce anlatirmisiniz ona göre özüldilim.
Max 1 efendi siz tam nedemek istiyorsunuz artik uyandik davasi. Yorumumu on cevabindan sonra alirim gibizine. Bunu bana net bir sekilde anlatirmisiniz. Ve kural disinda olan ney yapmisim bunu detaylce anlatirmisiniz ona göre özüldilim.
OOOOOOOO ismail kardeşim bayağı alınmışsın.aslında sözüm size değildi.bakın altın bilgiler altın forumda altın gibi kişilere gider sizde bizim için öylesiniz.bir çok kişi foruma paylaşım ve değerli yorum yapmanın dışında yada bildiklerini aktarmanın dışında art niyetli üye olanlar var.bizler istiyoruzki açılan konunun en az 10 u aşmasıdır.burada size diyecek bir söz yok.uyandık kelimesi ile bir forumda oyun sitesinde ripli oyun kurulumu ve oyun ripleme ile ilgili dosya vardı.dosya gizli içerik ve cevap yazılmadan link görülmüyordu.siz aslında bilgi edinme amıcı ile konu açtınız ama maalesef ilk size denk geldi.elbetteki tüm kullanıcılar bir şekilde bir şeyler alacak bu siteden ama her kim ne konu açar ise ve rahatsız etmediği sürece yorumun ilgi görmesi fazlaşlaşması gerekir.zaten burada kimsenin kimseyi üzme hakkıda yoktur.
paylaşımlarınızı beklemekteyiz.resim -video bildiğiniz güzel ne var ise.,
Size çok az kişinin bildiği bir diğer şeyi daha söyleyim. Eğer yumurtanın daha uzun süre bozulmadan kalmasını istiyorsanız yukarıda anlatılanların dışında yumurtayı yerleştirme şeklide önem taşır. Yumurtanın sivri olan kısmı alta gelecek şekilde muhafaza edin.
1 yumurtayı normal şartlar altında yani üzerine hiç kuş yatmamış olacak şekilde alır isen ve özellikle yumurta totumlu ise yani döl tutmuş ise ve yumurtudan bir beklentin varsa 1 sene kadar muhafaza etme gücün var.çeşitli nedenler dolayı yumurta elimizde kaldı ve aradan geçen 1 sene sonra anaç kuşlardan üzerine çekildi ve sonuç civ civ.kuş yavrularıydı.
Ne yapman gereken sorusuna gelince;Altın bilgiler istiyorsun.
cevabı en az 10 yorumdan sonra gelecektir.
artık uyandık sömürücü değiliz.paylaşım ve bilgiler bizler için çok önemlidir.yorumlarda öyle.
bencede yazin hic hos degil.burasi paylasim ve tanisma icin kurulmus bir site ise en azindan yazinin ikinci kismi burya hic yakismamis.bende sömürücü degilim ki yumurtayi 1 yil saklamanin mantiginida cözmüs degilim.hadi 1 yil saklanmis yumurta tuttu ki imkansiz olsada sen yapmissin ve olmus.iyide yumurtayi 1 sene saklamanin mantigini aciklarmisin bana.1 yumurta belki 3-belki seninde yaptigin gibi 1 sene saklanip olumlu sonuc alinmis olabilir ama 2 yada 3 haftayi gecen yumurta saklama hikayelerine inansamda bu kadar uzun süre saklanmalarini mantikli bulmuyorum.bakici ile damizlik arasindaki yumurtlama sürelerinin tutmamasi ile basvurulan saklama isi bende iki hafta hic cevirmeden,sadece peceteye sarip normal bir dolapta (buzdolabi degil) olumlu sonuc verdi.daha uzun süre denemedim ,deneme ihtiyacida duymuyorum.2 ay saklayacagim yumurtayi bakiciya sürecegime,damizligimin iki ayda yapacagi ikinci taze yumurtayi risk almadan sürerim.hepimiz buraya bilgileri paylasmak icin geliyoruz.kimi bilgiler altin kadar kiymetli de olsa paylasmadiktan sonra,bence ne kiymeti nede degeri kalir.
bişey dicem yanlış anlaşılmasın burda çoğu kişi benden yaşça ve tecrübece olgun kişiler..
en son yazdığım mesajdan sonra 90 kişi görüntülemiş bir kişi dahi cvp yazmamış bana bi garez mi var yoksa bu forumda sadece tanınan kişilere mi cvp yazılıyo
bişey dicem yanlış anlaşılmasın burda çoğu kişi benden yaşça ve tecrübece olgun kişiler..
en son yazdığım mesajdan sonra 90 kişi görüntülemiş bir kişi dahi cvp yazmamış bana bi garez mi var yoksa bu forumda sadece tanınan kişilere mi cvp yazılıyo
kimse size cevap vermez çünkü daha önce bu konuya 6 sayfa boyunca cevap verdi herkes.
Birdaha neden aynı şeyleri yazsınlar.Düzgün araştırıp forumu kullanırsanız aradığınız her soruyu bulabileceksiniz.
Size kimin neden garezi olsun?
çok abartmışınız tanınanlara cevap veriliyor falan
Yukarıdaki linkte aradığınız bütün soruların cevaplarını bulacaksınız.
15 subat 2009 da yazilmis.
evet arastiriyoruz sonucta kimseden zorla yazi beklemiyoruz.
hele ben umrumda degil herkezin kendi huyu kendi yetistiriciligi vardir.
profosyonel bir yetistirici degilim.kücükken elde kusla gezmeylen kuscuda olunmuyor.
sorunum eger arastiracaksak ki öyle yaptim ilk gelen arama ilk gönderilen arama olmali aksi taktirde her konuya bakiyoruz.
Cesit cesit cevap aliyoruz.
eger eski yeni konular toparlanir yada arada sirada yazilimla cogalirsa güzel olur.
T'üm siteyi okuyalim ee nerde aile nerde kusculuk teorileri nerde paylasim.
yazan yazmis baskada yazmasinlar ozaman yazmak isteyen yazsin.
bu engeller hepimizi üzer
huyumdur yazildiysam bir foruma cikmam kovulana kadar ama isterimki arada bir yazilsin.
bu aralar ve gelecek yaz cok meskul olunacak kimse evde beklemez ya biri gelsinde yorum yapiyim diye.
ama aksam oluncada varsa bir bilgi iki satir yaz yada varsa cok uygun bir link site ici arama daha net olur.
saygilarimla degersiz güvercin yetistiricisi