Bırakılan Kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 914
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar dün okuldan dönerken evin önünde kutu içerisinde 2 tane güvercin buldum.2side arap birtanesi paçalı ikiside erkek.Birinin kanadında yel diğerinin ur var.Ve çok pisler karantina kümesime attım hemen su içtiler.Acaba bu kuşları ne yapmalıyım satamam kimse alamaz kuşlar uçamıyor bile.Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20130402_153931.webp
    IMG_20130402_153931.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 434
  • IMG_20130402_153924.webp
    IMG_20130402_153924.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 461
bence tedavi edebilirsen et kuşlar sana daha iyi alışır hem de kuşculuğa başlarsın

murat064' Alıntı:
bence tedavi edebilirsen et kuşlar sana daha iyi alışır hem de kuşculuğa başlarsın

Zaten 20 tane birbirinden güzel mardinlerim var.

he o ayrı kuşun yok diye düşünmüştüm bir tutarsan belki onlarada bulaşabilir emin deyilim

Kuş beslemeyi bırakan biri bırakmıştır bence kuş beslediginden dolayı senin bakacagını tahmin etmiştir.sende bakmıcaksan bi arkadaşına vere bilirsen ver ama kuş iyi kötüdiye ayırma yazık hayvanları salsan gidemez
biraz bak kuş isteyen olursa birine hediye edersin

Kolay Gelsin

Etrafınızda bir dernek,kuşcu kahvesi varsa gidip bırakarak orda iyileşip satılması yönünden de ekonomik yöndende katkı olur derneğe :)

Bence ikisinide bi güzel banyo yaptır bi temizlensinler sonra ayrı bi kümeste iyileşinceye kadar bak ondan sonra satabilirsen sat olmadı cinsiyetleri tutuyorsa bakıcı yap .

Kuşların ikiside erkek ve kanatları kırık sanırım.Herhangi bir sağlık sorunları yok.

Ne yaparsın kuşları bılemem ama bakıcaksan önce kuyrukları yarıya kadar makasla rahat hareket etsınler gerekırse kanatlarıda maskasla. Düzenli yem su ver karışık yem bas gitsin. Sularınada arada limon at. 1 aya bunlar kendını toparlar sonra makasladıgın kuyruk ve kanatları cekersın yenılerı gelir. Ama bu şekıldeyken kuyrukları kesın makasla..

Geri