Bırakıyorum:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erdem22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdem günay
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Herkese çok selam. bugün itibariyle oyun kuşu beslediğim yerde çıkan bir problem nedeniyle oyun kuşu uçurmaya ikinci bir fırsat doğuncaya kadar ara vermiş bulunuyorum. bugün son kez kümesime gittim, çok sevdiğim kuşlarımın son fotoğraflarını çektim, oyun kuşu uçuran arkadaşlara istedikleri kuşları hediye ettim, kalanlarıda götürüp mezatta üzülerek sattım. anlatılamayacak bir burukluk ve üzüntü var içimde. ama yapacak birşeyde yok malesef. yaklaşık 2 yıldır bu siteye üyeyim bu siteden çok şey öğrendim. hepinize sonsuz teşekkür ediyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakalın...

durumun için üzüldüm arkadaş.bırakmamak üzere tekrar beslemeni dilerim

durumuna üzüldüm ama inşallah bi fırsay doğarda tekrar o güzel hobine dönersin.sizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız allaha emanet olun

erdem22' Alıntı:
Herkese çok selam. bugün itibariyle oyun kuşu beslediğim yerde çıkan bir problem nedeniyle oyun kuşu uçurmaya ikinci bir fırsat doğuncaya kadar ara vermiş bulunuyorum. bugün son kez kümesime gittim, çok sevdiğim kuşlarımın son fotoğraflarını çektim, oyun kuşu uçuran arkadaşlara istedikleri kuşları hediye ettim, kalanlarıda götürüp mezatta üzülerek sattım. anlatılamayacak bir burukluk ve üzüntü var içimde. ama yapacak birşeyde yok malesef. yaklaşık 2 yıldır bu siteye üyeyim bu siteden çok şey öğrendim. hepinize sonsuz teşekkür ediyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakalın...
aleykumselam
yasadiginiz durumu bir cogumuz yasadik insallah uygun kosullar en kisa zamanda olusur tekrardan kuslariniza kavusursunuz
aktif kus beslememiniz siteden uzaklasmaniza sebeb olmamali kus a ara versekde gonul kusun muhabbetini ariyor sohbetlerimize katilmanizi fikir alis verislerinin devamini diliyorum
KUS KUSCULAR ORG de konusulur
saygilarimla

Yeter kı ınsanın ıcındekı bu guvercın sevgısı bıtmesın gerısı teferruat ınanıyorum kı en kısa zamanda karsına bı fırsat cıkcaktır nerdeyse forumdakı guvercın beslıyen herkezın basına gelmıstır kusculugu bırakıp tekrar baslamak sen kusculugu bıraksanda onlar heryerde senı bırakmıyor allah emanet...

erdem22' Alıntı:
S A Erdem kardeş durumuna çok üzüldüm insanın severek yaptıgı isteyerek yaptıgı hobilerden istemeden ayrı kalması çok zor canını sıkma bende senin durumundayım bizim gibi çok arkadaşlar vardır ama güzel bir paylaşım sitemiz var pek çok arkadaşlar dostlar kazandık ileride daha iyi daha güzel bir ortama kavuşman dilegi ile saygılar sevgiler

Üzüldük, üzüldüm abim yalnız bu bitmez başınız gökte yürüyecekseniz her kanat sesine baş kaldıracaksınız sonra bi bakışmışsınız tekrar kuş beslıyorsunuz..Benim başıma geldı aralıklarla olsada kus beslemeyi bıraktım ama kuşculugu değil...Ne yaparsak yapalım kopamıyoruz...

bende üzüldüm abi bırakmana.:(
Ama dier yorum yapan arkadaşlara ve abilerime katılıyorum bu bırakma kısa sürer,illaki dayanamayıp tekrar başlarsınız...allah kimseyi kuşlarından ayırmasın..(bnm düşüncem)

Ah be Erdem bey çok üzüldüm ..... Canınız sağolsun, Allah bir gün inşalah yeni kapılar açar , daha güzel koşullar oluşur ve tekrar kuş beslersiniz.. Bazen koşullar istem dışı bizi bu kararı almaya zorluyor , soğuk kanlı me mantıklı olmak lazım , .. Elbette hayatımızda bu hayvanların yeri çok farklı , ama hayatımızın tamamı değil asla, bazen fedakar davranmak zorunda kalıyoruz ..
Bu durum çok üzücü ve zorlayıcı , sabtermenzi ve zamana güvenmenizi öneriyorum .. Umarım ileride hada iyi koşullarda yeni imkanlar bulursunuz .. Sağlıcakla kalın .. selamlarŞEREF

Geri