Birazda gülelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

onurcambaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Avrupada yabani kuşlar

Ekli dosyalar

• 31607_414382695298380_613964113_n.webp
    31607_414382695298380_613964113_n.webp
    22.4 KB · Görüntüleme: 706
bizde yabani kuşlar :D

Ekli dosyalar

• foto0010lh8.webp
    foto0010lh8.webp
    61.6 KB · Görüntüleme: 762
bunlar kadar illet bi hayvan yok ya, nefret ediyorum ya nerde hastalık nerde pislik var hepsi bunlarda kovuyorum kovuyorum gitmiyolar, tabi belediye aş evi var yem gani karışığından hemde :) en sonunda bi tane kuru sıkı alıcam tak tak tak allah ne verdiyse :D:D

:hayir: :hayir: :hayir:
albasansefa' Alıntı:
bunlar kadar illet bi hayvan yok ya, nefret ediyorum ya nerde hastalık nerde pislik var hepsi bunlarda kovuyorum kovuyorum gitmiyolar, tabi belediye aş evi var yem gani karışığından hemde :) en sonunda bi tane kuru sıkı alıcam tak tak tak allah ne verdiyse :D:D

kuscu_marik' Alıntı:
:hayir: :hayir: :hayir:
albasansefa' Alıntı:

saka yapıyorum muharrem abi o kadarda gaddar cani degilim :)

ya çatı 2 taraflı bi tarafında yabanılere acıdım baya yemyedirdim ertesi gün benim 5 kuşum war ama çatıda 20 güvercin war .d alıştırmayın aklınız warsa :haha: :haha: yem dayanmıyor bugun geldiler çatıda kovalıyorum kiremit üstünde ordan kaldırıyom bida konuyolar

İkinci resimdeki kuşun gözleri beyaz yabani nerden çıktı birde o kuşta çiçek hastalığı var kümesdeki diğer kuşlarada hastalık bulaştırır.

Resmi google dan aldım abi çiçek hastalığı yazdım en iyi görüneni aldım.

onurcambaz' Alıntı:
Resmi google dan aldım abi çiçek hastalığı yazdım en iyi görüneni aldım.
Sen bizim kuşlarımızı kötülemek için kasten aramışsın, bizim buralarda hasta 1 tane yabani yok hepsi gülle gibi 2 elle tutamazsın maşallah.

çok iyi ya :):):):):):)

Geri