birde benim mardinnilere bakalım arkadaşlar beğenirsiniz umarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur_42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ugur_42

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
uğur uğur
Meslek
makine
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Görünt046.webp
    Görünt046.webp
    4.2 KB · Görüntüleme: 2,408
  • Görünt037.webp
    Görünt037.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 2,426
  • Görünt033.webp
    Görünt033.webp
    3.8 KB · Görüntüleme: 2,450
selam değerli dostum..maşallah kuşlarınız çok güzeller ..inşallah iyi performanslarını bizlerde görebiliriz..

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..maşallah kuşlarınız çok güzeller ..inşallah iyi performanslarını bizlerde görebiliriz..
aleyküm selam inşaallah ama uçurmadım yavrusunu deneriz artık bu kuşları uçurmaya kıyamadım.

maşallah abıcım kuslarınız çok güzel kuslar bıde bunları ucarken havada oyunlarına bakmak ısterdım

saygılar

Uğur kardeşim kuşların güzel ama son resimdeki kuş sakatmı

Müezzin' Alıntı:
Uğur kardeşim kuşların güzel ama son resimdeki kuş sakatmı
hayır müezzin sakat değil kanadını makasladım 3 resimdede aynı kuş var dikkat edersen sadece orta resimde yanında eşiyle birlikte sagda koyu olan erkek buda dişi saygılar.

selam değerli dostum..yavru larının uçumunu sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah istediğin şekilde eğitim verebilirsiniz..

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..yavru larının uçumunu sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah istediğin şekilde eğitim verebilirsiniz..
inşaallah sağol ali hakan

Güzel gözüküyorlar maşallah kuşlarınız .. bol uçumlu bol yavrulu keyifli sezonlar dilerim ..selamlar.ŞEREF

kuşların görünüşleri güzel.Peki uçuruyormusunuz? Performansları nasıl???

kardes dumanlı rengınden oyle oynamayan cıktıgı cok nadır gorulmustur.senin kuslarında
renk ve gorunumune bakarak on numara kus oldugunu gosterıyor allah saglıcakla beslegıp
ucurmayı nasıp etsın.Allah`a emanet ol...

Güzel görünüyorlar güle güle besleyin bol sağlıklı yavrular.

Taklacılarda en sevdiğim renklerin başında gelir. Genelde bu renklerden güzel kuş çıkar. Hayrını görün ..

maşallah güzel kuşlar allah güle güle beslemeyi nasip etsin bozdumanlı kuşlardan iyi oynayanlar çıkar

maşallah çok güzel mardinleriniz varmış güle güle besleyin

selamın aleykum kardeşim 2 ve 3 resimdeki satmak istersen 05067467351 numarayı arasan sevinirim tesekkurlerrr simdiden massallahı var kusların

Geri