Birden kanadı tutuldu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kRaL41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kRaL41

Üye
www.filmizle.gen.tr
Ad Soyad
Mehmet ÇAKMAK
Meslek
Muhasebe - Webmaster
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm.

Ben Mehmet aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 17 senedir
Oyun güvercini besliyorum. Şimdi size bir sorum olacak.

Yaklaşık 1,5 aylık bir yavrum var. Hayvan bundan 2 gün önce çatıdan sağdan sola yerinde duramıyordu.
Dün baktığımda ise sağ kanadını sallayamıyor olduğunu fark ettim.

Şişlik yok, yuvam güneş görüyor ve günde en az 3 saat dışarıdalar. Kümesim de büyük uçup kanadını vuracak yer pek nadirdir. Başka hiçbir kuşum da yok. Şimdi üstadlarıma soruyorum, bu kuşa ne yapmalıyım ne tür bir uygulama uygulamalıyım?

Şimdiden hertürlü önerileriniz için Teşekkür ederim.

Kocaeli den
Mehmet Ç.

mehmet kusu haline bırak zorlama yavru ne yaptıgını pek bilemez ani bir kanat hareketi ile incitmiş olabilir daha süt kanatlar düzelir merak etme zaten kümesde olmusdur yavru saglıklı demek yerinde duramamıs geçmiş olsun

Valla babacan az önce iğne vurdum veba aşısı ve antibiyotik iğnesi.
Bakalım 2 gün birakıcam kendi haline bakalım sonuç ne olacak. Kursağına baktım yemini falan yemiş onda sıkıntı yok.

Önerin için teşekkür ederim.

Konu dışı: bende webmaster'im. Google da nick imi aratırsan görürsün benim siteleri. Site için elimden birşey gelirse yardımcı olurum.

Sağlıcakla kal.

kuscu_marik' Alıntı:
mehmet kusu haline bırak zorlama yavru ne yaptıgını pek bilemez ani bir kanat hareketi ile incitmiş olabilir daha süt kanatlar düzelir merak etme zaten kümesde olmusdur yavru saglıklı demek yerinde duramamıs geçmiş olsun
[size=150BEN DE KATILIYORUM..BÜYÜK OLASILIK.. :slm: ][/size]

Muharrem abinin dediklerinin dışında , eğer bir incilme-yaralanma yoksa ve kuşlarınız yuvada ceyranda kalıyorsa kanat tutulması olabilir.Buda kısa sürede düzelir.Zamanla düzelmesini ümit ediyorum. :slm:

Geri