Birkaç soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CumaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

CumaLi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
CumaLi YÜCE
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
herkeze bol bol selamlar

ben dün itibari ile kuş beslemeye başlamış bulunmaktayım 3 çift baskam var ve aklıma takılan birkaç soruyu sizlere sorup bilgi edinmek istiyorum

İdarelik bir yuvam var fakat yuvamda folluk, yumurtalik filan yok kendi yaptıgım kuşlar üzerine dizilsin diye basamaklar var basamakların genişligi 15 cm kuşlar bu yuvaya yumurtlar mı? yoksa folluk yumurtalık filan alayım mı?

birde bu guvercinler ortalama kaç yıl yaşarlar?

Hg. aramıza
Folluk olarak limon kasası kullanabilirsin, piyasada satılan,plastik yumurta kapları da var onuda kullanabilirsin, süpürge cöpü koymayı unutma,bende 1o yaşında kuş var,hala yumurtluyor, hastalıksız kümesler.

öncelikle s.a cumali bey folluk almanıza gerek yok gökay abimin dediği gibi limon kasası koya bilirsin olmazsa saksı altları var onun içine sünger koyup üstüne sü
pürge cöpü atarsın

s.a arkdaşım,
Bende de limon kasasından folluk var. yA DA kullanmadığımız ayakabılık dolabı onun içine süpürge otu at onlar ayarlar.

slm kardeşim bi odaya benzer bişe warsa içine yag tenekesi koyii oluo agızları aç tam uygun oluo

yardımlarınız için teşekkürler
dün ne alirsan 1 ytl pazarinin önünden geçerken gözüme sert plastik ayakkabilik çarptı. en boy filanda gözüme uygun gelince bunu aldim tek tarafı hariç yanları ve arkasını karton ile güzelce kapattım sıkı bir şey oldu limon sandıgından pek farkı yok işte biri tahta digeri plastik oldu o kadar. bir çift kuşumu ot toplarken gördüm bugün inşallah yumurta, yavru ve büyütebilmek nasip olur

Seni mutlu etdim ya o da iyi bir iş benim için...

Geri