GÖKHAN06
Üye
- Ad Soyad
- GÖKHAN AYDİLEK
- Meslek
- BARMEN
- İlgi Alanı
- Kediler
Öncelikle cümleten selamlar, kardeşimin baskısı ile kuş işine girdik ama bilgi neredeyse sıfır. Kuşları babam arkadaşlarından falan aldı getirdi. Bir çift var iki tanede dişi var şuanda. Kuşların cinsi hakkında hiç bilgim yok, eş olanlar dışarıda gördüklerimize benziyor özellikle erkek, dişinin rengi biraz daha açık. Tek olan dişilerin biri beyaz diğer dişi ise siyah kahverengi arası bir şey. Tek olan dişiler daha yeni geldi kanatlarını bantladım teras da gezdiriyorum şimdilik. Çift kuşlarım kümesin yerini öğrendi gidip geliyorlar bir iki defa takla attıklarını gördüm sadece, pek iyi kuşlar değil sanırım başka çatılara falan konuyorlar ama akşam geliyorlar. Beyaz dişi kanadı bağlı olduğu halde takla atmaya çalışıyor yaralanacak diye korkuyorum ilk sorum bununla ilgili ne yapmam lazım kanadını açsam daha alışmamış olmasından korkuyorum. Diğer sorum kümesin tek erkeği eşi olduğu halde dişilere rahat vermiyor sürekli dövüyor, kafesi ikiye böldüm bu seferde tek dişiler sürekli kavga etmeye başladı acaba bunlarıda mı ayırmalıyım?
Son olarak kümesi terasa tahtalardan yaptık ve üstünü naylon ile kapladık, sadece kapı bölümü açık (telli) orayı da geceleri kapatıyorum ama soğuklarda üşürler mi acaba?
Son olarak kümesi terasa tahtalardan yaptık ve üstünü naylon ile kapladık, sadece kapı bölümü açık (telli) orayı da geceleri kapatıyorum ama soğuklarda üşürler mi acaba?