BİRLİK OLALIM SESİMİZİ DUYURALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
S A ARKADASLAR

HEPİMİZİN ORTAK NOKTASI OLAN KUSLARIMIZDAN DEVAMLILIK VE GERÇEK VERİMİ ALABİLMEK ADINA MEKAN VE YERSİZLİK ÇOK YERLERDE HAD SAFHADA KENTSELLESMENİN ÇOGALISI İLE İSTESEKDE İSTEMESEKDE ZAMANLA MÜSTAKİL YERLERİN AZALISI HEPİMİZİN ORTAK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR BİR TUTKUMUZ VE VAZGEÇİLMEZİMİZ OLAN KUSLARIMIZI KORUMAK GELİŞTİRMEK VE MUHAFAZA EDEBİLMEK ADINA MÜSAİT YERLERİN SAGLANABİMESİ KAÇINILMAZ OLMUSDUR BİLHASSA TAKLACI OYUN KUSUNUN TERASLARDA BALKONLARDA ÇATILARDA TAM VERİMİ ALABİLMEK MÜMKÜN DEGİLDİR HASTALIKLARDAN KORUMAKDA PEK MÜMKÜN OLAMAYABİLİYOR KUSLARIMIZIN AYAKLARININ TOPRAGA BASMASI YAYILMASI EN ETKİLİ İLAÇ DIR

BEN KENDİM VE KUSCULAR ORG ADINA BU EKSİKLİGİMİZİN GİDERİLEBİLMESİ SESİMİZİ DUYURABİLMEMİZ İÇİN ANKARA BÜYÜK SEHİR BELEDİYESİNE HEM MEİL GÖNDERDİM HEM RANDEVULAR ALDIM BİZ KUSCULAR İÇİN GEREKLİ İHTİYACLARIMIZIN KARSILANABİLMESİ İÇİN YENİ MAHLE BELEDİYE BASKANI SAYN FETHİ YASAR BASKANIN YENİ MAHLEYE YAPMIS OLDUGU MEKANIDA EMSAL GÖSTERDİM SÖYLENMESİ VE OLMASI GEREKENLERİ SAYIN BASKAN MELİH GÖKCEK E DETAYLARIYLA ETRAFLICA UZUNCA BİR YAZI İLE İLETTİM CEVAP BEKLİYORUM SİZ KUSCU ARKADASLARINDA ANKARADA OLSUN BASKA İLLERDE OLSUN BU VE BENZERİ OLMASI GEREKENLERİ BELEDİYE BASKANLARIMIZIA MEİL YOLUYLA AKTARABİLMENİZ BİZ KUSCULARIN SESLERİNİ DUYURABİLMEK ANLASILIR OLMAK DEGER VERİLMEK ADINA ÇOK FAYDALI OLACAGINI DÜŞÜNMEKTEYİM BİRLİKDEN GÜÇ DOGAR PEK COK SEYDE BİRLİK BERABERLİGİMİZİ MALESEF SAGLAYAMIYORUZ HEPİMİZİN ORTAK KONUSU OLAN BU DURUMA ORTAK KATKILARIMIZI SUNAR İHTİYAÇLARIMIZI MAKUL BİR SEKİLDE İLETEBİLİRSEK BELKİ KAZANAN OLUR İLERDE DAHA DA İYİ SEYLERE KAVUSABİLİRİZ KUSCULAR ORG AİLESİ ÇATISI ALTINDAKİ KIYMETLİ ÜYELERİMİZİN BU KONUYA EGİLMELERİ DİKKATE ALMALARI İLERDE BİZ VE BİZDEN SONRAKİLEREDE ÇOK BÜYÜK KATKILAR KAZANDIRACAKDIR BU RADAKİ YAZILARIMDAN ZİYADE VAR İSE EKSİK DÜŞÜNCELERİM SİZLERİNDE KATKILAR SUNARAK ÇOGALTILIP İLGİLİ YERLERE İLETİLMESİ SESİMİZİN DUYULMASI AÇISINDAN AYRICA ÖNEMLİDİR KUSCULAR ORG AİLESİNE ÖNEMLE DUYURULUR

SAYGILAR

Muharrem abi, ben de Bursa büyükşehir belediyesine e-mail gönderdim, (Bursa'dan katılan diğer arkadaşlar da hassasiyet gösterirlerse bu konuya eğilmek zorunda kalırlar)

(umarım bir şeyler elde ederiz, isteyenin bir yüzü, vermeyenin her tarafı kara olsun) :)

FeLix_' Alıntı:
Muharrem abi, ben de Bursa büyükşehir belediyesine e-mail gönderdim, (Bursa'dan katılan diğer arkadaşlar da hassasiyet gösterirlerse bu konuya eğilmek zorunda kalırlar)

(umarım bir şeyler elde ederiz, isteyenin bir yüzü, vermeyenin her tarafı kara olsun) :)
:tamam:

Muharrem Bey,
Çok önemli bir konuyu dile getirmişsiniz teşekkürler.
Aslında sizin yapmak istedikleriniz Derneklerin veya Federasyonun baş görevlerindendir. Sivil Toplum Kuruluşları üyelerinin istek ve ihtiyaçlarını belirlemeli ve bu amaçlara ulaşabilmek için organizasyonlar yaparak üyelerini yönlendirmelidir. Organize olmayan toplumlar istediklerini alamazlar. Bireysel olarak biz de muhakkak bir derneğe üye olmalıyız. Fikirler üretmeli ve dernek çalışmalarına iştirak etmeliyiz.
Umarım bu günleri görürüz.
Saygılarımla,

kuscu_marik' Alıntı:
S A ARKADASLAR

HEPİMİZİN ORTAK NOKTASI OLAN KUSLARIMIZDAN DEVAMLILIK VE GERÇEK VERİMİ ALABİLMEK ADINA MEKAN VE YERSİZLİK ÇOK YERLERDE HAD SAFHADA KENTSELLESMENİN ÇOGALISI İLE İSTESEKDE İSTEMESEKDE ZAMANLA MÜSTAKİL YERLERİN AZALISI HEPİMİZİN ORTAK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR BİR TUTKUMUZ VE VAZGEÇİLMEZİMİZ OLAN KUSLARIMIZI KORUMAK GELİŞTİRMEK VE MUHAFAZA EDEBİLMEK ADINA MÜSAİT YERLERİN SAGLANABİMESİ KAÇINILMAZ OLMUSDUR BİLHASSA TAKLACI OYUN KUSUNUN TERASLARDA BALKONLARDA ÇATILARDA TAM VERİMİ ALABİLMEK MÜMKÜN DEGİLDİR HASTALIKLARDAN KORUMAKDA PEK MÜMKÜN OLAMAYABİLİYOR KUSLARIMIZIN AYAKLARININ TOPRAGA BASMASI YAYILMASI EN ETKİLİ İLAÇ DIR

BEN KENDİM VE KUSCULAR ORG ADINA BU EKSİKLİGİMİZİN GİDERİLEBİLMESİ SESİMİZİ DUYURABİLMEMİZ İÇİN ANKARA BÜYÜK SEHİR BELEDİYESİNE HEM MEİL GÖNDERDİM HEM RANDEVULAR ALDIM BİZ KUSCULAR İÇİN GEREKLİ İHTİYACLARIMIZIN KARSILANABİLMESİ İÇİN YENİ MAHLE BELEDİYE BASKANI SAYN FETHİ YASAR BASKANIN YENİ MAHLEYE YAPMIS OLDUGU MEKANIDA EMSAL GÖSTERDİM SÖYLENMESİ VE OLMASI GEREKENLERİ SAYIN BASKAN MELİH GÖKCEK E DETAYLARIYLA ETRAFLICA UZUNCA BİR YAZI İLE İLETTİM CEVAP BEKLİYORUM SİZ KUSCU ARKADASLARINDA ANKARADA OLSUN BASKA İLLERDE OLSUN BU VE BENZERİ OLMASI GEREKENLERİ BELEDİYE BASKANLARIMIZIA MEİL YOLUYLA AKTARABİLMENİZ BİZ KUSCULARIN SESLERİNİ DUYURABİLMEK ANLASILIR OLMAK DEGER VERİLMEK ADINA ÇOK FAYDALI OLACAGINI DÜŞÜNMEKTEYİM BİRLİKDEN GÜÇ DOGAR PEK COK SEYDE BİRLİK BERABERLİGİMİZİ MALESEF SAGLAYAMIYORUZ HEPİMİZİN ORTAK KONUSU OLAN BU DURUMA ORTAK KATKILARIMIZI SUNAR İHTİYAÇLARIMIZI MAKUL BİR SEKİLDE İLETEBİLİRSEK BELKİ KAZANAN OLUR İLERDE DAHA DA İYİ SEYLERE KAVUSABİLİRİZ KUSCULAR ORG AİLESİ ÇATISI ALTINDAKİ KIYMETLİ ÜYELERİMİZİN BU KONUYA EGİLMELERİ DİKKATE ALMALARI İLERDE BİZ VE BİZDEN SONRAKİLEREDE ÇOK BÜYÜK KATKILAR KAZANDIRACAKDIR BU RADAKİ YAZILARIMDAN ZİYADE VAR İSE EKSİK DÜŞÜNCELERİM SİZLERİNDE KATKILAR SUNARAK ÇOGALTILIP İLGİLİ YERLERE İLETİLMESİ SESİMİZİN DUYULMASI AÇISINDAN AYRICA ÖNEMLİDİR KUSCULAR ORG AİLESİNE ÖNEMLE DUYURULUR

SAYGILAR

bencede çok çok önemli bu sevgiye gönül vermiş kardeşlerimizin ortak acısı olarak görüyorum. bunu her pilatformda dile getirmek gerekiyor. bu proje ankara olarak başlayık diyer büyük kentsel bölgelerimize yayılması; kentselleşmeyle gelen bazı degerlerimizinde yok olmaması için bir çaba sarfedilmesi gerektigini düşünüyorum.. başvurunuzdan umarım olumlu sonuçlar alırsınız. en azından derneklerin birleşip toplu hareketlerle çeşitli alanlarda bu besiciligin devam ettirebilmesi için belediyelerde yeterli baskıların oluşturması olumlu sonuçlar elde edilmesede en azından resmi olarak varlıgımızı kabul görmüş oldugunu düşünüyorum.
ve önemli bir hususta bu hobinin hırlı hırsız ipsiz sapsız tabakasından oluşmadıgının izlemini zamanla kamu oyundan silmemiz gerektiğini, bununda bilinçli kuşçuların birlik beraberlik içinde ön plana çıkarak, örneklerle bu hobiyi sadece x şahısların degilde olumlu örneklerle hakimin doktorun savcının sanatçının esnafın memurun toplumun her kesiminden herkezin kucakladıgı benimsediği beyendiği ve beslediği bir hobi oldugunu ön plana çıkartarak bu izlenimin ve mantıgın yanlış oldugunu benimsetmemiz gerekiyor. çogu zaman gördüğüm ve duydugum, çevremdeki insanların kişiliğiyle hali ve davranışlarıyla saygı görmesi gerekirken sadece beslediği kuşlardan dolayı boş luzumsuz insan muamelesiyle önyargılı yaklaşıldıgına çok şahit oldum. neyse konuyu dagatmıyayım. sizi tekrardan tebrik ediyorum rabbim muhaffaklar nasip etsin.

Zaten böyle bir durum mevcut sayın muharrem abi.Yoğun istek olduğu zaman devlet , buna uygun olan bir araziyi vermekte mecburdur.Ankarada bir kaç yerde böyle bir durum olduğunu güvercinci dostlarımdan bende duydum.Eğer belli bir yerde gerekli özen gösterilirse bunun iyi bir sonuca varacağına inanıyorum.Burada da kocaeli valisi ile bizzat görüştüğümde böyle bir durum için , kendilerine resmi bir başuruda bulunulduğunda gerekli şekilde karşılığını vereceklerini söylemişlerdi.Bu güzel konuya değindiğin için sana teşekkür ederim.

abilerim hepiniz çok haklısınız ben de apartmanda oturuyorum bende çok beslemek istiyorum bahçemde müsait fakat insanlık kesinlikle ölmüş apartmanda herkes kedisini köpeğini besliyor ama kimsenin bahçeyle alakası olmamasına rağmen benim 2 5 kuşum fazla geliyor bende besliyemiyorum bıktım bıktım bıktım.... keşke yardım eden olsa

lakarar' Alıntı:
abilerim hepiniz çok haklısınız ben de apartmanda oturuyorum bende çok beslemek istiyorum bahçemde müsait fakat insanlık kesinlikle ölmüş apartmanda herkes kedisini köpeğini besliyor ama kimsenin bahçeyle alakası olmamasına rağmen benim 2 5 kuşum fazla geliyor bende besliyemiyorum bıktım bıktım bıktım.... keşke yardım eden olsa
**

Geri