Beykozlu' Alıntı:
iLLeGaL' Alıntı:
Selamlar abi kuşta bit var aynen dediğin gibi inca uzun ufak bi böcek eczanelerde satılan ilaçlar var onlar işini görür yada kuş pazarında hazır sulandırılmış şekilde satıyorlar çok bi para değil eczaneden alırsan bit ilacı dersin sulandırarak kullanırsın,kanat içlerine bit olan bölgelere sıkarsın, cam sil kabı en uygunu sprey olarak.
cok sagol bende kimse cevap yazmayacak sanmistim,daha hayatimda bit görmemistim ilk defa gördüm neyse artik pazartesi alirim burada cumartesi tatil pazar da heryer kapali mecburen 2 gün bekleyecegim sprey olani da var bunlarin galiba degil mi hangisi iyiyse onu alayim isim verirseniz sevinirim.Ilginiz icin tesekkürler.
Almanyadan Bülent
S.A. Bulent Abi ,
Almanyada hayvanlar icin satilan dukkanlar vardir galiba ayni burda yani Hollanda'da gibi.
Hani kopek yemi , kedi mamasi , guvercin yemi gibi satan yerler.
Oraya gidersen bit ilaci aradigini soylersin guvercinler icin onlar sana verirler.Degisik dedigik degisik ilaclar var , damla seklinde var ve spray seklinde var.
Ben 404 isimli spray kullaniyorum bu kolay bulunan bir spray neredeyse her yerde satiliyor , kanaryalara , muhabbet kuslarina felanda kullaniliyor bu spray.250 ml , 500 ml olarak satiliyor , gayet de etkili bir spray.Kuslarin kanatlarin altini , kuyruk altini sprayliyorsun ve birkac gun kuslari banyo yaptirmiyorsun.
Digeri ise damla seklinde , bu yontemde en azindan spray kadar etkili hatta daha etkili bana gore.Benim spray bitsin damla alacagim.
Enseye , goguse birer damla damlatarak tum bitleri olduruyor.Sprayden daha zahmetsiz kullanis sekli var cunku sprayi kanatlarin altina kuyruk altini felan sprayliyorsun ve bunu yaparken acik havada ruzgar vurdugunda agzina gozune hafiften temas kuruyor.Damla en basiti enseye , gohuse damlatiyorsun bitiyor.
Insallah yardimci olabilmisimdir.
ALLAHA emanet olun.