BIT VE YERDEKI BÜTÜN SÜRÜNGENLERE YUMURTALARINA CÖZÜM!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar, almanyada kaliyorum ! size burda reklam amaci ile degil ama...bir ilac sunmac istiyorum....bitlerin ve gercekten herseyin kökünü kurutuyo...senelerdir kullaniyorum ...güvercinlerimin kanadinin altinda veya kümesin herhangibi bir yerinde hicbir parasit falan yok....kökünden hallediyor isi...sadece bir kac damla yetiyo...HERKESE ÖNERIRIM VALLA ! PISMAN OLMAYACAKSNIZ !

ILACIN ISMI : PARASIT-EX

http://www.klaus-gritsteinwerk.de/Bilde ... asitEx.gif

slmlarimla!

sağol kardeşim

Selam Kahra arkadas bu ilacin nasil kullanildigini anlatirmisin lütfen simdiden tsk ederim

slm amcacim.....100% faydasi icin....tüm kuslar , yavrular...kümesten cikartiliyo !
bu PARASIT-EX den kümesin gereken yerlerine sadece BIR KAC DAMLA döküyoruz !
6 saat kapali kaliyo kümes, bütün pencereler ve kapilar kapanmali ! herseyi kökünden kaziyo cok agresiv bir ilac...kokusu ucan sinek , tavandaki böcek.....hepsini kökünden hallediyo ! yerdeki bize görünmiyen böcek yumurtalari kökten gidiyo ve böcekler de tabi !

2. yöntem : kuslar ve hersey kümeste kaliyo.....( KÜMESTE DEVAMLI HAVALANDIRMA OLMALI !!!!!!!! ) kuslarin oturdugu yere sadece bir kac damla fazla degil döküyoruz.....kuslarin kanatlarinin altindaki ...oturdugu yerdeki... hersey kökünden kaziyo....gercekten cok agresiv bir ilac ama 100% faydasi da var ! slmlarimla !

Tsk ederim verdigin bilgiler icin ben bunu yeni aldim ama dedigin gibi cok zehirli dedlier ve tam anlamli kullan ma tarzini söyleyemediler sen de bu ürünü kullandigini okuyun ya sormak istedim ben ikin ci yöntemi denemek zorundayim kuslar yavru üstün de oldugu icin dedigin gibi kuslar iceride olursa bir zarari olmaz insallah kas yapalim derken göz cikarmayalim :haha: :haha:

hehehe anladim ....en iysi...ama dedigim gibi bende simdi 250ml ismarladim internetden...cok faydali bide iste cok cok zehirli !

ama kökten cözüm...yumurtalarini bile kurutuyo ! ....bir kac ay gidiyo.... ! slmlarimla ;-) sorulariniz varsa bana özel mesaj atin !

Geri