Bizde Askeriz Artık...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafakta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

zafakta

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Zafer
Meslek
yok
İlgi Alanı
12 Nisan günü teslim oluyorum. Yaklaşık 1,5 ay giremem sanırım Şansıma mıdır bilemem Hava kuvvetleri çıktı :buyrun: devamlı gökyüzüne bakmaktan oldu sanırım:) saka bi yana pazar sabahı yola cıkıyorum.
HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA' dayım NOT:155 güne dönerim

Allah bizede askerliği nasip eder inşallah askerlik vatan borcumuzdur hayırlısıyla yapıp gelirsin inşallah

saygılar

emre kalender

Zafer kardeşim ordan nereye gideceğinide haber verirsen sevinirim.
Kütahyayı iyi bilirim orda bi derdin sıkıntın olursa haberimiz olsun 0543 601 95 45

Mutlka o yüzden:::)) , çok gökyüzüne bakmak demekki iyi oluyor .. Sizinde vatan borcunu kazasız , belasız , sağlık ve başarı ile ödeyip , yurdunuza, yuvanıza mutlu bir şekilde dönmenizi temenni ediyorum kardeşim. .... Yolunuz açık olsun , işiniz gücünüz rast gitsinn , selamlar .ŞEREF

Kardeşim hiç kafanı yorma zaman öyle geçiyor ki hiç anlamıyorsun nasıl geçti. Şuan ben kayseride askerim ve 47 gün oldu nasıl geçti anlamadım. hayırlı teskereler

Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum. Güle güle gidip gelin inşallah.

ALLAH yolunu acık etsin güle güle git gel hayırlı teskereler.

inşallah bizde gidicez bir gün ALLAH bizede nasip eder inşallah hayırlısıyla git gel usta hadi ALLAHA emant ol sana hayırlı teskereler bu arada sayılı gün cabuk gecer derler bilmem dogrumu :haha:

Devrem Zafer,ne mutlu ki Allah bize bu vazifeyi kılmayı nasip etti.Bu güzel vazifeyi işnşallah tüm mehmetçikler olarak sağ salim bir şekilde yerine getirip memleketlerimize döneriz.
Sana vazifende başarılar diler,Allaha emanet ederim.

327.KISA DÖNEM JANDARMA Gökhan AK.

Öncelikle herkeze teşekkürler.. arkadaşıma da hayırlı teskereler hayırlısı ne ise o olsun 1 gün önce yemin ettik Kütahyadan çıktım. 7 günlük izin kullanıyorum 22 sinde İzmir Özdere/Gümüldür deyim.

zafakta' Alıntı:
Öncelikle herkeze teşekkürler.. arkadaşıma da hayırlı teskereler hayırlısı ne ise o olsun 1 gün önce yemin ettik Kütahyadan çıktım. 7 günlük izin kullanıyorum 22 sinde İzmir Özdere/Gümüldür deyim.

özdere kampı çok güzel bir yer.
Mükemmel bir askerlik.
Doğa harikasında.
Orda unutamadığım bir yer zafer oraya çık ve beni an ay ışığı bar çok güzel bir tepede büyük bayrağın altında açık hava denize nazır.

Hayırlı tezkereler...

selamunaleykum hayirli gorevler kardesim ALLAH utandirmasin ben bitireli 19 sene oldu halen askerligi ozluyorum kiymetini bil hakini ver enbuyuk asker bizim asker
saygilarla ferhat

zafakta' Alıntı:
Özdere mükemmel bir yer arkadaşım.Sürekli gidip geldiğim bir yer,şansına çok güzel bir yere düşmüşsün.
Bende zonguldak-kozlu ilçe jandarma karakoluna dağıtıldım.
Allahın izniyle birgün hepimiz inşallah sağ salim tezkeremizi alıp vatanımıza olan borcumuzu hakkıyla ödeyenlerden olucaz inşallah.
Hayırlı vazifeler.

kardeş Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar kolay bitirirsin sıkarsan kendini bi eziyet gelir sana tavsiyem severek yap çabuk bitir!

GÖKHAN @K
özdere kampı çok güzel bir yer.
Mükemmel bir askerlik.
Doğa harikasında.
Orda unutamadığım bir yer zafer oraya çık ve beni an ay ışığı bar çok güzel bir tepede büyük bayrağın altında açık hava denize nazır.[/quote]

tavsiyen aklımda olacak...fırsat bulur bulmaz çıkarım 21 perşembe saat 12 de Kocael den yola çıkyorum
22 öğlen 12 de teslim olmam gerekiyor. Artık herşey zamanın akışında

arkadasım bn 15 ay orda yaptım bır sene oluyor gelelı cok rahatr askerlık adına pek bırsey yok oldukca rahat bıraz cavus onbası basar okadar

Geri