Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim kuşların konduğu çatıda biri kuş beslemeye başlamış.
Beyler biz yerde bahçede besliyoruz..Bugün biz 3 kuşu çatıya kondurduk sonra biraz beklediler inmediler bizde kovaladık onların biri arkaya düştü gibi oldu diğer ikisi indi...Diğeri ordaydı ama göremiyorduk herhalde arkadan biri aldı...Sonra ben balkondan kuşların kümesine falan bakıyodum birde baktım bango ama bizimki değil çıktım yakalamaya meğersem bizim güvercinleri kondurduğumuz yerde adam beslemeye baslamıs ne yapıcaz bilmem öneriniz var mı..? :? :? :?
dedim ama adam diyo bende değil diyo nereye gitcek ki onların catıdaydı hepsi 2 si indi diğerine bişiler oldu ortalıktan kayboldu asıl sorun o değil biz şimdi nasıl uçurcaz bu adam bizim güvercinleri çekerse işimiz zor...
kac tane kusun var kactanesi ayar adamin kac kusu var kac tanesi ayar yani ucurunca kacar tane ucuruyorsunuz aranizdaki mesafe nedir konum nasil yerdemi catidami beslediginiz ucurdugunuz irk nedir bunlara gore belki birseyler karalayan olur
8 tane kusum var 3 ünü yeni yeni ucurmaya basladık....Aramızda pek bi mesafe yok sadece duvar var duvarın üstündede onun çatı ve kuşları...Biz o duvara kusları kaldırıyorduk...Kelebek-bango karısık...
durum vahim kuslari biraz yemlede ucur o yokken ucurmaya ve ayar yapmaya bak sabahin erken vakitleri mesela duvara kondurma pek kuslari kuslar ayar olduktan sonra onun kuslari gorecek ve kendi yerini bilecek ama tabi tutusuk olmamaya bak saygida kusur etme derim insallah iyi anlasirsiniz...
Bir kuş için saygısızlık yapmam ama şimdi diğer çatı çok yüksekte oraya nasıl kaldırcaz bilmem...Bir yerde 3 kişi kuş beslermi hiç ya nasıl yapcaz bilmem..
Apartmanda oturuyom ben musait değil..Kedilere karşı önlem aldık heralde o kadarda düşüncesiz değiliz yani kedilere gircek delik bırakmıyoz her yeri kapadık toprağı kazıpta giremez..yukarıdaki açıklamayı okumadın gaalba ağaç artık yok..
Napalım yani usta kuş beslemeyelim mi benimde musait olan yerim burası burdan başka yerde besleyemem kuşları kedilere bilerek mi yedittircem..Neden günah olduğunuda anlamadım usta ben kuşları kedi yiyor demedim nasıl uçurabilirim dedim..Mesela şöyle bi fikir geldi sopaları birbirine çakıp çatıya kadar yükseltip ucuna poşet bağlayıp kovalamak...Başka fikirleri olan arkadaşlar yok mu..?
Ya kuşlarını başka bir yere inmeye alıştırcaksın. ya da adamla anlaşçaksın tutuşuk olmayacaksın arkadaş.yoksa o adam senden herzaman tutar.ayarı falan olmaz bu işin çünkü kuş adamın oraya inmeye alışık.işin zor
yalnız sen böle ukala ukala cevap yazarsan sana kimse yardımcı olmaz burda herkes elinden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışıyor. Cümlelerini biraz secici kullan yapılan yorumum ise senin eklediğin resimlere göre yapıldı. Kuş bak yada bakma senin bileceğin şey. Her şey nezaket içinde olsun.
Güzel kardeşim bak profil (postbit) alanlarında yaş alanları var, mesaj yazarken sana tavsiyem bi kendi yaş alanına bakman birde mesaj yazacağın kişinin yaş alanına bakman olacak. Boşuna koymadık o yaş alanlarını oraya.
Konu içinde konu açıyorsun, her konunun yeri ayrıdır. Ayrıca sorduğun soruların cevaplarının tamamı en ince ayrıntısına kadar forumda mevcuttur.
[arama][/arama]