blotıc kullanım dozajı ne kadar olmalı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hidayet bal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hidayet bal
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
s.a. arkadaslar blotıc kullanmayı dusunuyorum dıs parazıtler için ama okadar arastırmama ragmen tam kullanım dozajını ogrenemedım ... kullanan arkadaslar warmı we memnunlarmı ne sıklıkta kullanılıyor ve tam kullanım dozajı nedır kaclıtre suya ne kadar ılave etmelıyım yardımlarınız için şimdiden tesekkurler ..... SAYGILARIMLA.....

merhaba kardeşim 5 litre suya bir kapak kullanacaksın, ve kuşların kafasını bu suya sokmayacaksın, bu sudan içmeyecekler, sen bütün kuşlarını tek tek kafaları hariç bütün vücudu sokacaksın yaklaşık bi 7 saniye yeterli, uyguladığın kuşu dışarı at güneşe dursun, ve kalan suyu cam sil şişesiyle bütün kümese sık ve havalandır. kuşların 1 gün boyunca ayaklarını tepiştirir normal birşeydir geçecektir.

ben kullanıyorum memnunumda kuşlarımda ve kümesimde ne bit nede bir sinek var

teşekkurler erkan abı dozaj tamam bıde hayvanlar malum suan tuyde deişimdeler blotıc kullanmam tuy zamanında ters etkı yaparmı ne sıklıkta kullanmam lazım haftada 1 mi?

sanmıyorum tüylerine birşey yapacağını, ilacın bir sıklığı felan yok bitler dış parazitler ne zaman baş gösterirse o zaman kullanırsın.

Kardeş birde ilacı yaptktan sonra kuşları içeri sokma kümese yavru varsa etkileniyorlar birde sinekler kaçıyor içeri geri girmesinler, kuşlar bide çok kaşınıyor.

iyi hoşta ben kuşları uçurmuyorum süs kuşu besliyorum dolaysıyla uçmasının bir anlamı yok havalandırması var kuşlarda bit at sineği de var bu ilaçtanda var nasıl olucakbirkaç kişi demiş ilacı yaptıkdan sonra kuşları içeri sokma diye yavrulara zarar verir diye ne yapcam bu konuda kuşlarda (sivas kumrusu) öyle ki yavruya bir ellesem hemen yavruya bakmayı kesiyorlar...

silik dumanlı' Alıntı:
iyi hoşta ben kuşları uçurmuyorum süs kuşu besliyorum dolaysıyla uçmasının bir anlamı yok havalandırması var kuşlarda bit at sineği de var bu ilaçtanda var nasıl olucakbirkaç kişi demiş ilacı yaptıkdan sonra kuşları içeri sokma diye yavrulara zarar verir diye ne yapcam bu konuda kuşlarda (sivas kumrusu) öyle ki yavruya bir ellesem hemen yavruya bakmayı kesiyorlar...

ilaç biraz ağır olduğu için hayvanın kuruması lazım buda 5 dakika sürer, ilaçlı olarak yavruya yatarsa zarar verir.

abilerim bu yöntem hamam böceği veya tüm böceklere karşı etkilimi kümesteki ?

peki ilaçlı şekilde yumurtaya yatarsa sorun olur mu?

BÖCEK LERE DE ETKİLİ...HAŞERATA SON.. :tamam:

Arkadaşlar
Kuşların üzerine blotic uyguladığınız zaman kuşlar bir gün kendilerine gelemiyor dolayısıyla yumurtayı basmayı bırakıyorlar. Bir Haftalıktan küçük yavrularıda bakmayı bırakıyorlar. yumurta basan ve yavru bakan juşlara blotic uygularken buna dikkat edin

Kuşlara wilmectin kullan, enseden ete değecek şekilde 1 damla damlatman yeterli.Blotic i kumeste böcek vb. varsa ona kullan.

Ekli dosyalar

• gg.webp
    gg.webp
    7.2 KB · Görüntüleme: 3,923
blotic nerde bulabilirim eczanede yok

Nerde oturuyorsan. google üzerinden bir araştırma yap. Veteriner ilaçları satan eczaneler diye. Tek tek ara sor var mı diye . Ben öyle bulmuştum.

saol abi
arıyım inş bulurum

bende blotek kullanıyorum et yavruyu bıle sokuyorum hıc sıkıntı cekmıyorum ustaların dedıgı gıbı 5 lıtre suya 1 kapak kalan suyuda yuvaya fıs fısla sıkıyorum 10 numara oluyor tsk

Geri