bloticle ilgili tek soru ..?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
G

Guest

Misafir
Siz kafası hariç tüm vücudunu suya sokun dediniz. şimdi anlamadığım şu:
kuşu zaten bırakınca o %100 kendini temizlicek o bloticli sudan mutlaka yutar diye düşünüyorum yutar derken üzerini temizlerken en az 1, 2 damla yutar .. yoksa bişey olmazmı ?

valla arkadaşım blotic ilacını ben devamlı banyo sularına koyuyorum hiç bi sorun yaşamadım bu güne kadar merak etme birşey olmaz

diger arkadaşlarımın yorum larına katılmak isterdim fakat kusura bakmayın zehirlemek ve öldürmek için bir kimyasal kullanıyorsun nasıl birşey olmaz olur arkadasım dozu biraz kaçırırsan kusmaya başlar kuşların bu birazda gördügüm yan etki degişik taktikler kullanan arkadaşlarım var kuşların kafasına küllah geçiren arkadaşlarım var

BLOTİCİN DOZAJINI İYİ AYARLAMAK GEREK.. ÖRNEĞİN 5 LT SUYA 1 KAPAT BLOTİC EKLEYİN KUŞUN KAFASINI SUYA SOKMADAN TÜM VÜCUDUNA UYGULAYIN BİŞEY OLMAZ.. FAKAT AYNI ÖLÇÜLERE KUŞUN KAFASINI SOKUP YAPARSANIZ KUŞU ZEHİRLER.. SONUÇTA BİLOTİC HAŞERE VE DIŞ PARAZİTLER İÇİN ZEHİRLİ ÖZELLİĞE SAHİP BİR KİMYASALDIR.... FAZLASI KUŞ İÇİNDE ÖYLE OLUR.. MESELA 10 LT SUYA YARIM KAPAK BLOTİC AZ TUZ AZ SİRKE KOYUP KUŞLARA BANYO YAPTIRILABİLİR.. 10 LT SU İÇİNDE YARIM KAPAK BİLOTİC ETKİSİNİ KAYBETMİŞ OLACAĞINDAN KUŞUMUZ BU SUYU İÇSE BİLE BİRŞEY YAPMAZ.. ÖLÇÜMÜZ BELLİ 5 LT SU 1 KAPAK BANYO SUYU İSE TAKRİBEN 10 LT OLSA BUNA DA YARIM KAPAK EKLENEBİLİR BU ÖLCÜ KUŞUMUZA ZARAR VERMEYECEKTİR..

Kardeş dikkat ett çok tehlikeli bir ilaç banyo sularına 2 damla felan koyulur o derece eğer bir kapak koyacaksan sen kendin yıkayacaksın kuşları ağızlarından tutup suya sokacaksın 2 kişi yaparsanız daha iyi .

Merhaba arkadaslar bir cevab ta ben yazmak istedim gecen hafta Blotik i kullandim Tr den getirmisitim diger arkadaslarimin yazdigi gibi bir cok sitede yaziyor yarim kapak yada bir kapak diye ben kendim sahsen 20 litre suya siringa ile 10 ml blotik karistirdim ve hayvanlara banyo yaptirdim su ana kadar kusalrim da hic bir sey olmadi gayet sagliklilar umarim yardim ci olur saygilar

Kuşun kafası hariç BLOTİC li suya sokarsanız birşeycik olmaz. Benim aldığım fiyat ise 7,50 TL...

BEN 7TL ALDIM YALNIZ BU BANYO İLE İLGİLİ KESİN BİSEY YAZARMISINIZ KİMİ 2 DAMLA DİO KİMİ KAPAK ÖLÇÜSÜ VERİYO

Bende İzmir'den kemeraltında bir ecza deposundan 6 TL'ye aldım.İzmirde olupta Adresini isteyen olursa yazsın burada tarif edebilirim.

buizmir kemeraltında diğer kuş ilaçlarıda satılıyomu şayet satılıyorsa yerin tarif edebilirmisin?

püskürtmeli boş bir cam sil şisesine su doldurup ilaçtan biraz katıyorum. sonra kuşu elime alıp, kanat altlarına,kuyrukaltına ve sırtına sıkıyorum. bir arkadaşın yardımıyla daha güzel olur tabi. kuşta hiç bir bit-haşere, böcek kalmıyor.

peki arkadaşlar benimde bir sorum olcak madem hazır burda konu var bu bloticle kuşu banyo yaptırdıktan sonra ilaçsız suyla tekrar yıkamak gerekirmi kuşu yoksa öylece kurumasımı gerekiyor ?

tamam mehmet abi teşekkürler bilgilendirdiğin için

bende puskurterek kullanmayı dunuyorum yumurtada anaclar var bakalım camsil sisesine ne kadar dokmelıyım mesela 1 lıtre suya olcuyu bılen

GÖÇMENN' Alıntı:
buizmir kemeraltında diğer kuş ilaçlarıda satılıyomu şayet satılıyorsa yerin tarif edebilirmisin?

İshal ilacı,Aşı ve Vitamin aldım ihtiyacım olduğu için. Başka ilaçlarda vardır illaki. Kızlarağası Hanı'nın ana giriş kapısını arkana aldığında köşedeki balık restoranının olduğu sokaktan saat kulesine doğru yürüyosun yolun bittiği yerde sol taraf kemeraltı karakoluna çıkan sokak o sokaktan bir önceki sokağa gireceksin(soldaki) 50 mt filan ileride sağda. Önak Ecza Deposu

Geri