bna yardım edin noLur :'(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercinci54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 789
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ogulcan bayraktar
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşLar sizden yardım istiyorum nolur yardım edin bnm kuşlarım uçmuyo takla atıyorlardı şimdi ne takla atıyolar ne uçuyorlar nolur yardım edin

Selamlar Oğulcan kardeşim, Güvercinlerin daha önce uçuyor idi iseler , ve şimdi uçmuyorlarsa yada uçmaya hevesli değillerse muhtemelen hasta olmuşlardır , ..
Öncelikle tedavi etmeye çalış .. Kuşlarının kümesini -yemini suyunu kontrol et, hayvanların yaşam koşullarını düzelt.. Nemden cereyandan koru , havadar bir ortam sağla , temiz küfsüz taze yem ver .. Düzenli olarak bakımlarını yap.. Güneş ışığı görmelerini sağla .. Yani Uygun kuşullarda Uygun imkanlarla kuş bak .. Bu konularla ilgili Sitemizde açılan çokça başlık var oaraları bir incele .Çoğunlukla yeni başlayan bazı arkadaşlarımız ilk yapacağını hiç yapmadan İşe tersten başlıyor ..Bir iki kuş edinip gelişi güzel bir yerlere kapatıp kuş bakmaya çalışıyor .. Bilmiyorum senin durumun tam olarak ne ancak ilk aklıma gelen bu .. Başarılar kolaygelsin .. selamlarŞEREF

sayın VIP bugün 1 tane kuşumun bir şeyi yoktu birden bire çakılmaya başladı öksürdü filan hiç ayağı kalkmadı diktiğim zaman çakılıyodu sağ bacağını hiç kullanmıyodu konarken sağ bacağını hiç kullanmıyodu diyerleride bu aralar hiç uçmuyo ama onlar öyle değil onlar iyiler onlarıda aldığım zaman 1 hafta sonra uçtular başka uçmadılar yardım ederseniz ama kesin sonuç olmasını istiyorum yoksa bu gidişle kuslar elimde kalıcak hiç zevkte almıyorum :( :hungur:

Kuşların beslenimlerinde sorun olabilir , kümesin hava alıp almaması , kuşların güneş görüp görmemesi , yemlerin bayat olması , suyun pis olması bunlar sebep gösterilebilir , kuşlarınız hasta lmus belirttiklerinize göre , iyi olmaları dilegiyle

Geri