Bodrum katına kümes yapımı,yardım bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barısesen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

barısesen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış Esen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
selamlar,
ben bir apartman dairesinde yaşıyorum bodrum katında güvercin besleyecem,uçurmıyacam sadece üretmek istiyorum,boyut olarak bodrum baya büyük ve temiz,gündüz için ışıklandırmada yapıcam ve hatta güneşe bile çıkartabilirim kuşları ara ara,şimdilik bir çift posta almayı düşünüyorum, ne dersiniz,1-2 güne yapmayı planlıyorum

Sağlıklı bir yaşam için gerekli olan koşullar kısaca hijyenik koşullar olarak ifade edilir. Bir canlının yaşamını devam ettirebilmesi ve verimli olması için bazı özel koşullara gerek vardır. Bunlar ısı, rutubet,havalandırma, ışık, yem, su, yerleşim sıklığı, çevrede bulunan çeşitli mikroorganizmalar ve miktarları önemli çevresel faktörlerdir. Söz konusu olan bu faktörler hayvanın ihtiyaçlarına uygun şekilde sağlanmaz ise yada değişkenlikler gösterirse sağlık durumu bozulur.

Selamlar,

Posta cinsi, uzun mesafe kuşunu bodrumda beslemek bence posta güvercinine yapılacak en büyük hakarettir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

bodrum katında zor olur aslında havasız falan ama bı fotolarını falan cekıp koysan daha cok yardımcı olablırız kumesın yerı falan.

Kostum kusu beslemeni öneririm.

Düşündüm ve karar verdim abilerim arkadaşlarım,saçma bir iş olucaktı bu ve bahçeye kümes yapımına şu yazıyı yazdıktan sora başlıyorum herşey hazır teşekkür ederim hepinize iyi forumlar

bahçeye yapacaksan sana kilit konusunda tawsiye verebilirim ve forumdaki arkadaşlara kümesi duvara daha kapı duvara gelen tarafda olsun duvara delik aç ve o delikden bir demir geçir kapıda dadda bu demiri karşılayacak bir demir takılsın kanca gibi
içeriden açılmadıgı sürece kapıyı kırmadıkça açılmaz

Geri