bol paçalı malatya kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar amacım buraya resim eklemekden ziyade bol paçalı malatya kuşlarının neden sadece malatyada beslenildiğini ele almak.burası yerimi bilemem ama en çok burada göze çarpar yada dikkat edilir diye buraya yazmak istedim son yazdıklarımdan bende rahatsız oldum ama insana başka seçenek bırakmıyorlar.malatya kuşları oyunları ve görüntüleri itibariyle büyüleyici bir güzelliğe sahiptirler.ama onları isteyen -satın almak isteyen sanki türkiyeden değilde başka bir ülkeden gibi yabancı insanlara veriyorlar sanki.dikkat edilirse foruma kayıt olmam da malatya taklacılarının yüzünden olmuştu.uzun zaman geçmesine rağmen 1 çift yada tek bir erkek malatya erkeği temin edemedim.insanın elinde doğurucu yada anaç damızlık bir kuş olmaz ise o kuşun hiç bir kimseye faydası olmaz ve olamazda.sanırım banlanmakda olabilirim.yazdıklarım kaba oluyor yada olacak.özellikle satan ve ticaretini yapan kişiler resimleri kesinlikle reklam amacı ile koyuyor.çok para istiyorlar.yaş itibariyle büyük kesim anladığım kadarı ile pek beslemiyor gençlerde malum ellerine düştük.olgun ve anlayışlı insanları bulmak zor.inanın fiyattan 1 ytl düşmüyorlar sanki kuyumcular.banlanmaz isem devam ederim

Neden banlanacaksınız ki. Biz bu siteyi kurduğumuzdan bu yana toplasanız 10 kişiyi banlamışızdır. Genelde siliyoruz. Banlamak sadece üye sayısından azalma olmaması içindir. Yani bizim hedefimiz 10000 yada 100000 üye değil herhangi bir sinerji yaratmak hiç değil.
Sanırım dolduruşa geldiniz. Size her kim ne demişse ayıp etmiş. Bende malatya taklacısı yok olsa verirdim zaten.

öncelikle tşk ederim.amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil.dediğim gibi eğer kümesden hiç yavru alınamıyorsa ve bütün çabalara rağmen hala devam ediyorsa besleyici bütün kuşları değiştirir.benim burada anlatmak istediğim foruma azda olsa katkım olduğuna inanıyorum.bütün bunca zaman sadece bir adet orjinal malatya erkeği almak istedim ama kimse uygun fiyata vermediği gibi takasda etmedi.msn den çeşitli arkadaşlarla forum aracılığı ile temasa geçtim ama bir gelişme elde edemedim.sadece oyalayıcı boş ve msn den zaman geçsin gibisine dalga geçildi halbuki ben oldukça ciddi idim.ank para etmiyor orjinal dişiyi 5 ytl aldım --ticaretini yapan besleyici anlamadığından sana 5 ytl ye satmıştır dedi alakası yok ank %98" i oyun kuşu besler malatyanın aksine kimse bol paçalıyı ve süs kuşunu kümesine sokmaz .ben çok uzun zamandır aramama rağmen 1 tane bile bulamadım.forumda elinde olan arkadaşlara çok rica etmeme rağmen kimse oralı bile olmadı.foruma bir kaç resim ekleyip yorum yazmakla kimse kuşcu olamaz.satacak-takas edecek-biraz senin biraz onun dediği olacak-kaybedecek-kazanacak-tartışacak-yorumlaşacak -anlayışlı ve olgun davranacaksınki kuşcu olduğun anlaşşılsın.adamlar nuh diyor peygamber demiyor.dini imanı para olmuş.malatya kuşlarını kıskanıyorlar pahalı ve kıskandıklarından dolayı malatya dışınada çıkamamışlar zaten bu kuşların ismide bu yüzden bol paçalı malatya kuşu olmuş.verecek adam zaten verir para bahane yok yavruydu yok hizmetti yok bakım emeğiydi yok bilmemne vs. dediğim gibi verecek verir boş laflarla insan oyalanmaz ticaretinde bir kuralı haysiyeti vardır kuşun astarı yüzünden pahalı birde yol ücreti isteniyor yaaaa de desem boş arkadaşlık falan hikaye birde benim bol paçalılarla dalga geçiyorlar melez diye allahın adamları bir tek erkek malatya verinde kurtaralım işte şu dişiyi melez yavru vermekten dedim ama bana güldüler uygun fiyatada yok ANLADIĞIM BİR ŞEY VAR BU SİTEDEN BU ADRESTEN NE KUŞ ALINIR NEDE SATILIR TAKAS ZATEN YOK forum bir kaç kişinin elinde oyuncak olarak kullanılıyor.forum sayesinde kuşların reklamınıda bedavaya getiriyorlar. boş mezar bulsalar orayada girecekler .

yandaki avadardaki resim benim bol paçalı yavrum (o)kuş ile melez diye benimle dalga geçiyorlar üstüne üstelilk birde orjinalliği bozmaya karşılarmış bir adet malatya erkeği bulmak için yapmadığım kalmadı.birde melez diye dalga geçiliyor yaaaa bu satıcılardan adam olmaz.bir kuş için bunca zamandır yırtmadığım yerim kalmadı adamlar gülüyor be forumdada kaliteli insan sayısıda gün geçtikçe azalmakta kötüler iyileri yiyor çünkü

Abi bende 3 çift var ama 1 çiftin yumurtaları var.Birinin yavruları,1çiftide bu sabah aldım.Bence en güzel taklacılar malatya taklacıları saygılarımla!Ayrıca daha ben 15 yaşındayım şu ana kadar hiçbir kuşumu 40 ytlnin üstüne satmamaşımdır.Çoğunluk yeni ırklarla takas etmişimdir.Kurunun yanında yaşlarıda yakmayalım!!!!

bango_kelebek' Alıntı:
Abi bende 3 çift var ama 1 çiftin yumurtaları var.Birinin yavruları,1çiftide bu sabah aldım.Bence en güzel taklacılar malatya taklacıları saygılarımla!Ayrıca daha ben 15 yaşındayım şu ana kadar hiçbir kuşumu 40 ytlnin üstüne satmamaşımdır.Çoğunluk yeni ırklarla takas etmişimdir.Kurunun yanında yaşlarıda yakmayalım!!!!
sen kendi üzerine alınma anlayan zaten anlıyor sana bol bol yavrular almanı dilerim.

İbrahim bey lütfen biraz sakinleşin.
Siz forumu ucuza kuş alabilmek için kullandığınızı söylüyorsunuz bence bu sizin bu yaptığınız çok yanlış.
Bir kaç yetiştiricinin yaptığını lütfen bütün siteye mal etmeyelim.
Keşke elimde olsada yada bir arkadaşımda size yardım edebilsem.
Ama bir an önce bu davranışlarınızı kesmenizi rica ediyorum.
anladım sizde kendinize göre çok haklısınız ama napalım yapacak birşey yok.
bu kadar uğraşacağınıza bir gününüzü ayırıp bineceksiniz otobüse malatyaya doğru.kimseye muhtaç kalmamış olursunuz.
Bu site kuş satmak için kuş almak,takas etmek için kurulmuş bir site değil. sizin amacınız başka ticaret siteleri mevcut orada başınızın çaresine bakın madem.çoğunluk olarak konuşuyorum burada elimizden geldiğince yardım ediyoruz.ama elimizden gelmeyen durumlardada hemen böyle siteye saldırmanız yanlış.
Hedefinizi doğru seçin.
yanlış yerlere saldırmayın.

merhabalar foruma daha yeni üye oldum ama max1 gerçektende iyi kızmış yada kızdırılmış bencede bir an önce sakinleşmesi gerek bu arada o nada hak vermek lazım diye düşünüyorum çünkü anladığım kadarıyla verilen sözlerde durulmamış gibi

lanny' Alıntı:
merhabalar foruma daha yeni üye oldum ama max1 gerçektende iyi kızmış yada kızdırılmış bencede bir an önce sakinleşmesi gerek bu arada o nada hak vermek lazım diye düşünüyorum çünkü anladığım kadarıyla verilen sözlerde durulmamış gibi

Selamlar. Öncelikle hoşgeldiniz.
Ben İbrahim beye herhangi birşey demiyorum. Zaten ne düşüğndüğünü de yukarıdaki mesajında gayet net bir şekilde açıklamış Ama genel olarak birkaç husus var belirtmek istediğim. Bu sitenin forumunda alt kısımda Güvercin Almak İsteyenler Ve Güvercin Satmak İsteyenler bölümleri mevcut. Bölümlere girdiğiniz zaman ise Genel Forum Duyurularından hemen sonra, Forum kuralları gelir. Bu forum kuralları dediğim ise sadece girdiğiniz forumda uyulması gereken kurallardır. Örneğin Güvercin Satmak İsteyenler bölümüne girdiğiniz zaman oranın belli kuralları olduğunu ve bu kuralları okusanızda okumasanızda kabul etmiş olduğunuzu varsayarak, Kuralların en altındaki maddeyi birkez daha açıklamak isterim. Site üzerinden yapılan herhangi bir alışverişten sitemiz, üyeleri, ve yöneticileri kesinlikle sorumlu tutulamaz. Üyelerden herhangi birinden söz almış olmanız veya kuş alıp satmış olmanız dolayısıyla ne bizi ne siteyi nede değerli üyeleri ilgilendirmez. Üstelik mesajlarınızın tamamını kontrol ettim site içinde herhangi bir mesajınıza cevaben sana şu fiyata vereyim sözüm var gibisinden birşey yazılmamış. Dolayısıyla ben ne size inanırım nede malatya taklacısı satana. Ben gözümle gördüğüme inanırım. Gözümlede kontrol ettim yani site içinde böyle birşey söylenmemiş.
Msnde veya chatta konuşulanlar bizi, siteyi, yöneticileri ve değerli üyeleri asla ilgilendirmez ve size buraya gelipte saçma saçma mesaj yazma hakkını asla vermez. Sanırım ilk önce üyelerden sonrada yöneticilerden özür dilemelisiniz. Ben olsam öyle yapardım.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

herkeze merhaba,bu foruma ilk üyelik tarihini inanın hatırlamıyorum ama aradan onca geçen zamana karşılık düşündüm ve şunun gerçek olduğuna karar vererek inandım.forum aracılığı ile tanışıp kaynaşmak gerçekten güzel bir şey bilinmeyeni öğrenmek akıla takılan soru işaretlerini gidermek vs.forum arası msn adresi alarak konuşmak ve msn de geçen her ne ve neler oluyor ise bencede forumu-üyeleri özellikle admin leri hiç uzuktan yada yakından alakadar etmez.kabaca yazdıklarımı ben zaten en baştan beri onaylamamıştım ama derler ya öfkeyle kalkan zararla oturur diye işte benimkide öyle oldu.orjinal amacım kuş aramak yada almak değildi üyeliğimi kesinlikle bunun üzerine kurmadım.sadece malatyaları çoooooooooook sevdiğimden ve bendede olmasını istediğimden hırslandım .arada her kim ve kimler üzerine olumsuz bir şey aldı ise lütfen kimse beni yalnış anlamasın ben sadece verilen bir sözün yada ağızdan çıkan kelimelerin yerine getirilmemesine yakınıyordum.sonuçta hepimiz insanız kuş ikinci yada 3-4-5- planda kalır .şu an ne diyeceğimi bilemiyorum kalın sağlıcakla her keze bolllll bolllll yavrular.saygılarımla max1

İbrahim kardesim.Biz şimdiye kadar gonderdığımız kuslardan kar amacı gutmedık.Şayet sende bızı aramıs olsaydın bunun farkına varırdın.Şimdiye kadar damızlık bir malatya pacalı erkeği bulamadığını soyluyorsun paradan yana yakınmana gerek yoktur.sadece bana ulasman yeterlı olur.Telefon numaram 5394413152 ismim semih.umarım istediğin erkeği temin edebilirim.kısa zamanda bana ulas.Fiyat konusunda hiç düşmediğimizi söyledin hemen hemen Türkiyedeki bütün kuscular İstanbula gitmiş merakından dolayı kus piyasasını alal usul takip etmiştir.Göründüğü gibi İstanbul gibi büyük bir şehirde nasıl oluyroda 5 milyondan tut 20 milyara kadar kus var ise birazcık düşündüğünde sizin iliniz Ankaradada bu böyle ve tabiki Malatya'dada.Biz gönderidğimiz kusların kalifiye olmasına dikkat ettiğimizden ötürü iyisini ve taklacısını göndermeye özen gösteriyoruz.İstersen senin istediğin fiyata sana milyonlarca kus gönderebilirim.Memnun kalmadıktan sonra bunun hiç bir önemi yok.Tabi bu yazdıklarımdan ötürü bana inanmayacaksın diğer kus göndermiş olduğumuz kardeslerimizlen bağlantıya gecmeni sağlayabilirim.Bu sekilde bize karsı olan düşüncelerin umarım pişmanlıklan sonuclanmaz.SAYGILARIMLA...

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim ama inanın kimseye diyecek sözüm yok yalnış anlama ve yakınmalarımdan artık kimse yada kimseler sorumlu değil. bundan böyle oyun kuşuna ağırlık veriyorum kümesde de sadece 4 adet bol paçalım var onlarda bana şimdilik yetiyor ama lazım olur ise tel açar rica ile ister yada iletişime geçerim çok sağolun

slm arkadaşlar gercekten de bazen arkadaşlara (max1) hak vermemek elde degıl cünkü artık o eskı kuşçular kalmamış şimdi herkes işi paraya dökmüş benim bundan 5-6 yıl evvele seksen doksan civarı kuşlarım vardı sansar denen meret hayvan yüzünden elimde bır kac tane kaldı onlarıda artık sinirden bırılerıne verdim. ama kuş öyle bı hastalık kı ne yapsanızda bırakamıyorsunuz neyse aradan gecen 5-6 yılın üstüne tekrar beslemek istedim bi anda yuvam kuş doldu nasıl oldu anlamadım söylemesi ayıp bır lıra bıle vermeden 4 çift kuş geldi şimdi 20 cift rahat var şimdi ben ne yapıyorum yanıma gelen gençlere bakıyorum gercekten beslemeye nıyetı olanlara bedava verıyorum kuşları neden mi çünkü ben büyüklerimden öyle gördüm. geçen yaz abim malatya ya gidince bana muhakkak bi çift malatya kuşu getirmesini istedim arkadaşının yegeni vardı orada neyse onun yanına gıdınce o arkadaş keşke abi bi hafta önce gelseydin hepsini dagıttım demiş.başka bi kuşçunun yanına gıtmışler beraber adam kuşlara bakmasını istemiş abimanlamadıgını ve kuşları kardeşime götürecem deyince adam al kuşları götür kardeşin begenirse parayı gönderir begenmezse kuşları demiş bu kadar güven duygusu nereden gelıyor acaba üstelık aynı şehırde bıle degıl ben kuşları alıp parayıda kuşlarıda göndermeyebilirdi ama olurmu yakışırmı zaten bı aksılık oldu kuşlarıda alamadım neyse dedıgım o ya şimdi ne eskı kuşçular var nede eski kuşlar kalanlarıda nereden bulacaksın kı mılyonda hatta mılyarda bır bulursun...

Geri