bol seferli uzun kacan erkek arap kusum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismail alcam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ismail Alcam
Meslek
Tornaci
İlgi Alanı
Kediler
Iyi günler sevgili kuscu arkadaslar size Sivasli bir arkadasdan gelen bol seferli uzun kacan arab kusumu sizinle paylasmak istiyorum saygilarimla

http://www.youtube.com/watch?v=iRgl11NiHN8

Maasallah guzel kus yalniz dediginiz kadar uzun kacmiyor , 2 takla ile cekiyor..yinede keyif verici , umarim kendini daha gelistirir ve dahada keyif alirsin veyahut yavrularini alir onlardan daha cok verim alirsin insallah.
Ama demeliyimki suana kadar izledigim en iyi arap , daha dogrusu dogru duzgun arap ucuran gormedim ben ..eger nette bilen goren varsa soylesin izleyelim cunku cok merak ediyorum bu araplarin ucuslarini.

Saygilarimla.

Fenerbahcem' Alıntı:
Maasallah guzel kus yalniz dediginiz kadar uzun kacmiyor , 2 takla ile cekiyor..yinede keyif verici , umarim kendini daha gelistirir ve dahada keyif alirsin veyahut yavrularini alir onlardan daha cok verim alirsin insallah.
Ama demeliyimki suana kadar izledigim en iyi arap , daha dogrusu dogru duzgun arap ucuran gormedim ben ..eger nette bilen goren varsa soylesin izleyelim cunku cok merak ediyorum bu araplarin ucuslarini.

Saygilarimla.

yorumunuz icin tessekkür ederim, o izlemis oldugunuz kus bir ara ölümden döndü hastalik dolaysiyla ve esini cok severdi, bana vermis oldugu sivasli arkadas esinden ayirti ve bana verdi. Hata o kusu ucururken bir ara kayip oluyordu. Bir gün bende bu kus nereye gidiyor derken takip eddim bana veren arkasin salmanin etrafindan bir kac tur atip geri geliyordu sanirim disisini ariyordu bence o kus o yüzden az takla atiyor cok kizgin oldugundan dolaysi. Bildiniz gibi erkek kus kizgin oldugu zaman perfonmanzdan düsüyor, disi kusu fazla etgilemez. Bana ilk geldiginde sadece bitane takla atardi. Su anda 2 ve 5 arasi atiyor. Malesef rüzgarda su siralar hic de eksik olmuyor.
Ama yinede o kusun cani sagi olsun beni takmin ediyor. Kusun sefere gelisini, samatasini ve kacisini cok beniyorum. Ve benim cok hosuma giden herzaman ayni nokdaya inmesi tabiki taklali simdiye kadar hic yere yapismadi.

Tabiki daha kusun eksik yani var, yinede kolay kolay bulunmayan kus. Simdi cok merak ediyorum simdiki esine alistigi zaman ve kizginligi gecerse yani yumurtada ne olacagini.

saygilarimla.

magsallah guzelkusda sanki biraz antiraman eksikgibi uctugu yerdede bayagi ruzgarli herhal kus bazen savruluyor gule gule besle hayirli sezonlar.
saygilarla ferhat

Maasallah kus iyi oynuyor fakat anlattiginiz kadar uzun gitmiyor sanirim belki ileride iyi olur.
iyi günler.

araplar uçmaz olur mu ya çok çok da iyi kaçarlar ama tabi kimde olduğu önemli video olarak değilde izmitteysen sana izletirim inşallah

Karadagli' Alıntı:
Maasallah kus iyi oynuyor fakat anlattiginiz kadar uzun gitmiyor sanirim belki ileride iyi olur.
iyi günler.
tabi kardeş sen sanırım konyada yaşıyorsun.konyadaki motorcu ustanın arabları meşhur.tabiki öyle bir kuş beslemişki usta konyada çoalıp gitmiştir senin izlediin kuşlarda mutlaka motorcu ustanın kuşlardandır.bu videodaki kuşu onlarla kıyaslayamassın bile..

Geri