bol takla uzun sefer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 830
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
http://www.youtube.com/watch?v=K3KRmywff1I

bu kusda bizim sitemiz üyesi birol bakay kArdesimizin yotubedeki bir kusu çok seyler anlatıyor
neler gördünüz neler olmalı yada olmamalı yorumlarmısınız arkadaslar

ALINTIDIR

S.A MAŞALLAH HIRSLI BİR YAVRU. İLERİDE NASIL OLDU BİLEMİYECEM AMA. ŞUANDA DAHA OYUN AÇMA EVRESİNİ TAMAMLAMAMIŞ BİR HAYAVAN AMA GÜZEL GÖZE HOŞ GELİYOR. TABİKİ BÖYLE DEVAM ETMEZ EDERSE ZATEN HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ KUŞ KENDİNİ BİTİRİR. NASILKİ HERHANGİ KONUDA AZ OLAN İYİ DEĞİLSE ÇOK OLANDA İYİ DEĞİLDİR. GÜLE GÜLE BESLESİNLER. YALNIZ MUHAREM ABİ BU VİDEOYU DAHA ÖNCEDE İZLEDİK. ANKARADAN ELEKTİRİKÇİ ERDOĞAN BEYİN KUŞU DİYE BİLİYORUM. YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM. SELAMLAR.

evet metin sitemizde daha önceden tartısılmıs bir kus gözümden kaçmıs

konu kilitli

Sanırım tek hatası yavru olmasından dolayı oyunun devamında yamulması ki bence bu büyük sorun ama herkese göre değişir...Birde şunu gördüm başlarında ilk oyuna başladıktan sonra kapalı taklalarla oyuna devam ediyo bu göze ne kadar hoş gelir orası malum.Ama bana göre 4-4'lük bir kuş,kuşun sahibi tebrik ederim,böyle mesafeli ve taklalı oynayan kuş şu devirde çok az... Birde benim sorum olacak bu kuşun eke haliyle başka videosu yok mu ? Bakalım sonrası nasıl ? DADAŞ"

slm.bu kuş metim kardeşimizin dediği gibi yeni hedefe gelmeye başlamış takladan kurtukamayan bir kuş. haa sonu ne olur mecull (3 gün sonra yerine yani kümesine inemeyecek.) nacizane bu benim fikrim.herşeyin fazlası zarar:))) güle güle beslesin arkadasımız. kuşta fişekkkkkk olayı cok önemliiii.taklada fişeğin süsdür deyilmi. bu kuşta durum tersine dönmüş. takla fişekk ,fişekk takla olmuş:)) saygılar .

evet daha önce tartısılan gözümden kaçmıs bir konu

kilitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri