boncuriler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu3407
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tolga çandır
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
bunlar da benim kümesimin en değerli kuşlarından boncurilerim.bu kuşlar eski istanbul kuşlarıdır yuvalarına çok sadıktırlar.baska ve bangolarla eşleştirmeler sonucu nesli tehlikeye girmiştir.bu aralar bu kuşlardan toplayıp üretmeye başladım.inşallah üretir ve bu değerli kuşları tanınmasına katkıda bulunabilirim.

merhaba kuslarınız cok guzel, bendede bır cıft var bakıcı olarak kullanmak ıcın almıstım acıkcası :) ama bu yumurtlayısta kendı kuslarına baktırıcam, bu kuslar yawrulara bakabılırmı?

Paylaşım için teşekkürler.Güzel kuşlar sanki bazı renklerinin postaya benzerliği var.Birbirine yakın ırklar değil sanırım.Emeğinize sağlık.

boncuriler yavrusuna iyi bakar.

S.a

Çok güzel kuşlar maşallah. Bilmeyen adam (ben :) mesela ) Bango Baska falan der. Hem düşüncelerinde çok güzel bunun için ayrıca tebrik ederim. Allah muvaffak etsin.

Kuşların kendi capında güzeller ama bunlar boncili değil, boncililer kısa gagalı patlak gözlü olurlar, bu yüzden baska ve bangolarla kırılırlarki, bango ve baska, kafa gaga yapsın.

selamlar kuşlar güzel ve sağlıklı ama bu kuşlar bonjari değil kırma arkadaşlar yanlış bilgilenmesin.

ilk önce hepinize yorumları için teşekkür ederim.boncuriler çok güzel yavru bakar.bazı arkadaşlar bu kuşların kırma olduğunu iddia etseler de bu kuşlar hiçbir şekilde kırma değildirler.eğer kırma olsalardı altlarında bozuk yavru çıkardı.4.resimdeki sarı ilk 3 resimdeki kuşların yavrusudur.kara kanat kuyruk bangoyla beyaz bangoyu kırıp altından gelen kuşa BONCURİ diyen arkadaşların bu kuşlar hakkında bilp bilmeden yorum yapması da gerçekten komik.resimler ortada kuşlar ortada eğer hiç hayatında boncuri gören varsa bu kuşların kırma olmadığını bilir.

selamlar kuşlara kırma diyen yanlış derde kuşlar denizli yozuna mı? boncorri yemi benziyor iyibakmak lazım .

tengelli' Alıntı:
selamlar kuşlara kırma diyen yanlış derde kuşlar denizli yozuna mı? boncorri yemi benziyor iyibakmak lazım .
evet gerçekten doğru söylüyorsunuz.yoz ile boncuri birbirine çok karıştırılıyor.ama bu kuşların denizliden gelebileceğini sanmıyorum.çünkü istanbuldan eski bi kuşçudan aldım.

evet arkadaslar bende bu kuşların hastasıyım bitane çok güzel dişim var ona erkek arıyorum acaba elinde var mı satmayı düşündüğün selamlar

hasan_22' Alıntı:
evet arkadaslar bende bu kuşların hastasıyım bitane çok güzel dişim var ona erkek arıyorum acaba elinde var mı satmayı düşündüğün selamlar
resimde gördüğün çakmaklının aynısından bi tane erkeğim var.istersen onu satabilirim.bu ırkın yayılmasını ve tanınmasını istiyorum.

kuşçu3407' Alıntı:
hasan_22' Alıntı:
resimde gördüğün çakmaklının aynısından bi tane erkeğim var.istersen onu satabilirim.bu ırkın yayılmasını ve tanınmasını istiyorum.

Konunuzun kilitlenmesini istemiyorsanız lütfen kurallara uyunuz.
Forumun bu alanlarında satılık kuş muhabbeti yapmak,almak istemek,satmak istemek yasaktır.
Lütfen konumuza dönelim.

kahveler de cok ucuz fiyata satiliyor bunlar. 10 sene once bayagi vardi da piyasada bu aralar dediginiz gibi nesli tehlikede olan kuslardan biri.

BASKA VE BU KUŞLARDAN 35 SENE ÖNCE ABİMDE VARDI SAF KANDI HEPSİ.BİZ İSTANBULDAN ADAPAZARINA TAŞINDIK 10 GÜN KANATLARI BANTLI GEZİNDİLER SALINCA İNANMAZSINIZ TAA BURDAN İSTANBULA KAÇTILAR OTURDUĞUMUZ EVİN ÜSTÜNE KONMUŞLAR YANİ OZAMANKİLER ÖLEYDİ ARKADAŞLAR VE OZAMAN BU KUŞLAR ÇOK MODAYDI.

selamlar.kısa yüz ırklar gerçekten çok enteresan.ben aslında hep olumsuz fikirler beslemiştim.(aman ne işe yarar bu kuşlar -bir özelliği yok -takla yok -makara yok ) böyle düşünürdüm.fakat yazılanları okuyunca bu kuşların yani bango-mısıri-boncuri -azman vs ırklarında çok asil olduklarını anladım gördüm.hatta başka bir sitede bangocu bir arkadaşla da bayağı tartışmıştım.tüm bangoculardan ve kısa yüz besleyenlerden özür dilerim.ve bu güzel ırkı yaşattıkları ürettikleri için teşekkür ederim.saygılar.

Bugün bir tane yakaladım bunlardan arap boncuri.

Geri