Boş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Satılık SAFKAN KAĞIT MAVİ

Pek sağlıklı görünmüyorlar ama

ilk 2 resimdeki kuşun ense tüyleri yoluk bi sebebi var mı? alttaki resimdeki kuşta biraz puskun ;sanırım rahatsız.

gayet sağlıklılar sorun yok boynundaki yoluklarda tüy değiştirdiği için öyle yoksa özel bişey yok.

yinede bıraz fazla ıstıyorsun gıbıme geldı sanki...

abicim 3 ytl istiyosan aliom

abi sen bunları miski sandın heralde

KUŞTAN ANLAYANLAR YAZARSA SEVİNİRİM. DİĞERLERİNİ UMURSAMIYORUM. 15 YILDIR KUŞÇUYUM KİMSE BANA KUŞUN NE KADAR EDECEĞİNİ ÖĞRETMEYE KALKMASIN.

volkank' Alıntı:
KUŞTAN ANLAYANLAR YAZARSA SEVİNİRİM. DİĞERLERİNİ UMURSAMIYORUM. 15 YILDIR KUŞÇUYUM KİMSE BANA KUŞUN NE KADAR EDECEĞİNİ ÖĞRETMEYE KALKMASIN.

En son resimdeki kuş hataya benziyor buruşmuş gitmiş.
:ne:

kuşlar nerde ben göremiyorum. açıkcası böyle değerli bir (usta)nın kuşlarını merak ettim.

İlan sahibi arkadaşa sesleniyorum.

Forum kurallarına göre ilan verp kötü yorum aldıktan sonra ilanınızdaki resimleri kaldıramazsınız.

Siz nasıl başkasının kuşu hakkında iyi veya kötü yorum yapacaksanız başkasıda sizin kuşunuz hakkında yorum yapabilir tabii bu yorumlarda kalp kırmadan yapılabilir.

Fakat ilan eklemişsiniz ilandaki yorumlardan düşüncelerden sonra ilanınızı kaldırmışsınız.

Bir dahaki ilanınızda bu gibi birşeyle karşılaşmamız durumunda mesajınızı düzenleme, silme, değiştirme yetkileriniz elinizden alınacaktır.
Konuda izninizle tarafımdan kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri