Böyle bir durumla karşılaşan varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismailada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ismailada

Üye
www.gifajans.com
Ad Soyad
İsmail ADA
Meslek
Php Coder
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde 1 çift kuş aldım arkadaşımdan , damızlık yapmak için.Eşleştiler şuanda.Yuva kızdırıyorlar fakat erkekte garip bir durum var.Dişi ile çiftleştikten sonra hemen çöküyor, aynı dişi gibi.Bu gibi bir durumla karşılaşan oldumu daha önce.Gay gibi hareket ediyor kuş :)

ismailada' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde 1 çift kuş aldım arkadaşımdan , damızlık yapmak için.Eşleştiler şuanda.Yuva kızdırıyorlar fakat erkekte garip bir durum var.Dişi ile çiftleştikten sonra hemen çöküyor, aynı dişi gibi.Bu gibi bir durumla karşılaşan oldumu daha önce.Gay gibi hareket ediyor kuş :)

Ahahahaahha yok hocam durum normal değil elbette gerine gerine bir tur atması lazım olaydan sonra. Hele bir bekle bakalım yavru çıkacak mı ondan sonra belli olur ne olduğu. Hemen guy damgası yapıştırdın, işi bitirdiğini gördün dur bir bakalım belki düşündüğün gibi değildir. Bir ara geleyim kızılay' a da bir bakayım çok merak ettim. Var mı iznin?

alger' Alıntı:
ismailada' Alıntı:

Ahahahaahha yok hocam durum normal değil elbette gerine gerine bir tur atması lazım olaydan sonra. Hele bir bekle bakalım yavru çıkacak mı ondan sonra belli olur ne olduğu. Hemen guy damgası yapıştırdın, işi bitirdiğini gördün dur bir bakalım belki düşündüğün gibi değildir. Bir ara geleyim kızılay' a da bir bakayım çok merak ettim. Var mı iznin?

Gel ustam nezaman istersen kapım açık.

ismailada' Alıntı:
alger' Alıntı:
ismailada' Alıntı:

Gel ustam nezaman istersen kapım açık.

Ok Telefonlaşırız.

ESASEN NORMAL ERKEK DİŞİYE ÇIKINCA DİŞİNİNDE ERKEGİN ÜZERİNE ÇIKDIGI ÇOK OLUR HATTA BÖYLE YAPAN KUSLAR

YAVRUYA İYİ BAKAR DENİLİR AKSİ HALDE İKİSİDE ERKEK OLABİLİR

kuscu_marik' Alıntı:
ESASEN NORMAL ERKEK DİŞİYE ÇIKINCA DİŞİNİNDE ERKEGİN ÜZERİNE ÇIKDIGI ÇOK OLUR HATTA BÖYLE YAPAN KUSLAR

Dişi üzerine çıkmıyorda abi başka erkekler koşuyor hemen çökmek için.Dişinin çatısı açık, yumurta belli değil ama sanki yumurtlaaycak gibi duruyor.

kuscu_marik' Alıntı:

bakalım daha ne ilkler duyacağız, bilgilerin için teşekkürler abi.

Abi kuşların çok kızmıs oyle yaparaktan kızgınlıklarınını atıyorlar genellıkle oyle olur

0_0Hakan0_0' Alıntı:
ne yani birbirinemi atlıyolar :)

Ortalık karışık kim kime dum duma :) Parti yapıyorlar sanki

şofor hizmetçite hiçmetçi bekçiye bekçi bahçivana sonra hepsi bahçivana :)

O da bir şey mi! ben ne dişiler gördüm erkeklere atlıyordu ne erkekler gördüm birbirlerini tatmin ediyordu,daha çok yeni kızan kuşlarda görülen olaylar normale döner zamanla. :haha:

0_0Hakan0_0' Alıntı:
şofor hizmetçite hiçmetçi bekçiye bekçi bahçivana sonra hepsi bahçivana :)

Beğendim kimin eli kimin cebinde durumu :D

Benim kuşlarda yapıyor bazen hatta erkek erkege çift olan bile var:)

Töbe yarabbim neler var :haha:

ARKADAŞLAR PANİK YAPACAK BİR DURUM YOK. BEN EN SON 1 YIL ÖNCESİNE KADAR KUŞ BESLİYORDUM. 9 YAŞINDAN BERİ DE BİR ÇOK DEFA KÜMES YAPTIM-BOZDUM. BİR ÇOK KERE DE KUŞLARDA BU TÜR EĞİLİMLER GÖRDÜM. BENDE BİR PAL GALAÇA ERKEK VARDI, KARA GALAÇA DİŞİYLE EŞTİ. BİR DE EŞİ ÖLEN BİR KARA GALAÇA ERKEK VARDI KÜMESTE. TEK ERKEK GALAÇA, PAL ERKEĞİ EŞLİYODU. YANİ PAL ERKEK HEM KENDİ DİŞİSİYLE, HEM DE TEK ERKEK GALAÇAYLA EŞLENİYODU. ANTEN HESABI... :) AMA BU DURUM FARKLI OLABİLİR. YANİ ERKEK, DİŞİSİYLE EŞLENDİKTEN SONRA BAŞKA ERKEKLERİ ÜSTÜNE BİNDİRMİYORSA SIKINTI YOK. HUYU ÖYLE DE GEÇ. SİGARA YAKMAK GİBİ DÜŞÜN OLAYI... :hhh: :)))
İZMİRDEN SEVGİLER...

Demek ki ! Güvercin boşuna barışın ve özgürlüğün simgesi değil.Cinsel tercihlerini çok farklı kullanabiliyorlar. :ckmk: :haha: :ckmk: Da normalde küçük yapılı dişiler erkeğin altında ezilipte döllemeyi engellemesin diye erkek kendi pısar ve dişi üfler, benim bildiğimde bu...

Abim,benimde çakmaklı kuşum var aynı öyle yapıyor,yavrularınada 10 numara bakıyorlar valla,garip gibi gözüküyor ancak normal yani,problem yok :)

Selamlar.

Damızlık kuslarımızdan yavru almak ıstıyorsak bıraz daha ıtınalı davransak cok daha ıyı verım ala bılırız,eger kuslarımızı dıger kuslardan ayırarak eslesme yaparsak daha saglıklı olur dıye dusunuyorum.Ornegın damızlık kuslarımızı dısı ve erkegı ayrı bır bolmeye yada cıftlesmesı ıcın baska kusları dısarı cıkartmadan kumes dısına saldıgımızda sadece ıstedegımız erkekle cıftlesmesını saglaya bılırız.Bazen toplu yerde duran kuslarda bır dısı kendı erkegı ıle cıftlesmek ıstede kendı erkegnden once davranan bır baska erkek dısıye basa bılıyor bunun onune anlattıgım sekılde gecmıs oluruz.

Eskı kuscuların anlattıklarına gore bır erkek dısı ıle cıftlestıkten hemen sonra dısı erkegın uzerıne cıkarak erkegın tohumunu ala bılıyormus ve bu tıp dısılerın cok daha kalıtelı bır dısı oldugunu soylerler.

O durum ilk başlarda benimkilerde de oldu denildiği gibi canavar gibi bakıyorlar yavrularına ve subat ayından su ana kadar her cift im 4 er agız yumurtladılar. Bende daha enterasan bir durum var aslında. Hediye gelen kuslarım ilk basta eslesiyorlardı erkek atlıyordu sonra dişi erkeğe ama şu anda dişi o kadar istekli olmasına rağmen erkek atlamıyor ön sevişme var ama gerisi yok. Not; dişi tüyden cıktı gibi ama erkek hala tüyde boynu filan acaba ondan kaynaklanan birsey olabilirmi bilmiyorum

MURAT ÇATALTAŞ' Alıntı:
ARKADAŞLAR PANİK YAPACAK BİR DURUM YOK. BEN EN SON 1 YIL ÖNCESİNE KADAR KUŞ BESLİYORDUM. 9 YAŞINDAN BERİ DE BİR ÇOK DEFA KÜMES YAPTIM-BOZDUM. BİR ÇOK KERE DE KUŞLARDA BU TÜR EĞİLİMLER GÖRDÜM. BENDE BİR PAL GALAÇA ERKEK VARDI, KARA GALAÇA DİŞİYLE EŞTİ. BİR DE EŞİ ÖLEN BİR KARA GALAÇA ERKEK VARDI KÜMESTE. TEK ERKEK GALAÇA, PAL ERKEĞİ EŞLİYODU. YANİ PAL ERKEK HEM KENDİ DİŞİSİYLE, HEM DE TEK ERKEK GALAÇAYLA EŞLENİYODU. ANTEN HESABI... :) AMA BU DURUM FARKLI OLABİLİR. YANİ ERKEK, DİŞİSİYLE EŞLENDİKTEN SONRA BAŞKA ERKEKLERİ ÜSTÜNE BİNDİRMİYORSA SIKINTI YOK. HUYU ÖYLE DE GEÇ. SİGARA YAKMAK GİBİ DÜŞÜN OLAYI... :hhh: :)))
İZMİRDEN SEVGİLER...

ahhahha çok güzel yorum usta, anten, teleferik falan da derler, hakkaten bu kötü günlerimde beni güldürdün ya Allah' ta senin yüzünü güldürsün.

Geri