Böyle Bişe Olabilirmi Acaba...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fena_cocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Fena_cocuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
caner kaya
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selam arkadaşlar sizlere aklıma takılan bi soruyu sormak istiyorum atalarımız boşuna dememiş akıl akıldan üstündür diye Yumurtası ve eşi olan kuş başka kuşlarla eşleşebilirmi acaba bence olmaz diye biliyorum ama bendeki erkek önüne gelene eş oluyor bi gün başkasıyla eş olup işi bitirince diğer dişiye sarıyor üstelik yumurtalarıda 2 gün sonra cıkcak allah nasip ederse tabi yumurtayada hiç yatmıyor hep dişi yatıyor acaba ne yapmalıyım bu azmanı acaba...!!!

ONU GENELDE ERKEKLER YAPAR DİŞİLERDE HİÇ ÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM AMA ERKEKLER AZMAN OLUYOR :)) YUMURTA HAKKINDA YORUM YAPAMICAM BİZİM KUŞLAR HEP BAKIYORDU YUMURTALARINA ( İNŞALLAH BAKAR SİZİNKİDE )

aynen cogumlukla erkek kuslar yapar yumurtayada yatar buyuk bı ıhtımal sadece tek kızgın dısı tutmayın bı problem cıkmaz

KÜMESTE BOŞTA KIZGIN DİŞİ BIRAKMA. SELAMLAR..

Tamam Arkadaşlar bilgileriniz için Teşekkürler Hepinize

bugunle beraber tam 19 gün oldu bu 19 gün içerisinde ilk yumurtladıgı zaman dişi 1 yada 2 gün yattı sonrada hep dişi yatıyodu bugunde ne olduysa dişi yumurtadan kalktı yatmamaya başladı yumurtalardan artık ümüdi kestim valla yüzdük yüzdük kuyruguna geldik ama olmadı

yatarlar merak etme onlar biliyo yumurtayı ne kadar havalandırcaklarını erkekte yatar ama dikkat etmemiş olabilirsin.

"sadece erkekler başka kuşlarla eş olur" buna katılmıyorum.bizim yavrusu olan dişi kalktı gitti üst katta ki erkekle eş oldu.yavruya babası baktı.

saygılar...

inşllah kardeşim dediğin gibi olurda cıkar yavrular

erkek baska disilerle takilsin sorun deil yavru cikarsa eslestigi disi bile bakabilir..mesela ben 1 erkege 2 disi takiyodum 3 kus yavrulari büyütüyordu.tabi disiler birbirine giriyordu yavrulari yedirirken ama arada yavrular nasipleniodu..

dogrudur kardeş ama yumurtalar 2 gün yatmadılar bende 2 gün kırdım yumurtayı yumurta tutmamıştı sapsarı cıktı hiç yavru belirtisi yoktu malesef ya.... :(

Geri