böyle bişey gördünüzmü?!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
:hungur: benim 3 tane kuşum var bunların 2si eş bu eşler devamlı yumurtlar hiç yavru alamam
ilk yumurta cılk çıktı
ikinci yumurta yavru çıktı öldü
üçüncü yumurta yumurta zayıftı kırıldı
gelelim asıl souya::::::::::: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur:

5 gün önce yumurtlayan eşler 5 gün üstüne yattı sabah çıkardığımda ise yumurtanın tekini yemişler teki duuruyo
neden yedi bu erkek anlamadım
sizce neden olabilir?? :sinirli:

...............................SaYgıLaR...................................

Selamlar Mert,

Güvercinleri nerede besliyorsunuz. Bahçede mi? bunu sormamdaki neden yumurtayı farede almış olabilir. Tabi yediğini görmediysen güvercinin yumurtasını yeme olayını ilk defa duydum ve okudum.

Aykut Karabulut

bence kuşların taş yönünden eksiklik var yumurta kendide kırılmış olabilir..

aynen raşit abiye katılıyorum kuş kahvelerinde fln satılır minarel taşlarından al yumurtayı sağlamalaştırır 2.si kuş yumurtasını yemez onu yine aykut abinin dediği gibi fare götürmüştür

minerallerin yanında kalsiyum da sağlamalısın.mineraller için kuşçuya git iste.kalsiyum için ise yediğiniz yumurtanın kabuğunu atmayın iyice ufalayıp un gibi yapın ve kurutun.verin.

bu ara da ben de hiç yumurtasını yiyen kuş görmedim o kırmıştır.ama neden kırmıştır onu da kuşu izleyerek kendin yorumlayabilirsin..ama yumurtanın izleri yoksa onu kuşların değilde başka bişey götürmüştür...

saygılar

KUŞLARI BESLEDİĞİM YER SANDIKTALAR 3 TANELER ZATEN YUMURTA TEK KALDI 1 HAFTA OLDU YUMURTAYA
YATIYOLAR İNŞALLAH ÇIKAR

EWET kardeşim hiç bişey yapamıyosan bi tepsinin içine kum ile tuzu karıştır koy kümese onlara yeterli olacaktır.VE bence her kümeste bi kum ve tuz yemliği olmalı

murat arkadaşıma katılıyorum. ama bi not veriyim bu kahvelerden fln aldığımız kil ve kumu en önce bi yıkarsak ii olur çünkü içinde boya var galiba ne zaman alsam öbürsü günü kuşlar ishal bi abimiz demişti yıkayın die.tabi başka bi abimizde o dışkılar kuşun içindeki pislikler ondan öle oluyor demişti herkes bişey sölüyor anlamadım gitti:)

bi sorum daha olacak::..

bugün yumurtayı elledim elime aldım ağırdı hafif salladım yumurtanın bi tarafı siyahtı yani cücük mü oluşuyo bide elledim ya bişey olurmu acil yardım yumurta 1 haftalık
...........aC iL............

Selamlar Mert,

Lütfen güvercinlerini kendi hallerine bırak, yumurtasını alıp sallama, orasında, burasına bakma, güvercinlerine sadece yem ve su ver, eline bile alma olur mu? yumurtayı alıp sallar ustalar, ne için biliyormusun döllenmesin dişi dinlensin 18 gün öylesine yatsın diye,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar Mert,

Ne kadar salladığını ve ne şiddet de bilemiyorum. O yüzden çıkar mı? çıkmaz mı? birşey deme şansımız yok, bekleyip göreceksiniz. 12-15 günlük olduklarında ışığa tutarsın içi dolu ise koyu bir yansıması olur boş ise beyaz.
Ben yıllardır kuş besliyorum sana şunu söyleyeyim yeme düştükden sonra hiç bir güvercinimi elime almam almamaya da özen gösteririm.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

yumurtayı hafif salladım ağırdı yani bişey olurmu??

olmazmı be kardeşim yumurtayı sallarsan nolur içi kayar ondan sonra yok yavrunun ayağı yamuk ,yok gagası yamuk yazarsınız buralara yada çıkmaz aykut abinin dediği gibi sallamanın şiddetine bağlı ama sonuçta içindeki bi sıvı kaymıştır belkide

yumurtayı sallarsan yumurta nın cırk olma ihtimalı var yani yavru çıkmaya bilir. YAVRUNUN OLUP OLMADIGINDA en iyi yöntem fenerı karanlık bır yerde yumurteya tutarsın icinde siyahlık varsa vede hareeket ediyorsa saglamdır tabiki en iyisi kuşları yumurtalarını kendi halıne bırakmak

valla sordunuz sorular çok komik ben burda gülmekten öldüm ondan dolayı yazma gereği duydum bende denizlide kuş besleyicisiyim ama bu kadar komik sorular görmedim duymadım hele erkek kuşun yumurta yediğinin cevapını aramanız!!!!!

Atmcadan yarısına kadar yarılmış bir anne o haldeyken gelio yavrusuna bakarken kendi yumurtasını yemesini nasıl bekliyosun

Geri