boyun kırılması !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ysf_Saraçoğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf saraçoğlu
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Daha once bu konuyu actım Ama Sanırım Sılınmıs neden Sılındıgınıde bılmıyorum neyse bı daha yazıyım:S

Arkadaslar mavi sebabım Inerken Catıya Cakıldı anı bı ruzgar carpması sonucu Ve tahmın edıyorum boynu Kırıldı Kafası tıtrıor Ve boynunun hakımıyetını kuramıor boynu duz duruor ama sallanıor Erkek bı kus Yumurtaları var ve 2 haftadır olume meydan okuyup yumurtalarını korumaya calısıor bı kac kısıye anlattım o kusun Olmesı lazım dedıler.
SImdı Ustatlardan abılerden Bılgı almak ıstıyorum bu kusu nasıl kurtarabıliriz. sımdıden tsk ederım

götürdüm bızım burdaki veteriner pek guvercinlerden anlamıyor Yada ısıne gelmıor kusa bı ıgne Yaptı Bıde bı sırınga verdı Her gun agzına damlat düzelir dedi damlatıorum hergun aynı kus boynu duzelmıor :S

kuş kurtulmuş zaten anlattığına göre epeydir yaşıyo.boynu kırılmamış demekki

geçmiş olsun..! yem yemesi normal ve suda içebiliyorsa incinmiştir. incilmenin yada kırığın nerde olabildiğini bulabilirsen belki bişeyler yapabiliriz. sen once kuşunun bi resmini çek. sonra cok dikkatli bir biçimde boynundaki tüyleri yolarak tahribatın nerde olabileceğini ara ve boylede bi resim cek eğer incilme sırt cıkışı (boynun başladığı)yerde ise yapacak fazla bişey yok. zamana bırakman gerekir morarmış. kanamış yer varmı yani görmeklazım yardımcı olabilmemiz için.

genelde içerde açanlarda oluyor boyunkırılması ama ilacı şuki kuşa iyi yedirip güneşe çıkarıp hiç ellemeyeecksin çok güzel düzeliyor

merhaba,geçmiş olsun,bence kuşa düzenli banyo yaptırman,ve az antibiyotik ve vizamin takviyesi lazım,veterinerin verdiği ilaç neydi antibiyotikse vitaminde al fazla elleme 2 hafta çok bence incitmiş :slm:

göksal balcı abimin dediğine katılıyorum 2 hafta çok bir zaman demekki incimiştir ozmn bol banyo yapsın ve vitam ilaçları kullan.Ve son olarak bol bol güneşe çıkar. SAYGILAR

arkadaslar kusura bakmayın fazla vaktım olmadıgından net e gırmeye Yenı goruyorum yorumlarınızı Kusun boynundakı tuylerı Cekmıstım zaten Ama herhangıbır belırtı yok boynunda Kusa suan veterınerın verdıgı ılacları verıorum hala sanırım antıbıyotık vıtamın heralde
Ama kusun suankı durumu hala boynu sallanıor kafası tıtrıor ve gozlerı kızardı ve zaman zaman kan akıor gozlerınden valla onu ole gordukce uzuluyorum cok acı cekıor en sonunda kesıp oldurcem

Geri