Boz ala perçemli Ankara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

osman0606

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman yılmaz
Meslek
özel
İlgi Alanı
Kediler
kuş pazar günü dikmen ilkerde geceye kalmıştır sabah bulunamamıştır. Oyunludur ayağında künyesi mevcuttur. Osman0660 telefon numaram yazmaktadır. Kuşu gören bilen olursa kümesimden istediği kuşlardan bir çift yavru hediye edeceğim.

İnşallah emekbilir birilerinin eline geçmiştirde , emeğinin karşılığını sana iade ederler Osman abi.
Gönlünce olsun inşallah. :slm:

İnşallah kardeşim kuş gecen senenin yavrusu oyunlu insan evladı ise getirir yoksa gerisi Allaha kalmış

geçen günde bir beyaz dişim geceledi sabah biri yakalamış telefon açdı aldık inşallah emeklerimize yazık olmaz

osman0606' Alıntı:
İnşallah kardeşim kuş gecen senenin yavrusu oyunlu insan evladı ise getirir yoksa gerisi Allaha kalmış

geçen günde bir beyaz dişim geceledi sabah biri yakalamış telefon açdı aldık inşallah emeklerimize yazık olmaz

Artık 2 ayaklı kediler çok Osman abi , çatı çatı gezip kuş toplayanlara şahit oluyorum.
Allah sonumuzu hayır eylesin inşallah. (:

Amin inşallah kuşdan anlayan adamsa zor gelirde hayırlısı bakalım

slm ben dikmende calısıorum ptt görevlisi olarak oyunlu bi bozu bugün posta dagıttıgım yerde gördüm önce biri uçuruyor sandım ama bir iki kez daha farklı farklı yerlerde gördüm umarım bi yardımım olur

Sağolun ramazan ben kuş 1 senedir benim orada uçuyor zaten başka yere atacağını zannetmıyorum büyük ihtimal kümesin orada birisi yakaladı umudu kesdik ama hayırlısı bakalım.

Geri