BOZ BENEKLİ DİŞİ KIZMA ( OFLU GÖKHAN )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oflusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
maşallah,eğer kuşunuz eke ise sizin yerinizde olsam hemen damızlık yapardım,atmacasız günler dileği ile ....

velidamar' Alıntı:
maşallah,eğer kuşunuz eke ise sizin yerinizde olsam hemen damızlık yapardım,atmacasız günler dileği ile ....

sagolun teşekkür edrim kuş kızma şimdi yumurtlacaklar bunların babaları ,dedeleri ,anası yeri geldiği zaman uçar onlar dan kuş lar ondan bunu damızlık yapıp yapmamam önemli değil fikrinize kaılıyorum böyle oynayan kuşları damızlık yapmakta fayda var böyle oynayan kuşlar pek fazla çıkmıyor.

abi kümesin kurduğun yer on numara acaba sırf o inşaat boyu çıkacağını görmek için mi yoksa ne kadar fışkırır diye mi oraya yaptın :):):)

selamun aleyküm kökhan suiçmez arkadaşım. kuşların maşallahları var, allah gönlüne göre versin inşallah.msn den veya telefondan kuşların hakkında görüşmemiz mümkün mü acaba ? eğer cevabınız evetse lütfen arayın beni görüşelim. saygılar...

telefonum 0505 387 84 81 çağrı atarsanız ararım sizi. msn hakan_23el@hot....

Kuscu_37' Alıntı:
abi kümesin kurduğun yer on numara acaba sırf o inşaat boyu çıkacağını görmek için mi yoksa ne kadar fışkırır diye mi oraya yaptın :):):)

sagol kardeşim teşekkür ederim , inşaatın çok faydası oluyo tabi baktığın zaman ne kadar gittiği belli oluyo ...

hakan_23el' Alıntı:
telefonum 0505 387 84 81 çağrı atarsanız ararım sizi. msn hakan_23el@hot....

hakan bey sizi msn ekledim yorumlarınız için teşekkürler.

maviboncuk' Alıntı:
Fişekleri çok iyi.Tebrikler

teşekkür ederim sağolun.

s.a.
gerçekten güzel kuş sağlıklı üretimler ve uçumlar

sarıkır4141' Alıntı:
çok yukardan alıyo ,

saygılar
emre kalender

daha kızma olmadı , ama aşağıdan alanı görmek istersen buyur gel , bizde geliriz görürüz.
yorumunuz için teşekkürler.

slm a oflu bende oflu zeki suan bulundugun il hangisi saygilarimla kuscu zeki kusunuda allah nazardan ve atmacadan saklasin

iyi kuş

Emegine saglik kurbanim,güle güle besle kuslarini insaallah.Dilerim hersey gönlünce olur,atmacasiz ve hastaliksiz günler gecirirsin.

Saygilarimla..

bütün arkadaşlara teşekkürler , allah kimsenin emeğini boş çıkarmasın.

Bravo maşallah

yorumlarınız için teşekkürler , daha iyileri sizlerin olsun.

Geri