Boz,Boz dumanli,Boz killi,arap varsa elinizde,,,

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
S.A arkadaslar sayet elinde damari saglam yani temiz bozulmamis boz,bozkilli,bozdumanli,arap varsa fiyatida uygun olursa takim olarak veya tek tek tanidigim bir kisi icin almak istiyorum.

NOT: Reklam yapmak isteyenler veya kusunu övmek isteyenler lütfen aramasin herkese selam saygilarimla,,,

hayatonnumara' Alıntı:
bozda var arapta hemde en iiisi sen hangi ildesin bide o var

Resim varsa koyarsınız. Ulaşımda herhangi bir sorun olmaz sanıyorum. Kuşlar hakkında bilgi ve resimleri koyarmısınız?

bu sitede yeniyim resimler nasıl koyuluyor bilmiyorum ama bişekilde resimleri koyarım haberin olur allaha emanet ol

hayatonnumara' Alıntı:
bu sitede yeniyim resimler nasıl koyuluyor bilmiyorum ama bişekilde resimleri koyarım haberin olur allaha emanet ol

Resim eklemek basit aşağıdaki linklerde resim eklemeyi hem resimli bir biçimde hemde videolu bir biçimde açıkladım.

İzleyerek kolayca öğrenebilirsiniz.

Resim Ekleme Videolu Anlatım: viewtopic.php?f=5&t=1133

Resim Ekleme Resimli Anlatım: viewtopic.php?f=5&t=448

kardeş ben resim galerisine resimleri koydum ankaradan murat divrilin şampiyon soy diye ordan bak istersen evim yıkılıyo apartmana geçiyoruz oyüzden bütün kuşları satacam ama inan hepsi çok ii hepsini ben uçurdun oynattım inan hani derlerya minare gidiyo diye zaten soy kupa şampiyonu araplar var bozlar var yanar dönerler var dumanlılar var kendi damızlıklarım ve daha yeni uçmaya hazır yeni yavrular var içim yanıyor ama satmak zorundayım ben sadece 1 çift besliyebilecem ama inan kuşları alan pişman olmaz bitanesi kötü çıkarsa kat kat fazlasıyla alırım geri ben tanıdığa vermek istemiyorum çükü bu işler böyle sonra benim kusumla bana hava atıyolar daha önce basıma geldi kuşların hepsi yarış atı gibi oyun kuşu olduğunu kuşcu insan eline alsa hemen anlar

S.A arkadaslar....

Merhaba ismail Bey,nerelisin diye sormussun Eskisehir`liyim ama görev icabi yurt disindayim gelip gidiyorum.
Kuslarinizin fotosu,videosu varsa gönderin bakalim ayricada gercekten garanti veriyorsaniz tanidigim birininde ismini verirseniz anlasiriz ve begenirsem alirim,özelliklede bu kuslari ankarada kimler ucurmus onlarida bildirirseniz memnun olurum.Ulasima gelince sizin yollamaniza gerek yok istediginiz yerden ben aldiririm.
Gercek manada satici isen irtibatlasalim yok reklam yapacaksan siteyi bos yere mesgul etmiyelim.

Haberini bekliyorum !

Cümleten
ALLAHA EMANET OLUN

benim reklamla işim olmaz kuşlarıda benden başka kimse uçurmadı bu kuşları ankarada kimseyede vermem garantisini ben deyil kuşlar verir istiyen gelir izler garantisini kendi görür benim tek amacım evim yıkılıyor bu kuşlarıda ankaraya vermemek

S.A Cümleten ....

Merhaba ismail Bey.Eger eylülün sonuna kadar satmaz isen insallah gelip izlemeye calisirim yok satar isende sana hayirli müsteriler.Allah nasip ederse insallah eylülün 22 sinde ankaraya gelicem ozaman vaktim olursa ugramaya calisirim.

Siz ankaranin neresinde oturuyorsunuz.

Geri