boz dişi 1 yaşında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırıkkaleli metin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin yıldız
Meslek
Polis
İlgi Alanı
Kediler
Maşallah Allah ağız tadıyla besleyip-uçurmayı ve bol yavrular almayı nasip etsin.

selamun aleyküm maşallah güzel kuş rabbim hayırlısıyla uçurmayı nasip etsin her şey gönlünüzce olsun Allaha emanet ol selametle...

güzel kuşunuz var fişeğe çıkarken yanlıyor mu yoksa video çekiminden mi tam anlayamadım ama uzun gidiyor güle güle besleyin başarılarınızın devamını dilerim SAYGILAR

Emeğiniz değmiş, güle uçurun...Video çekimlerinin kalitesi biraz daha yüksek olursa çok daha keyifle izleriz.Yere bu kadar yakın geleni çok az gördüm.Bravo kuşa...

arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim. evet videomuz yok kötübir makina anca bukadar oluyo birde oyun kuşu canlı gözle daha hoş oluyo bu videoda kuş çok kötü gözükmüş normalde çok daha güzel birazda rahatsızlığıvardı kuşun ilerleyen günlerde düzelir inşallah. ozaman iybir video ile kuşun tam olarak görebilirsiniz saygılar

Güzel kuşlarınız var maşallah keyifle uçurun Allah bozmasın .. selamlarŞEREF

teşekkürler şeref bey elimizden geldiğikadarıyla iyisine hizmet etmeye çalışıyoruz

çok güzel abi maşşallah.tebrikler

S.A ne oldu o öyle net göremedim taklaları dizmeye devam mı etti yoksa inişe geçincede mi takla attı..Valla Maşallah bir an inmeye başlasın çok gitti dedim hatta kemdimi kaptırdım inerkende mi vuruyor diyordum :) Meğer kuş hala yükseliyormuş...

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
S.A ne oldu o öyle net göremedim taklaları dizmeye devam mı etti yoksa inişe geçincede mi takla attı..Valla Maşallah bir an inmeye başlasın çok gitti dedim hatta kemdimi kaptırdım inerkende mi vuruyor diyordum :) Meğer kuş hala yükseliyormuş...
teşekkürler .biz iyi diyoruz bu hayvana birazda kırgınlık vardı isal olmuştu ama iyi yani zamanla dahada iyi olur. seyredene zefk veriyo

Geri