BOZ DUMANLI DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RAMAZAN ABA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
RAMAZAN ABA
Meslek
BANKACI
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X7KPkZZVHWY[/youtube]

yeni başlamış yavru ekesi , daha kuşa dayanmıyordu , sonradan dayanmaya başladı , şuanki durumuda atmaca aldı.

s.a maşallah sesli hızlı güzelbi hayvan RABBİM nazardan saklasın

kaynarcalı25' Alıntı:
s.a maşallah sesli hızlı güzelbi hayvan RABBİM nazardan saklasın

A.S. TEŞEKKUR EDERİM.

maşallah tüyü kadar hayrını gör ramazan, güle güle besle, selamlar...

maşallah ramazan abi gerçekten güzel kuş
ayrıca üzüldüm adına böyle güzel bi kuşu kaybettiğin için
saygılarımla

çok güzel.acın büyükmüş geçmiş olsun.onu bu duruma getirmek nekadar zor bilirim.hele bide böyle kaliteli bir yavruyu kaybedince dahada kötü.ama arkası vardır sizde.inşallah yenilerini izleriz.çanakkaleden selamlar.İNANÇ

Selamun Aleyküm
Ramazan kardeş kuş çok güzel sesli,hırslı,taklalı ve metreli başlamış ama ne yapalım ki oyun kuşu uçuranların kara talihi bunca emek ver tam bir şeyler izleyeceğim diye hevesleniyorsun gökyüzünde seri kuş katili olan şahin kuşu alıp bütün umutlarını yok ediyor ne diyelim geçmiş olsun emeğine sağlık Cenabı Allah geride kalan kuşlarını sağlıklı bir şekilde yetiştirip uçurmayı nasib etsin.Selamlar

alidemirsmm' Alıntı:

tşk ederim alim sağol.

mazidenbiri' Alıntı:
maşallah ramazan abi gerçekten güzel kuş
ayrıca üzüldüm adına böyle güzel bi kuşu kaybettiğin için
saygılarımla

sağolasın dursuncum devamı var. allahım can saglıgı versin

S A MASALLAH RAMAZAN KARDESİM EMEKLERİNİNE SAGLIK GÜZELDE BASLAMISTI SESLİ SOLUKLU

TABANI TAKLA VURUSU HER SEYİYLE GÜZEL SAGLIK OLSUN DİYECEK BASKA BİR SEY BULAMIYORUZ OLMASA İYİ AMA ELİMİZDEN GELEN BİR SEY YOK ÇOK ÜZÜLDÜM KUS HAZIRLAMAK BASLATMAK HAZIR HALE GETİRMEK KOLAY SEYLER DEGİL CANIN SAGOLSUN DAHA DA İYİLERİNİ UÇURMAN DİLEGİ İLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

çanakkale boğaz' Alıntı:
çok güzel.acın büyükmüş geçmiş olsun.onu bu duruma getirmek nekadar zor bilirim.hele bide böyle kaliteli bir yavruyu kaybedince dahada kötü.ama arkası vardır sizde.inşallah yenilerini izleriz.çanakkaleden selamlar.İNANÇ

A.S. İNANÇ BEY TŞK.EDERİM. DEVAMI VAR. BİZİM BURDA ATMACADAN YANA ŞANSIMIZ YOK BU SEZON 16 ADET YAVRULARI MAFFETTİ ATTI . ELİMDE BİRAZ VİDEOLAR VARDA KONUŞMALAR ÇOK OYUZDEN YUKLEMEDİM.

SAYGILARIMLA

RAMAZAN ABA

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Ramazan kardeş kuş çok güzel sesli,hırslı,taklalı ve metreli başlamış ama ne yapalım ki oyun kuşu uçuranların kara talihi bunca emek ver tam bir şeyler izleyeceğim diye hevesleniyorsun gökyüzünde seri kuş katili olan şahin kuşu alıp bütün umutlarını yok ediyor ne diyelim geçmiş olsun emeğine sağlık Cenabı Allah geride kalan kuşlarını sağlıklı bir şekilde yetiştirip uçurmayı nasib etsin.Selamlar

A.S. ABİ BU HAYVAN ÇOK İYİYDİ KUPAYA BUNU ATMAYI DÜŞÜNÜYORDUK AMA ATMACA İZİN VERMEDİ 95 DAKKA HAVADA KALIYORDU 17 ADET FİŞEK YAPIYORDU ZAMANLAMASI ÇOK İYİYDİ ALTI USTU IYIYDI ŞU KONUDA RAHATIM DEVAMI VAR.
ABİ BİLİYOSUN HERŞEYDEN ÖNCE Bİ EMEK VAR ALLAHA EMANET OL ABİ TSK EDERİM

SAYGILARIMLA

RAMAZAN ABA

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH RAMAZAN KARDESİM EMEKLERİNİNE SAGLIK GÜZELDE BASLAMISTI SESLİ SOLUKLU

TABANI TAKLA VURUSU HER SEYİYLE GÜZEL SAGLIK OLSUN DİYECEK BASKA BİR SEY BULAMIYORUZ OLMASA İYİ AMA ELİMİZDEN GELEN BİR SEY YOK ÇOK ÜZÜLDÜM KUS HAZIRLAMAK BASLATMAK HAZIR HALE GETİRMEK KOLAY SEYLER DEGİL CANIN SAGOLSUN DAHA DA İYİLERİNİ UÇURMAN DİLEGİ İLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

A.S. MARİK ABİ HERŞEYDEN ÖNCE EMEK VAR AMA YAPACAK BİRŞEY YOK ABİ. BİLİYOSUN ABİ BU SEZON CANIMIZ BAYAGI BİR YANDI. BU OLDU DİYOSUN BAŞINA BİRSEY GELİYOR CANIMIZ SAĞOLSUN ALLAHIM NASİP EDERSE DAHA İYİLERİNİ UÇURURUZ ABİ YORUMLARIN İÇİN TŞK.
SAYGILARIMLA,
RAMAZAN ABA

RAMAZAN ABA' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

tşk ederim alim sağol.

ramazan atlamısım kusura bakma, kusu sahın almıs sanırım, ne dıyım kı ,hepımıızın baımızın belası, Allah gözünü doyursun, hep ıyı alır hep ümitle beslenir vicdansız...daha ıyılerı uçar yaşar insallah, selamlar...

kuş çok güzel kupayıda almasından belli yalnız videoya daha çok seferini çekseydinizde gözümüzün pası silinseydi kupayı alan kuşun kardeşimi

maasallah güzel kuş fisegi hırslı yazık olmus emegine insallah bundan sonra bir sey olmaz ALLAH kimsenin emegini zayi etmesin.

Güzel Kuşmuş, Maşallahı varmış..

alidemirsmm' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

tşk ederim alim sağol.

ramazan atlamısım kusura bakma, kusu sahın almıs sanırım, ne dıyım kı ,hepımıızın baımızın belası, Allah gözünü doyursun, hep ıyı alır hep ümitle beslenir vicdansız...daha ıyılerı uçar yaşar insallah, selamlar...

ÖNEMLİ DEYİL ALİM NE KUSURU KENDİNE İYİ BAK

şahin 40' Alıntı:
kuş çok güzel kupayıda almasından belli yalnız videoya daha çok seferini çekseydinizde gözümüzün pası silinseydi kupayı alan kuşun kardeşimi

TEŞEKKUR EDERİM KUPAYI ALAN KUŞUN KARDEŞİ DEYİL FARKLI BİR KAN ELİMDE ÇOK VİDEOSU VARDA KONUŞMALAR ÇOK OYUZDEN YUKLEMEDİM

SAYGILARIMLA,

RAMAZAN ABA

omer06' Alıntı:
maasallah güzel kuş fisegi hırslı yazık olmus emegine insallah bundan sonra bir sey olmaz ALLAH kimsenin emegini zayi etmesin.

TEŞEKKUR EDERİM YORUMLARINIZ İÇİN

AMİN ABİCİM BU HEPİMİZİN BAŞINDA SONUÇTA BİR EMEK ALLAH HEPİMİZİN EMEGİNİ ZAYİ ETMESİN YAPTIMIZ BUİŞ GERÇEKTENDE ÇOK ZOR Bİ İŞ.

SAYGILARIMLA,

RAMAZAN ABA

maalahı varmıs harbıden abı guzel kusmus saglıkolsun ne dıyelımm

maşallah bu sene başlayanlardan birtanesi idi üzüldüm atmaca almasaydı iyiydi kardeşlerinden seyredyenilerini bekleriz eriz kupaya çagırdın izlerken atmaca saldırdı takip ettigimize göre kupa birinciside mustafaya verdigin kuşlarındanmış ikinci zaten kendinizindi onuda tüyden çıkınca izletmeni bekliyoruz yanardönere bol şans gerçi şansa ihtiyacı yokya izin dönüşü görüşürüz kardeş bozlarında hazır olması dilegiyle

Kanat kullanması pratik ve kıvraklılıgı fişekte rahat olmasıyla sesiyle güzel hayvan begendim inşallah kardeşlerinden çogalır güle güle beslemeniz dilegiyle selamlar Ramazan bey

S.a gecmis olsun , daha iyilerini uçurmam dileğiyle
Saygılar

Geri