Boz dumanlının yavrusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

omer06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
satılmış uzunömer
Meslek
işletmeçi
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xrhaxs[/dailymotion]

s.a maşallah kuşun hedef hakimiyeti gelirken yaptığı pike yapmış olduğu depar çok güzel böyle kuşlar insana seyir zevki verir altında insanı usandırmadan sık gelir 5 dakkada felan tam kupa kuşu 1,5 saati deviriyorsa güle güle besleyin ben çok beğendim

Selamun Aleyküm
Ömer kardeş kuşun çok cilveli gelişi ve güzel çıkışı var,kendini izletirken keyif verdittirir güzel kuş güle güle besle,ayrıca yerdeki kuşların da güzel ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.Selamlar

gizli gizli uçur bakalım..;))alacağın olsun senin ..güle güle uçur kardeş yapmış gene yapacağını kerata..

şahin 40' Alıntı:
s.a maşallah kuşun hedef hakimiyeti gelirken yaptığı pike yapmış olduğu depar çok güzel böyle kuşlar insana seyir zevki verir altında insanı usandırmadan sık gelir 5 dakkada felan tam kupa kuşu 1,5 saati deviriyorsa güle güle besleyin ben çok beğendim
Katılıyorum.Maşallah gerçekten hoşuma gitti güle güle besleyin.

Masallah kirk küsür kusum var böyle zevk almadim.

yok çagdas ayıp ediyorsun gizli gizli olurmu hiç hep kapımız acık her zaman senin izlediginden önce çektim video bu insallah devam ederse izlerizz.her zamn acık kapımız senin gibi güzel insanlara

çağdaş' Alıntı:
gizli gizli uçur bakalım..;))alacağın olsun senin ..güle güle uçur kardeş yapmış gene yapacağını kerata..
her zaman acık kapı kardeş ne demek senin gibi güzel insanlara kapımız..

maşallah. güle güle besleyin.
hedefe girişi çok güzel

maşallah geliş mükemmel, oyunda ümit verici, emeğinize sağlık değişmezse çok çay içirir :)

Maşalah Maşallah negüzel kuş..)) Allah esirgesin... selamlar şeref

MAŞALLAH GÜZEL OYNUYOR GÜLE GÜLE BESLEYİN

Maşallah Hedefe çok güzel girmiş güle güle uçurmak nasip eder inşallah.

tşk insallah..

Maşallah,kuş hedefine çok keyifli dalışlar yapıyor.Kendini izlettiren zevkli bir kuş.İyi günlerde besleyin.Eğer,kuşun kalkışını ve özellikle inişini'de çekebilirseniz performansı bir bütün olarak izlemiş oluruz.Saygılar.

maşallah güle güle besleyin kuşun gelişi mükemmel bide 3 4 sayı yapsın yeterde artar bile

S A MASALLAH SATILMIS YENİ BASLAYAN BİR KUS İÇİN ISIK VEREN BİR YAVRU GÖZÜ KARA PİKELERİDE GÜZEL DAHA DA İYİ OLUR İNSALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

mustafa çakılcı' Alıntı:
maşallah güle güle besleyin kuşun gelişi mükemmel bide 3 4 sayı yapsın yeterde artar bile
tşk ucuru bakacagız insallah yapar saygılar.

Maşşallah Satılmış kardeşim güzel bir yavru,hedefe dalışı fışkırması çok güzel,inşallah uçtukça dahada iyi olur.

güle güle besle,Allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin.

Selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah Satılmış kardeşim güzel bir yavru,hedefe dalışı fışkırması çok güzel,inşallah uçtukça dahada iyi olur.

güle güle besle,Allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin.

Selamlar sağlıcakla kal.
tşk ederim insaalah iyi olsun diyee ugrasıyoruz nasip saygılarımla..

Kuşun gelişi adamı çıldırtır MAŞAALLAH...

Maşallah satılmış abi. Özellikle kapanışı ve gelişine bayıldım.

icessberg' Alıntı:
Maşallah satılmış abi. Özellikle kapanışı ve gelişine bayıldım.
tşk yorumun için insallah devamı oldukça ekliyecegim. saygılar.

Üstad insana zevk verir.Bende yeni bugün kümes kuracağım.Acaba bunlardan takım olarak satabilirmisin ? Satma imkanın varsa beni mutlu edersin.Kümesimde kaliteli kuş beslemek isterim.Eğer satmak istersen özel mesaj atarsan sevinirim.

Saygılarımla.

tşk yorumun için kardeş ama elimde suanda fazla yok bunlardan bende bu işin meraklısıyım...suan için yardımçı olamam kusura bakma saygılarımla.

maşallah kazasız belasız devam hocam.

kus buyuk askla gelıyor zevk alıyor resmen masallah emegınıze saglık onumuzdekı hafta ankaraya kus ızlemeye gıdıcem ınsallah boyle zevk veren kusları ızlemek nasıp olur.

Geri