omer06
Üye
- Ad Soyad
- satılmış uzunömer
- Meslek
- işletmeçi
- İlgi Alanı
- Kediler
[dailymotion]xrhaxs[/dailymotion]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum.Maşallah gerçekten hoşuma gitti güle güle besleyin.şahin 40' Alıntı:s.a maşallah kuşun hedef hakimiyeti gelirken yaptığı pike yapmış olduğu depar çok güzel böyle kuşlar insana seyir zevki verir altında insanı usandırmadan sık gelir 5 dakkada felan tam kupa kuşu 1,5 saati deviriyorsa güle güle besleyin ben çok beğendim
her zaman acık kapı kardeş ne demek senin gibi güzel insanlara kapımız..çağdaş' Alıntı:gizli gizli uçur bakalım..)alacağın olsun senin ..güle güle uçur kardeş yapmış gene yapacağını kerata..
insaallah daha iyisi sizin olur .....Mechelen' Alıntı:Masallah kirk küsür kusum var böyle zevk almadim.
tşk ucuru bakacagız insallah yapar saygılar.mustafa çakılcı' Alıntı:maşallah güle güle besleyin kuşun gelişi mükemmel bide 3 4 sayı yapsın yeterde artar bile
tşk ederim temennilerini için ..saygılaremreert' Alıntı:MAŞALLAH GÜZEL OYNUYOR GÜLE GÜLE BESLEYİN
tşk ederim insaalah iyi olsun diyee ugrasıyoruz nasip saygılarımla..şenol tunç' Alıntı:Maşşallah Satılmış kardeşim güzel bir yavru,hedefe dalışı fışkırması çok güzel,inşallah uçtukça dahada iyi olur.
güle güle besle,Allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin.
Selamlar sağlıcakla kal.
tşk yorumun için insallah devamı oldukça ekliyecegim. saygılar.icessberg' Alıntı:Maşallah satılmış abi. Özellikle kapanışı ve gelişine bayıldım.
tşk düşüncelerin için saygılarımla.alger' Alıntı:maşallah kazasız belasız devam hocam.