Boz kirli erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esintitasarim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oyun Kuşları
Meslek
Oyun kuşu
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar kuş 7-8 aylık ama hiç uçurulmamıştı yaklaşık 2 aydır kovalamaya başladık ama dişisi yumurtladı ve atmacada başıma dert olunca 2 hafta kovalamadım 2 haftadan sonraki ilk kovalamam biraz ham umarım beğenirsiniz.

video 1 kalkış
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vZG0YFrfbTQ[/youtube]

Yumartadan kaldırdığımın 2. günü

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e5wUFXABf_Y[/youtube]

Ekli dosyalar

• IMAG0007.webp
    IMAG0007.webp
    196.7 KB · Görüntüleme: 1,316
maşallah ercan kardeş, kan var kuşta, diğer uçurduğun gök de güzel bi hayvandı, da şunu merak ediyorum ; bu kuş da diğer mavi de oynuyo kardeş, bunların tüm uçuşunu inişini kalkışını neden atmıyosun ?
(samimiyetle soruyorum şeytanlığına değil)

hocam samimiyetine inanıyorum ama yemin ederim bunları bile zor çekiyorum hom ofis çalışıyorum tam oturup güzel güzel video çekecem telefon çalıyor video çekimi yarıda kalıyor havalar güzel oluyor kuş uçuracam diyorum atmaca musallat oluyor evim dağın dibinde nezaman atmacasız gün görsem kuş uçurmaya çalışıyorum ben bile doya doya izleyemiyorum o derece hesap et hocam evi buradan taşicam ama zaten 6-7 aylık kiracıyız sabrediyorum yani işte böyle fırsatını bulunca telefonumla video ya almaya çalışıyorum telefon çalıp yarıda kalmazsa tabi :) yorumun için teşekkür ederim

bu arada hocam ilk video kalkışı zaten öncesi var ama ilk gün ısıya kondu 1-2 dakka uçmasını bekledim sıkılmayın diğe kestim orayı

eyvallah ercan kardeş, İnşallah daha iyi çekimlerle paylaşımlarda bulunursun, kolay da iş değil video çekmek orda haklısın, selamlar...

s a masallah ercan oldukca iyi sesi solugu takla vurusu sonunuda baglıyor zaten sorun da kalmamıs yumurtada diyorsun vaktin olurda düzenli uçumla çok çok daha güzel olur kusun içinde var çünkü güle güle besle

saygılar

teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah razı olsun bir çift boz yavrum var arkadaş hediye etti getirdiğimde tüydeydi hiç uçarmadım 4-5 aylık oldular eş aldılar şimdi kovalamaya başladım Allahtan bir mani gelmezse oyuna girdiklerinde onlarıda paylaşırım

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah ercan oldukca iyi sesi solugu takla vurusu sonunuda baglıyor zaten sorun da kalmamıs yumurtada diyorsun vaktin olurda düzenli uçumla çok çok daha güzel olur kusun içinde var çünkü güle güle besle

saygılar

Teşekkür ederim muharrem abi Allah razı olsun abi güzel yorumun için tekrar teşekkür ederim

Maşallah Allah tamamına erdirsin .. İyi olacak .. selamlarŞEREF

Boz kirli erkek, 2 takla vuruyor, ama hakkını da veriyor. Oyuna takla ile başlaması, takla ile bitirmesi çok güzel, sesi soluğu yerinde, mesafesi de iyi. Güle güle besle kardeş, emeklerine sağlık.

RAMAZAN42' Alıntı:
Boz kirli erkek, 2 takla vuruyor, ama hakkını da veriyor. Oyuna takla ile başlaması, takla ile bitirmesi çok güzel, sesi soluğu yerinde, mesafesi de iyi. Güle güle besle kardeş, emeklerine sağlık.
Teşekkür ederim ramazan bey. yumurtaya yatmadan önce performansı daha iyiydi bu hali ham hali standart olarak 4-5 taklayla gidiyordu. Allah nasip ederse antremanını tamamlarsa tekrar videosunu çekip koyarım. güzel yorum ve dilekleriniz için teşekkür ederim

güzel kuş kardeşim .. güle güle besle..

Geri