bozdumanlı benekli 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çağdaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

çağdaş

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çağdaş dursun
Meslek
ziraat mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
[izlesene]5387077[/izlesene]

maşallah emeğinize sağlık sağlıcakla besleyın

MASALLAH Çagdas kardesim yerinizde kusda çok güzel sesli soluklu burgulu güzel hayvan sabahın erken saatinde kalktıgınızda horoz un ötüşünden belli emeklerinize saglık güle güle besleyiniz paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

Allah ağıztadı ile sağlıkla uçurmayı nesip etsin .. Maşallah .selamlarŞEREF

Çağdaş kardeşim tüyü kadar ömrü olsun maşşallah güzel kuş.

Allah kazasız belasız hastalıksız kuşlar ve kümes nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

beğenileriniz için teşekkürler, daha iyisini uçurmanız dileğiyle..saygılar,

çagdas kamera ne yapsın bu kusu yakalamak kolaymı kamerayı kırmadıgına dua et maasalalh devamı bekleriz ama keyifle kus izlemek güzel keşke kesmeseydiniz kusu biraz daha izlerdik neyse saglık olsun yavrularını izleriz artık..

kardeş bile bile lades olacaktı.canımızı yakacaktı atmaca ..baharda devam inşallah..önemli olan bahsettiğimiz dişiden başlatabilmek..kısmet olursa..bu arada duymuyorum sanma davet etmesen de dumanlı uçuyormuş:))...çökünce çağırırsın herhalde...))

kuşun Maşallahı var..

Merhaba Çağdaş Bey,
Maşalah kuşun gelişi ve birden kafayı kaldırması çok güzel.
Ama bir kusuru var, çok fazla takla atıyor. (:
Son seferinde kaç takla attığını saymakta aciz kadım şahsen.
Böyle bir kuşun atmaca tehlikesine karşı makaslanıp koruma altına alınması isabet olmuş.
Selamlar.
Khalid

Çağdaş bey kuşunuz güzel geliyor ve hırslı bol taklalı kaldırıyor kanadını kesmek ile iyi yapmışsın böyle güzel kuşları elde muhafaza etmek lazım ki iyi kuşların nesli tükenmesin emeğine sağlık güle güle besle hayrını gör kuşlarının.Selamlar

beğeniniz için teşekkürler.mustafa bey, sizin videolarınızı da keyifle izliyoruz.bu vesileyle ben de emekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür etmek istiyorum,saygılar..

masallah gecerlı kus agız tadıyla ucurman dılegıyle

devamını bekliyoruz yaza yavruları çıkar yaza

yaz gelecekmi dersin kardeş.?ama ilginçtir bu havalarda bile yaz yavrusu gibi yavruları oldu kuşların.<kısmet bakalım atarız havaya.alırız boyumuzun ölçüsünü, otururuz yerimize :)))

bu gidişle yaz gelmeecek gibi duruyor ya hayırlısı sen yine sanslısın bende pek yavruda kalmadı bir sansılık gidiyor bakalım hayırlısı kırarız insallah sansımızı kuşlr çalındı yavru alalım dedik yavrular öldü üç tane kaldı baklım yaza kalırlarsa bende onalrı veririm havaya bakalım.birde yazılmadıgım kupa kalmaycak bakalım bizde alacagız boyumuzun ölçüsünü ne yapacaklar .selamlar saglıckla kal görüşürüz..

teşekkürler..

videoyu yeniden kullanıma açan site yönetimine teşekkür edrim..

hayyy maasallah takkalıyıda atsaydın çagdas onuda izlerdik şimdi
çekimin faydaları takkalınında hakkını yememiş olurdun kardeşleri ne yapıyor insallah onlarıda izleriz.

takkalıya ayıp ettik gerçekten :))haklısın valla kardeş.kardeşini de atmaca aldı maalesef.

yazık olmuş üzüldüm yaaa neyse canın sagolsun sende cevher bitmez ucurrusun bir daha .

Geri