Bozdumanlı nın kalkışı,seferi ve inişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imprezablue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
S.a kuşumuz 2 yaşında ekedir bir önce
Videosunu yayınladığımız kuşun abisidir
Saygılar sevgiler hayırlı bayramlar diliyorum

emeğine saglık

s.a adem bey maşallah bu bozdumanlı daha önce videosunu koydugunuz bozdumanlı dişinin büyük erkek kardeşi demişsiniz sizdede masallah ucan kuş eksik olmuyo bu tüy mevsiminde cok şasırtıcı allah nazar vermesin gule gule besleyin hayırlı bayramlar

Sayın Site yönetimi
Kuş yetiştirmenin uçurmanın ve verim almanın ne kadar zahmetli
Olduğunu en sizler bilirsiniz
Sayfamızın sizler tarafından kilitlenmesini anlayamadım
O kadarda uslübe ve yorumlarımıza dikkat etmemize rağmen
Özgürlüğün kısıtlamasına anlam getiremedim
Eğerki sorunlu bir yorum varsa yorum yazanı kilitleyin
Bu sizin elinizde Bizim kusurumuz niye?
Farklı bir durum var ise bilemem
Eğer bazı arkadaşlar siteye kuş koyduğumuzdan rahatsız oluyorsa
Biz ne desekte boş
Hakaret küfür vb.bunlar yok
Hatırlarsanız bunlarda oldu geçen gün cevdet bey ile
Ama ikaz ve tehdit ettiniz bu güzel
Öyle bir durum olmamasına rağmen siz hemen kilitlediniz
Adaletli olmanızı dilerim saygılarımla

imprezablue' Alıntı:
Sayın Site yönetimi
Kuş yetiştirmenin uçurmanın ve verim almanın ne kadar zahmetli
Olduğunu en sizler bilirsiniz
Sayfamızın sizler tarafından kilitlenmesini anlayamadım
O kadarda uslübe ve yorumlarımıza dikkat etmemize rağmen
Özgürlüğün kısıtlamasına anlam getiremedim
Eğerki sorunlu bir yorum varsa yorum yazanı kilitleyin
Bu sizin elinizde Bizim kusurumuz niye?
Farklı bir durum var ise bilemem
Eğer bazı arkadaşlar siteye kuş koyduğumuzdan rahatsız oluyorsa
Biz ne desekte boş
Hakaret küfür vb.bunlar yok
Hatırlarsanız bunlarda oldu geçen gün cevdet bey ile
Ama ikaz ve tehdit ettiniz bu güzel
Öyle bir durum olmamasına rağmen siz hemen kilitlediniz

adem bey form u biraz dikkatli takip ederseniz sizde farkına varırsınız
the imam nickli zafer soylu ismindeki kullanıcını bilgilerini
2 agustos da kayıt oluyor 11 agustos a kadar 19659 tane var olan her hangibir form a yazı yazmadan direk sizin iki formunuzu buluyor ve iki form a yazdıgı yazı zamanlaması 9 dakikaya denk geliyor bu sizede garip gelmiyormu?19659
Adaletli olmanızı dilerim saygılarımla

Ne demek istiyorsunuz beyfendi o zaman aynı ıp den yazılırdı
Bunuda görebiliyorsunuz umarım
Biz onlarca kullanıcıdan onlarca yorumda atabilir bu basit bişey
Hiçmi bizi tanıyan seven yok bu camiada
Yorumu bu şekilde değerlendirmeniz manidar değilmi
Bugüne kadar her yoruma cevap bile vermedik çok zaman
Yanlış anlaşılmadın diye

Bu arada ben siye yönetimi demiştim siz üye gözüküyorsunuz
Muhatabımız sizmisiniz?

ben sizin yaptıgınızı kast etmemiştim sadece durumu degerlendirme açısından size yardımcı olsun diye örnek verdim sizin bu şekilde ne kadar normal karşıladıgınız şekilde bende bi odar tezat karşılıyorum durumu imam beyin iletilerini
ayrıca konuya beni siz muhatap ettiniz diger formda diger kişi ile tartışan bendim

Diğer form daki tartışma tamamen benim tasarrufumun dışında
Bir konu tartışma eski hesaplar ile ilgili
Konumuz formun kilitlemesi
Bu konu ile ilgili yetkili ağızlardan sağlıklı açıklama
Bekliyoruz

imprezablue' Alıntı:
Diğer form daki tartışma tamamen benim tasarrufumun dışında
Bir konu tartışma eski hesaplar ile ilgili
Konumuz formun kilitlemesi
Bu konu ile ilgili yetkili ağızlardan sağlıklı açıklama
Bekliyoruz

Ankaralı matbaacı bahadır abinin istanbul'da uçan bozdumanlı

matbbacı bahadır abinin ist'da yeni başlayan beyaz yavrusu

yukardaki bu baslıklar bile reklam içerdiginden kilitlenme silinme sebebidir adres ve isim verme vs gibi

tamam kus sahiplerinin hakkını verme onore etmek gibi düşünceniz olabilir güzelde birsey oda baska
lakin dedigim sebelerden dolayı kilitlenmişdir
ben ben kusları aldıgınız kişileri tanırım beraber yemiş içmisligimizde vardır o da ayrı bir konu

sizi tanımam ama yaklasımınız yapıcı sizede bir sey dedigimiz yok sizi seviyoruzda neden sevmeyelim ahlaklı dürüst kendini bilen herkesesi sever sayarız sizde gözümüzde öylesiniz

konuya dahil olup tartısmaların içinde olan murat kardesimizde çok sevdigim deger verdigim kişidir onada gereken uyarı verilmisdir bizler idareciler olarak karsımızdaki kişileri sevip sevmememiz ayrı kurallar ve yaptırımlarımız ayrıdır

adalet ise gayet bilhassa kendim adaletliyimdir kimseye taraf degilimdir ama bazen tölerans gösterebiliyorum aksi olsa açılan her iki baslıgıda anında siler yada kaldırırdım çünkü tamamen reklam içerikli ve yol adres gösterici ha sunuda deyim asıl kus sahiplerinin zaten reklama ihtiyacları yok oldukca tanınan bilinen kişiler sizinlede bizlerin bir sorunu yok sizlerede bir art niyet tasımıs degiliz olamazda butun mesele bu baslık meselesi bazılarının yanlıs yönlendirmeleri asıl bilenlerin itirazı ve karsı çıkısı hiç tasvip etmeyecegimiz durumlara sebebiyet vermesinden dolayı tarafımdan kilitlenmiştir bu durum sırf size karsı yapılmıs bir sey degil geriye dönük bakabilirseniz saim usta seref aga gibi benzer bütün baslıklardada aynısı yapılmısdır size ve kuslarınızla alakalı bir durum kesinlikle söz konusu degildir

burada çatımız altında kavga gürültülere kırıcılıklara sebebiyet veren bütün baslıklar silinme kilitlenme sebebidir

saygılar

Muharrem bey açıklamalarınız için öncelikle teşekkür ediyorum
Kullandığım başlık reklam amaçlı değildi zaten yorumlarda bu kendini açıkça gösteriyor
Bir yıl önce eklediğimiz video ve başlıklar,neden bana bir uyarı yapılmadı
Hangi uyarı ve eleştiriye ters karşılık vermişiz yeterli makul açıklamalar olsun
Kuşları aldığımız kişilere ahde vefamızdan dolayı isimlerini vermişizdir
Hiçbir ticari veya başka bir konu gözetilmemektedir zaten bu durumda açıkça gözüküyor
Aynı soy olmasına rağmen Farkındaysanız son eklediğimiz kuş için adres göstermedim
Bu konu bu kadar önem arz ettiyse başlıkları hemen değiştirin bu sizin elinizde
O zaman herkezin samimiyeti tescil edilmiş olur
Ve bu şekildede iletişimin gücü ortaya çıkar diye düşünüyorum
Bu durumun acilen telafi edilmesini rica ediyorum
Saygılarımla

imprezablue' Alıntı:
Muharrem bey açıklamalarınız için öncelikle teşekkür ediyorum
Kullandığım başlık reklam amaçlı değildi zaten yorumlarda bu kendini açıkça gösteriyor
Bir yıl önce eklediğimiz video ve başlıklar,neden bana bir uyarı yapılmadı
Hangi uyarı ve eleştiriye ters karşılık vermişiz yeterli makul açıklamalar olsun
Kuşları aldığımız kişilere ahde vefamızdan dolayı isimlerini vermişizdir
Hiçbir ticari veya başka bir konu gözetilmemektedir zaten bu durumda açıkça gözüküyor
Aynı soy olmasına rağmen Farkındaysanız son eklediğimiz kuş için adres göstermedim
Bu konu bu kadar önem arz ettiyse başlıkları hemen değiştirin bu sizin elinizde
O zaman herkezin samimiyeti tescil edilmiş olur
Ve bu şekildede iletişimin gücü ortaya çıkar diye düşünüyorum
Bu durumun acilen telafi edilmesini rica ediyorum
Saygılarımla

adem kardesim sizin reklam amacınız olmayabilir öyledirde ama bizler sadece sizin düşüncenizle hareket etmiyoruzki bu sitenin belli kuralları var her kim olursa olsun amacının dısına çıkan konular kilitlenir yada silinir

ayrıca bizlerin burada kuscular org olarak vede kendim olarak hiç kimseye karsıda bir art niyet tasıma amacımızda yok olamazda bizler için sevip sevmeme ayrı sey sorumlulugumuz ayrı sey bizler için bir üyede aynı binlerceside kuslarınızı adı gecenlerden öylesine almıssınızdır yada degerinden kus sizindir kus kimin kümesindeyse ona aittir anlatmaya çalıstıgım baslıkdaki asıl kus sahiplerinin adı gecmesi bu durumunda adres gösterir gibi rekalam referansa dayalı gibi algılanmasıdır baslıklarınızın kilitlenmeside tartısmalara ve hakaretlere varan kırıcılıklarıda bir nebze engelleme adına gecici olarak kilitlenmesidir baslıklarınız düzeltilmiş ve kilidi açılmısdır burada her kim olursa olsun kurallarımız ve sorumlulugumuz geregi reklam adres gösterme referans yönlendirmeler kilitlenir ve silinir bu tür davranıs ve yaptırımlarımız bütün üyelerimizin menfaatleri dogru bilgilenmeleri yönündedir kuscular org olarak hiç bir kimseye karsı tavrımız kinimiz art niyetimiz kesinlikle olamaz olmazda

saygılar

Geri