bozdumanlı yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çağdaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

çağdaş

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çağdaş dursun
Meslek
ziraat mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TgRhQfP_9eU[/youtube]

video yu düzgün koymazsan kimse bakmaz link olmamış.

Maşaallah gayet başarılı güle güle besleyin.

maşallah güzel hayvan tüyü kadar yaşasın konuyu taklacı performansta paylaşmışsın bende taklacı videolara taşıdım

paylaşımın içinde teşekkürler

Maşşallah Çağdaş kardeşim güzel kuş,güle güle besle,Allah her türlü kazadan beladan korusun,tüyü kadar hayrını göresin.

Selamlar sağlıcakla kal.

Maşallah,kuş çok güzel oyunlar çıkarıyor,keyifle izledim.Ortamınızda gayet güzel.Güle güle besleyin.

maşallah çağdaş bey gayet başarılı kuşlar ucuruyorsunuz her videonuz ayrı güzel Allah kaza bela vermesın ınsallah tüyü kadar hayrı ve ömrü olsun inşallah

Saygılar

maşallah güzel kuş hayılı ve sağlıcakla uçurun

teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun..

bir kez daha maasallah gerçi altında çok dedirtti maasallah diye yenilerini bekliyoruz.çagdaş efendi kış geliyor atta videoları
kısın havada izleyemesek burdan izleriz.tüyü kadar ömrü olsun..

havadan taş yağmadığı müddetçe kışında uçururuz inşallah..soğukta çayın tadıda başka olur...

çağdaş' Alıntı:
havadan taş yağmadığı müddetçe kışında uçururuz inşallah..soğukta çayın tadıda başka olur...

:heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: Bakbu çok güzel bir cevap oldu satılmış beye.

haklı ne diyim adamın elinde malzeme var iyide işliyor kullanıyor emek veriyor güzel kuşlarda uçuruyor ne yalan söyleyeyeim bu sene güzel kuşlar izletip çayını içirdi helal olsun hakkınımı yiyelim.Allah emegini bosa çıkarmasın tüyü kadar ömrü olsun...

omer06' Alıntı:
haklı ne diyim adamın elinde malzeme var iyide işliyor kullanıyor emek veriyor güzel kuşlarda uçuruyor ne yalan söyleyeyeim bu sene güzel kuşlar izletip çayını içirdi helal olsun hakkınımı yiyelim.Allah emegini bosa çıkarmasın tüyü kadar ömrü olsun...
malzeme dolabının kapısı sonuna kadar açık sana biliyorsun. havada kuşumuz olmasa da tavada balığımızı eksik etmiyor Selmani abi. Çay içmeye bahanemiz bitmiyor yani..bir de bardağı devirmesen !!!!

buda oglu beneklinin ondanda selam benden olsun.

ekeliğini görmek kısmet olmadı .yeni yeni antrenman verirken acemilik yaptık ve birkaç gün dışarıda kalmış bir kuşumuzu yeniden kümese aldık.getirdiği veba ile de kümesin yarısını talan ettik.ders oldu bize tüm kuşçu arkadaşlarımıza da tavsiyemizdir.mutlaka bir karantina kümesiniz olsun.bu işin içinde çok yoğun emek var biraz daha dikkat edelim hep birlikte..emeklerimiz zayii olmasın.saygılar.

Geçmiş olsun Çağdaş kardeş malesef bütün kuş bakanların başına gelen bir durum bunun için kuşların hepsine veba aşısı yaptırmak lazım,bir de dediğin gibi mutlaka hasta olan kuşlar için revir kümesi bulundurmak gerekiyor.Selamlar

EVET MUSTAFA ABİ BENDE ÇOK SÖYLEDİM ASI,AŞI AŞI DİYE SAKALIMIZ YOKKİ DİNLETEMEDİM BELKİ SENİ DİNLER ANKARADAN SELAMLAR MUSTAFA ABİ.. SAYGILAR.

yazık olmuş güzel hayvandı çağdaş bey, geçmiş olsun

çağdaş' Alıntı:
ekeliğini görmek kısmet olmadı .yeni yeni antrenman verirken acemilik yaptık ve birkaç gün dışarıda kalmış bir kuşumuzu yeniden kümese aldık.getirdiği veba ile de kümesin yarısını talan ettik.ders oldu bize tüm kuşçu arkadaşlarımıza da tavsiyemizdir.mutlaka bir karantina kümesiniz olsun.bu işin içinde çok yoğun emek var biraz daha

dikkat edelim hep birlikte..emeklerimiz zayii olmasın.saygılar.

s a geçmiş, olsun çagdas kardeşim gerçekden çok çok üzüldüm nasıl ne sartlarda izlenebilir duruma gelen kuslarımızın ölümü hepimiz olarak üzücü üzerinde onca emekler var tabi olmasa iyiydi ama işte bu yasananlarda bir tecrübe daha da dikkatli olmamıza olanak saglar her zaman karantina olusturulmasından yanayız dısarda kalmıs kuslarımız görüntü olarak ne kadar da saglıklı görünseler mutlaka geldigin de karantina da tutulup bir kaç gün gözlemlememiz gerek bizler hepimiz olarak defalarca genç kardeslerimize anlatmaya çalısıyoruz bilgilenmeleri için

insallah daha dikkatli olur bir daha böyle seyler yasamazsınız tekrar geçmiş olsun daha daha iyilerine sahip olmanız dilegi ile hastalıklsız saglıklı kuslar uçurmanızı diliyorum

saygılar

bu kuşta benekli erkegin yavrusundan birisidir saygılar.

ben görüyorum kardeş bu nasıl kuş çok yukardan alıyor

beğenmeyenlere de saygımız var elbette.daha iyilerini uçuran üstatlar elbette beğenmeyebilirler.O arkadaşların bizlere daha iyilerini izleteceklerine de inancımız sonsuzdur...tüm emek veren arkadaşlara abilerimize sevgiler, saygılar.

bu kuş nasıl kuş oyun kuşu mu bu ? yukarıdan alıyor böyle kuşları paylaşmayalım arkadaşlar , Allah ım yarabbim ya :D senelerdir bekliyoruz ama hala video atamayan 10 larca usta var , altından sarraf anlar ,çıtayı yükseltip altta kalanların lüzumsuz yorumlarını okumakdansa paylaşmamak daha hayırlı ben artık öyle yapıyorum ,size de tavsiye ederim çağdaş bey , üyelikte filtre yok herkes üye olabiliyor malesef

Haklısınız Ali Bey, ne yaş, ne eğitim ,ne kültür. işin içinde kuş olduğu zaman, adabında konuşmak unutuluyor nedense.Bu da üzüyor insanı .

alidemirsmm' Alıntı:
bu kuş nasıl kuş oyun kuşu mu bu ? yukarıdan alıyor böyle kuşları paylaşmayalım arkadaşlar , Allah ım yarabbim ya :D senelerdir bekliyoruz ama hala video atamayan 10 larca usta var , altından sarraf anlar ,çıtayı yükseltip altta kalanların lüzumsuz yorumlarını okumakdansa paylaşmamak daha hayırlı ben artık öyle yapıyorum ,size de tavsiye ederim çağdaş bey , üyelikte filtre yok herkes üye olabiliyor malesef

alidemirsmm merak ettim senin nasıl bir kuş besledigini sen hiç yavru kızması lastik top daha yavru kızma iken yere ayaklarını konduramayan yavru oyun kuşu gördünmü yada oyun kuşu dediklerini birilerindenmi aldın kendinmi söktün merak ettim simdi çagdaşa sen öle diyince gel ben sana hayatında görmediyin gündüzü görmemiş ama ayaklarını yere konduramayan kuşlar izleteyim sırf senin için çıkarıcam dışarıya!

çagdaş kardeş bozdumanlı gerçekten güzelmiş tebrık ederim, devamını bekleriz iyi yavru almalar atmacasız yıllar :)

Türkcen mı kıt senın , once yazdıklarımı adam gıbı oku anla da sonra yorum yaz azını bozdurma adamın, sakamısın pıyangomusun nesın,lastık top hee :D allahım sen buyuksun bundada bı hıkmet vardır,,,

Geri