BOZKİRLİ DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
maşallah güzel hayvan yavrumu ekemi uçan kuş ...tüyü kadar hayrını görün ..

Sevgili Osman Kardeşim
Daha öncede defalarca söyledim, kuşun oyunu çok güzel olmasına rağmen Video çekimi çok çok kötü. Ne ses nede görüntü doğru düzgün izlenmiyor.. 200-250 tl lik bir VİDEO KAMERA alıp çeksen çok harika olacak. Sendeki Az bulunur güzel oynayan kuşları bizlerde izlemek isteriz.

Sevgiler selamlar

SAYGILAR SEVGILER BIZDEN DOĞAN ABI INS YENI CEKIMLERIMIZ DAHA IYI OLACAK

selamunaleykum
masallah 3 kusuda izledim bana kalirsa 3 de kaliteli hayvan gorunuyor izlene bildigi kadariyla bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim emeginize saglik
saygilarimla ferhat

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE İYİSİNİ BESLEMEYE CALISIYORUZ FERHAT ABİ ŞUAN 20 YE YAKIN YAVRU KOVALIYORUZ YENI CEKIMLERIDE EKLERIM INSALLAH YAKIN ZAMANDA SAYGILAR

osman0606' Alıntı:
ELİMİZDEN GELDİĞİNCE İYİSİNİ BESLEMEYE CALISIYORUZ FERHAT ABİ ŞUAN 20 YE YAKIN YAVRU KOVALIYORUZ YENI CEKIMLERIDE EKLERIM INSALLAH YAKIN ZAMANDA SAYGILAR
selamunaleykum
20 yavru buyuk ugras ister heleki bu sicaklarda kolay gelsin umarim gonlunuzce hazini alir bir bolumunude bizlerle paylasirsiniz
saygilarla ferhat

Selamunaleyküm Osnan bey kuş güzel yanlız doğan abinin dediği gibi video çekimi birazdaha güzel olsaydı daha iyi olurdu yinede elinize sağlık Güle güle besleyin.

Saygılarımla Yasin18

İNŞALALH ABİ
ABİ KARDEŞ BESLEDIGIMIZ ICIN SORUN OLMUYOR SABAH KARDESIM KOVALIYOR AKSAMLARI BEN INS YENI BASLAYANLARDAN EKLEYECEGIM... SAYGILAR

TEELFON ÇEKİMİ İNSALLAH YENI BASLAYANLARI GELIR YERINDE IZLERSINIZ YASIN KARDESIM ANKARADASINIZ MADEM SAYGILAR

SAĞOLASIN SÜLEYMAN ABİ TEŞEKKÜR EDERİM

osman0606' Alıntı:
BEĞENMEDİNİZ HERALDE ARKADASŞLAR :)))
S A Güle güle besle osman kardeşim hayrını gör

SAĞOLASIN TESEKKUR EDERIM DAHA IYILERI SIZN OLSUN

Geri