Brovit B12 Kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

Erkn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan erdoğan
Meslek
medya
İlgi Alanı
merhaba arkadaşlar berovit b12 tam olarak kaç litre suya ne kadar konulur kaç günde / haftada / ayda tekrarlanır.
bunun bir çok başlığa baktım, ama hep farklı kullanılmış tam olarak işin doğrusu nedir?

Selamlar,

1 litre suya 5 ml veya cc. enjekte yolu ile berovit b 12 uygulamanız yeterli olacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

teşekkürler abi cevap için, bende resimdeki gibi bi iğne var sanırım bu 10 cc'lik bi iğne ve bunun yarısını 1 litre suya uygulayacağız sanırım, bi çok konu okudum, fazla geldi gözüme 5 cc, hatta sizin daha önceki yorumlarınızda, 2 litre suya 2 cc okumuştum.

resimdeki iğneye sahibim her sayı 1 cc mi oluyor(10 cc lik bir iğne mi bu ) ?
10ccplasticsyringe.jpg

ve son olarak hangi sıklıkla kullanmak gerekir.

şimdiden teşekkür ederim

Selamlar,

İnsulin sırıngası ile 5 ml veya cc. olarak hesaplamıştım ben, bu resimdeki enjektör büyük boy sanırım. hafta da iki kere verseniz yeterli olacaktır.

Ben 7 gün şu uygulamayı yapmaktayım,

Pazartesi saf su
Salı bervovit b 12
Çarşamba saf su
Persembe elma sikresi ve bal
Cuma saf su
Cumartesı mınarelli su (Depomin)
Pazar sarımsak elma sırkesı ve bal

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

değerli bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim aykut abi.
bu cc olayı kafamı karıştırdı şimdi,

böyle bir iğneyle ne kadar koymamız gerekir

Selamlar,

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, insilün iğnesi ile 1 litre suya 5 cc., senin resmini gösterdiğin enjektör ile 2 litre suya 5 ml yada 5 cc. çekip katabilirsin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

çok teşekkür ederim aykut abi

B12 şişesinin ustunde nasıl kulalnılacagı yazıyor zaten.

Kanatlılarda üstteki şırıngayla 1 litreye 2cc. Aykut bey de 2 litre suya 5cc demiş. Normaldir.

Ben bu balla sarımasağı felan nasıl kulancağımızı anlamadım

Selamlar,

Bir, iki diş sarımsak havanda bir çay kaşığı tuz ile dövüşecek, bir yemek kaşığı elma sirkesi ile bir tatlı kaşığı bal ilave edilerek derin bir kap icinde karıştırılacak ve 2 litre suya ilave edilecek, güvercinlerin önüne sabah koyarsınız, akşam alırsınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Bir, iki diş sarımsak havanda bir çay kaşığı tuz ile dövüşecek, bir yemek kaşığı elma sirkesi ile bir tatlı kaşığı bal ilave edilerek derin bir kap icinde karıştırılacak ve 2 litre suya ilave edilecek, güvercinlerin önüne sabah koyarsınız, akşam alırsınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
Aktarlarda sarımsak yağı var kutusu 4 TL. Akşamları yem verirken yemlerine 8-10 damla damlatıp yem kabını güzelce çalkalıyorum. İçine de ara sıra marketten aldığım toz ekmek mayasını 0,60TL ( bira mayası niyetine) serperek karıştırıyorum. Sularına da pekmez ya da bal eritip bir kaç damla sirke damlatıyorum. 3 günde bir tekrarlıyorum.
Uygun mudur Aykut Bey ?

MUSTAFA ; AYKUT KARABULUT , YAKLAŞIK 2 YILDIR AKTİF DEĞİL..!

:slm:

Selamun aleykum.

Türker bey size özel bir msj attım acaba bakabilirmisiniz yeri değil ancak kusura bakmayın...

Guvercinlere sarımsak ne kadar ve nasıl verilir

Canım kardeşim erhan sarımsağı ne için kullanacağını yazmamış sın herhalde kuşunda halsizlik var ben doğal antibiyotik olarak kullanıyorum şekil olarak sarımsağın dişi büyük ise ikiye bölüp boğazını tahriş etmeden yuttururum küçük ise tamamını yuttururum şu an online durumdayım kuşunda ne varsa sana yazabilirim yardımcı olmaya çalışırım selamlarımla.

Geri