Bu 2 kuşun cinsi hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dynatech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

dynatech

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Özkan
Meslek
Turizm
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar aşağıda resmi olan 2 kuş bugün benim kuşlarımın arasına inmiş.. Benim kümesim terasta olduğu için hemen hemen sürekli açıktır, o yuzden kuşları sabah kalkınca farkettim. Ancak cinsleri konusunda sizden yardım istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Bu kuşu ben baska olarak tahmin ettim ama ne kdr doğru veya yanlış bilmiyorum..

dsc05799t.jpg

Diğer kuş ise bu, yapı olarak diğerlerine nazaran daha ufak ve ince, kanat renkleri olmasa kumru diyeceğim ama değil herhalde..

dsc05800b.jpg

üstteki BASKA, alttaki mardin ile paçasız bir kuşun KIRMA sı..

ilk resimde ki baska cinsi. 2 ci resimdeki kuş mardin cinsi kuş ile eşleştirilmiş kırık bir kuş olmalı

2.si beyaz ve baska kırması olmalı

Kümeste tutmaya değermi yani sonuç olarak, baska hoşuma gitti diğerini tutmaya değer mi sizce??

Uçurucaksan değer ama kostüm kuşu bakıyorsan değmez.Bu arada baska cok hoşuma gitti.

Evet baska cinsi kuşun güzelmiş. Aynısının 1 çifti elimde mevcut , havada çok güzel görüntü yaratıyorlar ...

üstteki baska güzelmiş. diğeri kırma ama ne kırması olduğunu bilemem. kuyruk üstü yağ bezesi var mı yok mu? belki dönekle herhangi bir kuşun kırması olabilir.

eğer eş iseler güzel yavru bakarlar renk olarakta canlılık verir

biri baska dieri ise kırma mardin ve bango kırması yada baska kırması bu kuş güzel uçar uçurmak için ve yavru bakmak için ideal ama soy kuşu besliceksen bence elden cıkar kardeş.

üst resimdeki kuş baska alt resimdeki kuşta yapı itibariyle mardin cinsikuştan üreme kırma bir kuş. Eğer ben iyi kuş bakacağım diyorsan baska çok güzel alt resimdeki kuşuda yem almak için kullanabilirsin.bol yavrulu günler....

Evet haklısınız, Baska ırkını bende beğendim,, Çok güzel uçuyor, yükseliyor ve yine çok rahat ve hızlı bir şekilde hedefe inebiliyor.. Bu kuşa bir eş aldım, bir çift de siyah akbaş olanlarından aldım. İnşallah sorunsuzca çoğaltıp uçurabilirim..

1. Resimdeki Bango 2. Resimdeki Azman..

biri baska digeri iran yuksek ucucularina benziyor

ilk resimdeki kuş baska ikinci resim deki kuş ise bango kırması...kolay gelsin..

1.baska o doğru 2. dönek

1. Bango ama diğerini çıkaramadım muhtemelen kırma diyorum bende.

Geri