bu amca oglunun kuslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ozancan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ozan saglam
Meslek
ogrencı
İlgi Alanı
Kemirgenler
bu kuslar full oyunludur yavrular şarabi kırmasıdır arkadaslar ısteye bakabılır ırtıbat:o[email protected]

Ekli dosyalar

• Görüntü043.webp
    Görüntü043.webp
    404.4 KB · Görüntüleme: 1,076
  • Görüntü045.webp
    Görüntü045.webp
    316 KB · Görüntüleme: 1,163
  • Görüntü055.webp
    Görüntü055.webp
    509.6 KB · Görüntüleme: 1,096
selam ozan bey
nerden buluyorsun böle kuşları çok güzel kuşlar
şebap kırıklığıda var galiba bu kuşlarda:):)
baksana duruş paça ne arasan var :)

ılk defa boyle bır yavru verıo bızde sasırdık cunku hep sebap pacalı yavru verıodu.annası babası sebap.

ilk defa böyle bir kuş görüyorum annesi babası şebaba plup ta böyle yavru cıkıyor cok ilginç kuşta paça bile yok ki şebebta öne cıkan özzelliklerin biride paçadır

üstüme vazife olan bir durum değil ama bence bu konu silinmeli çok farklı bi durum aldı arkadaş biraz şaka yapmaya başladı öbür konusundaki kuşların yavrularını burda bize şebap yavrusu diyor konu silinirse bence daha iyi olur tabi bu benim görüşüm yetkililer daha iyi bilirler

dogru bncede zaten annesını babası pacalı degılkı sepap pacalı oln br cıften boyle bır yavru atarmı sıze soruyorum.

bizde onu demeye calısıyoruz böyle bişeye raslamdım hayatımda bunların anne baası şebab olamaz

sızce sebap olabılırmı sebap olsa bellı olur zaten.

bu kusların anası sogan babası sarmısak hesabı (:

allahın hikmeti herşey olabilir yanlız 2 side paçasız olması milyon siperm arasından 2 tane paçasız sipermi tutması çok imkansız bir şey en azından birinin paçalı olması gerekir.oda kanında paçasız varsa. yanlız bunlarda güzel ;)

ben bunları çözemedim

Geri