bu balkonda beslenebilecek güvercin türü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
ilk olarak baska veya kelebek beslemekle başla balkona genellikle o tür kuşlar daha çabuk alışır oyun kuşları biraz zor (:

peki bunların fiyatları nelerdir

her kuşun iyiside vardır kötüsüde 10 ada bulursun 50 yede o sana ve bütçene kalmış bişey

2 çift yavru posta all yeter :D yad abeyaz bango öyle bahçeye beyaz kuş gider. ama söyle birşeyde varr çok şikayet alırsın kuşları en fazla 2-3 ay besliyebilrisin sonrasında site yönetimi yasaklarlar.

POSTA ... BASKA .... BANGO.... ADANA .... FİLO.... KELEBEK..... SEÇ BİRİSİNİ :D

yok bişey demezler çünkü başkalrıda besliyo onlara bişey demediğine göre banada demezler hem site kuş kaynıyo geçen taklacı beyaz güvercin vardı sahipsiz balkondan birine yakala dedim yakalama anlamış kuşu kaçırdı

düz uçan kuşlardan bir cins seçebilirsin. Ama ilk olarak bangoyla başlamanı öneririm. Yada damızlık posta al bir çift. Damarı saglamsa anne ve baba kaçar ama yavrular sende kalır.

hepiniz sağolun

OLABİLİR .. AMA HİÇ BESLEYEN GÖRMEDİM .. VARDIR BELKİ.. AMA BEN BESLEYENİ GÖRMEDİM.. GENELDE BALKONDA . BASKA...BANGO... KELEBEK BESLENİR

Kardeş balkonun epey alçak kedilere dikkat et ve sen uçurup izlemek için mi besleyeceksin, yoksa balkonda gezsinler isterlerse uçsunlar durumundamısın? Buna bir cevap verirsen daha net cevaplar alabilirsin.

sitenin bahcesi büyük 1m ye 1 m lik bir kümes yapsan şirin bişey bahcede bir yere koysan hiç fena olmaz güzel olur ve balkonlada ugrasmazsın :)

balkona ked,ler tırmanamıyo altkatta bi ev daha var hem zemin birinci kata uzak 10,11 sennedir oturuyorum şimdiye kadar hiç kedi görmedim balkonda :heyo:

bilmem bi konulabilecek yerlere bakıyım çocuların oynamayacağı bi yer bulursam yaparım

Geri