Bu balkonda hangi tür beslenir resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samsunguvercin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Esat Usubütün
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
[url][/url]

bango kelebek türü takla vurmayan dönek kuşlar beslenebilir. lakin balkon hem karşıda hemde senin üst katların hep balkon şaşırma ihtimalleri yüksek mesela balkonuna sabit birşey koy diger balkonlardan seninki farklı olarak gözüksün kuşlar öyle hatırlar..

bizim akraba var hemen alt sokakda orda daha iyi balkno var onu full acık ama yanları kapalı

önü full acik olan daha iyi lakin yanlarının kapalı olması nasıl bir etki yapar bilemiyorum hiç mesela beslemek istediginiz dairenizin çatısı ev olarakmı kullanılıyor çatımı yani boşmu orda besleseniz daha iyi olur sımdı balkon tarzı yerde taklacı beslemeniz sizi çok yorar indir kaldır filan..

teyzemler 3 katlı binanın 3.katında oturuyor catıya onların evın ıcınden cıkılıyor catıda hıc bıse yok dümdüz yanlarında korumada yok acaba sorun olurmu kiracı orda kiracısı ızın veırrısmı oda tavuk bakıyor

samsunguvercin' Alıntı:
teyzemler 3 katlı binanın 3.katında oturuyor catıya onların evın ıcınden cıkılıyor catıda hıc bıse yok dümdüz yanlarında korumada yok acaba sorun olurmu kiracı orda kiracısı ızın veırrısmı oda tavuk bakıyor
bu dediginiz süper kuş beslemek için çatı tabiki düz olsa daha iyi olur çevreyi her daim görmelerine büyük etki yapar, lakin tavuk besleyen biri güvercinide sever yani sana izin vermesi ona kalmis hayvansever olmasa zaten tavuk beslemez böyle durumda ben olsam izin verirdim yani tavuklarla girsinler çıksınlar kücük bir kümes herşeyi çözer senin için sormanda fayda var orası sölediginiz gibi ise tam güvercinlik. özellikle perfonmanslı kuş uçurun öyle yerde..

tavukları bahcede bakıyor o terasa karışmıyor sadece baca ıcın felan cıkıyor

samsunguvercin' Alıntı:
tavukları bahcede bakıyor o terasa karışmıyor sadece baca ıcın felan cıkıyor
tmm işte bir an önce sen terası kap bence eger olduya terasa izin vermediler gözü bahçeye dik de işte kücük bir kümes göz çıkarmaz falan alttan alttan al kim olsa bir şekil yapar kümesi sen kovala o işi ya teras ya bahçe süper kuş uçurursun öle yerde tabi kovalıcan damcı olmucak..

bak bende balkonda besliyorum mecburiyetten yani kendimi büyültür gibi konusmayayım yani yanlis anlasilma olmasında bizde 6 daire var ne bir teras var nede bahçeli şansım yok balkonda besliyorum ama kuşları güzel güzel alıştırdım oyunlu kuş besliyorum kuşlar gelip bastırıp bastırıp gidiyor yani bir nevide alıştırmana kalmis kiminin kuşu 5 6 gün damda yatan kuşta gördüm bendeki kuşlar yuvaya girmeden rahat edemiyor akşam oldugunda.. tabi ben böyle alıştırdım hepsini eşe atıp yavrulattım dışarda kalamıyorlar..

Geri