bu balkonda kuş ucarmı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alparslan_Yiğitkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alparslan Yiğitkurt
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
öncelikle s.a arkadaşlar ben kahramanmaraşda oturuyorum evimin balkon resimlerini cektim sizce kuş beslemeye ucurmaya
uygunmu uygunsa hangi türleri rahat ucura bilirim bilgi verirseniz sevinirim... teşekkürler..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0173.webp
    Fotoğraf0173.webp
    383.6 KB · Görüntüleme: 1,185
  • Fotoğraf0174.webp
    Fotoğraf0174.webp
    380.4 KB · Görüntüleme: 1,167
  • Fotoğraf0176.webp
    Fotoğraf0176.webp
    359.6 KB · Görüntüleme: 1,153
  • Fotoğraf0177.webp
    Fotoğraf0177.webp
    342.5 KB · Görüntüleme: 1,127
  • Fotoğraf0178.webp
    Fotoğraf0178.webp
    199.1 KB · Görüntüleme: 1,050
Alpaslan kardeşim öncelikle balkonun yüksek olduğu için,yüksekten başı dönmeyen kuş bakman lazım (:

Böyle iniş çıkışı zor olan yerlerde düz uçan kuşlar bakman lazım.

Oyun kuşu olmaz,posta-kelebek-baska v.s gibi düz uçan kuşlar daha rahat iner çıkarlar sorun olmaz.

Selamlar sağlıcakla kal.

Engin Abiminde Dediği Gibi TakLacı[Oyun Kuşu] Haricinde Posta,Baska,Bango...vs TürLer Yani Düz Uçucu KuşLar BesliyebiLirsin.

kuş alırken yavrumu yoksa cift olarak almalıyım

Hemen Uçurmak İstiyorsan Yavru al Derim.Yavru Kuş Daha Çabuk Alışır.

burası izmir mi ?

arkadaşlar posta yavru fiyatları ortalama ne kadardır bilen söyleye bilirse sevinirim cünkü genellikle kazıklamaya calışıyor
bide akadaşlar kuş alırken kuşun sağlıklı olduğunu nasıl anlarız.

FiyatLarı Senin BuLunduğun BöLgeye Göre Değişir Veya Kuşun Seceresine Göre. 10-20-30-40-50 Her Fiyata Posta Bulabilirsin.Sağlıklı Olduğunuda Kümesteki Duruşundan Bile Anlayabilirsin.Sağlıklı Kuş Daha Canlı Olur.Kendini Belli Eder Zaten.

Selamlar ;
Alparslan kardeşim POsta kuşu kendi kümesinde doğmazsa alışması zordur.Yavruda olsa ekede olsa en güzeli eke al -1-2 yavru al uçur.derim ben.Saygılarımla ;

1 TAKIM ALMAN POSTASI AL BEYAZ YAVRU KIZMASI OLSUN ,ETSE ETSE 30 TL EDER HEM IZLERSIN HEMDE GORSEL ACIDAN DOYGUNLUK SAGLAR SUT BEYAZ OLMASI

abi bence bir çift posta al eke yavrularını al postaların kanadı kesik olsun yavruları uçur hiç bir yere kaçmazlar yarış bile yaptırabilirsin 2 yavru arasında. :ckmk:

Kardeş oyun kuşunu unut çünkü o balkona indiremezsin indirsende oyunu bozuk güvercinlere sahip olursun. Neden o balkon olmaz çünkü üstün full kapalı. Uzun ve üstü açık bir balkonun olsaydı, olurdu. Bende Balkonda besliyorum Ankara Eryamanda benim üstüm açık ama ben bile indiremiyorum oyun bozuyorlar. Sen farklı ırk besle, Şebap çok güzel olabilir mesela, o da takla atar ama bol taklası yoktur. Rahatlıkla iner o balkona tekrar söylüyorum bende balkonda besliyorum söylediklerimi mutlaka es geçme. Hatta bir çift al dene ama hayvanların oyunlarının bozulacağını bilerek fazla masraf etmeden al. Benden söylemesi, senden uygulaması.

Geri